Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bişi dicem gecko senin bölüm işletme niye deil ben turizm ve otel işletme okudum 2 senelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 turizm ve otel işletmeciliği zaten bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 zaten 2 seneyse niye yiyecek içecek vs. gibi saçma derslerle doldurmuşlar bölümü? staj yaparken 1 haftada öğreneceksin zaten işi, full turizm marketing ve management kasmaları lazım ders olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 red yanılıyosun benim bi tanıdığım 4 senelikten mezun olur olmaz 8k maaşla çalışmaya başlamış, üzerine şirket arabası aldı ve kendisi aslanlar gibi dev gibi bişey böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ha tamam iyimiş işte.bakma sen bunlara ahaha güzel bölümdür.koaly ama yıllarca karı kızsız zor derslere acı çekerek muhendis olup işsiz kalmaktan iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Alpawhezen said: red yanılıyosun benim bi tanıdığım 4 senelikten mezun olur olmaz 8k maaşla çalışmaya başlamış, üzerine şirket arabası aldı ve kendisi aslanlar gibi dev gibi bişey böyle. torpil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 abi ne teselli ediyosun oğlum oraya girse evlatlıktan reddederim edit: torpil yok tırnaklarıyla kazarak geldi o mevkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bence garson olmak istemiyorsa okumaya devam etmeli tabi. ben 2 sene bitirdim sonra başka bi bölüme girdim 4 senelik. 2. sınıfta bıraktım falan ama okucam bi 4 senelik bölüm :) abi mezun olur olmaz basladı diosun hangi ara tırnakla kazıdı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Red said: ha tamam iyimiş işte.bakma sen bunlara ahaha güzel bölümdür.koaly ama yıllarca karı kızsız zor derslere acı çekerek muhendis olup işsiz kalmaktan iyidir :) ya her bölümün bi zorluğu vardır bölümler arası zorluk dereceside vardır yine her zamanki gibi yan gelip yatarak okuyorum, bunun da farkındayım garsonu herkes küçümseyecek tabii bişey demiyorum da birileri gibi ölümüne dalga geçmeye çalışmak da ayrı bir konu. neyse 10 sene sonra belli olur herkesin ne olacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ingilizceni baya ilerlet.bide 2. bi dil ögren bende çat pat almanca ve orta italyanca var.ingilizcede baya kastım senelerce iyi seviyede kurslara gidiodum sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 hayır gecko, piramidin en alt seviyesinde kalıcaksın hep, hiç bişey buna engel olamaz. kendini içkiye veya uyuşturucuya verirsen teselli bulabilirsin belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 abi bildiğim kadarıyla turizm sektöründen yükselme olayı garsonluktan müdürlüğe gibi bi şekilde gerçekleşebilmekte değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yani alper o dediği bi arkadaşım meselesini biraz daha açsa keşke :) turizmde direk müdür anca babanın otelinde olursun.ki baban bile direk müdür yapmaz seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 gören de forumdaki herkes 22 yaşında ceo olmuş zannedecek anasnısatiym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ki baban otel açabilen birisiyse ve sermayesi varsa ztn otel okumassın, okuyosan da ailenin başarısız üyesi flnsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ne alakası var anlamadım babanın otelinde mal müdürümü olmak istersin.yoksa okumuş işini bilen birimi benim arkadaşımın oteli var.sırf oteli var diye okuyodu cocuk.bizim sınıftaydı lisedeydik.gorumuyorum bayadır belki otel zinciri kurmusutr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Red said: yani alper o dediği bi arkadaşım meselesini biraz daha açsa keşke :) turizmde direk müdür anca babanın otelinde olursun.ki baban bile direk müdür yapmaz seni :) "patronun oğlu" mevkisi varken neden müdür olalım kuzum?:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 lan garbışa amma ciddi yazdık.konuyu degiştirip kişile yollayın ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Saeros said: FromTheHell said: inek ne içer? süt gibi şeyler mi lol Ve Mortred 2500 Critic Vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 umarım mühendisler dalmaz konuya da mühendizlik vs turizm tartışması dönmez iğrenç iğrenç polemikler çıkıyo sonra herkes saygı duysun başkasının herangi bir alandaki emeğine hepimiz mutlu olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 pati'de 3.round hırslı mühendisler sosyoloji ve mimarlık okuyanları bozguna uğrattıktan sonra şimdi turizmcilere karşı savaş veriyor.. AZ SONRA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 OFFFFS sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yav said: mühendizlik vs turizm tartışması dönmez donebilicek bi tartisma degil bu, turizm vs anca isletme, sosyoloji filan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 aquila said: yav said: mühendizlik vs turizm tartışması dönmez donebilicek bi tartisma degil bu, turizm vs anca isletme, sosyoloji filan olur. ego tatmini tartışması olur ancak BİZİM KOMŞUNUN OĞLU DOKTOR OLDU BENİMKİDE OLACAK diyen ailelerin çıldırttığı çocukların yarattığı tartışmalar onlar yine söyledim yine söylüyorum her mesleğin kendi alanı içinde zorlukları vardır, kendine belli kalıplara girer, bazı sektörlerle doğrudan alakalıdır, bazıları ile uzaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mühendislik denmiş, bu bölüme bişey demem bak eğitim fakültesi bölümlerine de demem ama iktisadi ve idari bilimlerden 1-2 bölüm hariç karşıma gelmeyin olm "bizim bölüm zor yea" diye. Ağzınızı kırasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar