Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 şimdi benim kedi 10 aylık oldu erkek ona bi arkadaş düşünüyorum.fakat bazı soru işaretleri var tabi hani kıskanır mı saldırır mı.bana karşı trip yapar mı.inadına yataklara koltuklara işemeye başlayabilir mi gibi sorular hani sonuçta bu kocaman oldu.ona gelcek arkadaş en fazla 2-3 aylık olacak. cabuk arkadaş olurlar mı gibi 2 veya üzeri kedisi olanlar bilgi versin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ksıkanır. önce ona saldırır. sonra koruyosun diye sana saldırır. karakterine göre hinlik yapabilir yapmaya da bilir. bizim 2. kedi geldiğinde çok küçüktü sonradan gelen koruduk baya. büyük olan saldırdı, atar yaptı, küstü, gizli gizli dövmeye kalktı filan. sonra büyüdü biraz küçük olan. attık önüne. biraz kavga ettiler sonra ikisi birlik olup bize itlik yapmaya başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 kuzenimin iran kedisi var. sokak kedisi buldu onu eve almak istedi ama malesef kediyi eve soktuğu an asıl kedi direk hırlamaya başladı :( rahat bırakmadı sürekli hırlayıp, saldırıyordu. en sonunda kediyi tekrar sokağa bırakmak zorunda kaldılar.:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bizde de siyam var bi tane bebek getirdik arkadas olsun diye bizimki dövdü kumunu kullandırmadı yemek yedirmedi filan verdik geri bi tane daha aldık bizimkinden iri bi erkek siyam onu da dövdü verdik geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ilk başta RERöRERÖWW! olur biraz, http://www.youtube.com/watch?v=2mNB_VG_shc&feature=related sora kokuları karışınca alışırlar birbirine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ahahahahahahahhah videoya çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ahah video çok iyi bizim kedi ztn manyak bi arkadaş.psikologa gitmesi lzm ahah 10 aylık sanırım geç oldu.hani yakın tarihlerde almak lazımmış çokta güzel olurdu valla.kumar oynamak gibi olur sanırım direk alıp getirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Red said: ahah video çok iyi bizim kedi ztn manyak bi arkadaş.psikologa gitmesi lzm ahah 10 aylık sanırım geç oldu.hani yakın tarihlerde almak lazımmış çokta güzel olurdu valla.kumar oynamak gibi olur sanırım direk alıp getirmek. veterinerden filan alıcaksan rica et 2 gün dursun sende hayvan alışırsa alırsın alışmazsa geri verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 barınaktan almayı düşünüyorum bu sefer hani o hayvanı alıp tekrar barınaga bırakamam.kafasına sıkıym daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 2 günde alışmazlar zaten, beraber yiicek-içicekler, uyucaklar felan felan bikaç haftayı bulabilir, büyük kedinin psikolojisine göre tüm alışkanlıkları değişebilir hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 1 yıl önce, bizim 2 erkek kedi 3 yaşında iken, 6 aylık cadaloz bir dişi geldi eve. Mahalledeki kedilerin kovalaması nedeniyle can havliyle evin önündeki ağaca tırmanmış, 15 saat boyunca da inememişti. Kurtardık bir şekilde. Ama tertemiz olduğu için evden atıldığına karar verip, kıyamadık sokağa bırakmaya. Verecek kimse bulamayınca da zorunlu olarak sahiplendik. Sanırım yaşadığı korku ve tabi değişik ortam nedeniyle, tam anımsamıyorum ama, bir kaç hafta ya da ay? hırladı, pençe falan attı bizimkilere. Zavallılar kimi zaman sindiler, kimi zaman hafiften karşılık verdiler. Sonrasında hırlamalar tamamiyle bitti, ama bu cadı evin dayısıymış gibi dolaşıyor ortalıkta. Tabaklarına mama koyarken, hemen ilk tabağa konulan mamaya yaklaşana bi patlatıyor. Biz onu severken, ya da oyun oynarken, diğer ikisinden biri ortama geldiğinde kovalıyor ya da vuruyor eşek kafalı. Diğerleri kaçıyor. Öyle yani... Erkek kediler kardeş ve arada azıcık kavga etseler de birbirleriyle iyi geçiniyorlar, sarılıp uyuyor, birbirlerini yalıyorlar. Yeni gelenle bu tür bir muhabbetleri olmadı. Biraz alıştıklarında erkeklerden biri bunu yalamaya çalıştı, dayak yedi, ehe. Ama 3 ü sık sık bizim organizatörlüğümüzde oyun oynuyorlar. Hatta seyrek te olsa üçünün birlikte oyun kurduğu oluyor. Sonuç olarak bir süre sonra alışıyorlar birbirlerine. Hırlamalar bitince pek sorun kalmıyor yani. Hırlama bitince, ara sıra kavga bile etseler önemli değil. Kedine bir arkadaş gelmesi iyi bir şey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 benim kedilerin birbirine alışması 3 gün sürmüştü. ilk gün farklı odalarda tuttum kapıyı aralık bıraktım geçemeyecekleri şekilde. sabahında izin verdim yeni gelenin çıkıp evi dolaşmasına falan. işte ilk 1-2 gün falan küçük olan saldırdı falan biraz ama sonra alıştılar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Norak said: ilk başta RERöRERÖWW! olur biraz, http://www.youtube.com/watch?v=2mNB_VG_shc&feature=related sora kokuları karışınca alışırlar birbirine. içim acıdı lan küçük kediye indirirken yumruğu ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 şapka çok iyi uçuyo ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 kedi osmanlı patisiyle yargılamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Bizde bir 5 aylik erkek kedi vardi yanina 10 aylik dişi siyam geldi. Önceleri siyam bizim erkek kediye bağırıp çağırıyordu sonra bizim erkek de bağırmayı öğrendi bu sefer her köşede dişiyi kıstırıp bağırıyor. Aradan bir kaç gün geçti bu seferde birbirleri ile kavga/oyun arası itişmeye başladılar. Arada sert müdaheleler yapıyorlar. Dişi genelde erkeğin kulağını ısırıyor. Erkek de dişinin boynuna atlıyor falan. Siyam çok karakteristik ama ne bize kendisini pek sevdiriyor ne de bizim erkek kedi kadar oyun sever. Aradan 2 hafta geçti şuan bir sıkıntı yok. Tuvaletleri ayrı idi ama şimdilerde aynı tuvaleti kullanmaya başladılar. O nedenle de bir tuvaleti kaldırdık. Yataklarını da alt alta koyduk. Erkek olan radyatör den sarkan yatağında yatarken dişi de yer yatağında uyuyor. Erkek olan çok huylu iken son zamanlarda gecenin bir vakti yatağa atlayıp uyandırmaya başladı. Düzenli olarak ensesinden kavrayıp 65 derece açı ile havaya atıp eğitiyorum keratayı. Ceza falan vereceksek ya da oraya çıkma onu yeme ya da kafamızda gezinme namına poposuna bir şaplak atıyoruz öğreniyor. Ha bu arada eskiden dişi siyam gelmemişken bizim erkek kedi ile çok oyun oynayabiliyordum. Artık daha çok diğer kedi ile oynamayı seviyor. Tek sorunumuz gün içinde uyuyup akşam azıtmaları. Bir yolunu bulup yorgun düşürüp akşam bizimle uyumalarını sağlamamız lazım. Siyam daha sakin de bu bizim erkek kedi öğrenmesi lazım. Bakalım daha bebe gerçi ama eşşek kadar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bayramdan sonra ciddi ciddi düşnüyorum bu işi.umarım bizim psikopat fazla uzatmadan kardeş olur bide evimin 90metrekare olması düşündürüyor beni.hani 2 kedi + 2 insan sıkıntı olmaz umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 2. kedi işim kesinleşti 2 ay içinde alıyorum işallah.fakat şöyle bir sorum var.benim ekdim erkek.gelicek olanın dişi mi olması daha iyidir erkek mi ? dişi olursa sevişirler sanırım sıkıntı olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 kısırlaştırmazsan sevişirler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 E sevişsinler kardeşim biz size sevişmeyin diyor muyuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 O video nedir yahu :D Sevişmelerini de dert etme. Eğer yavrularına bakamam dersen, dişiyi kısırlaştırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 @Vargath, niçin dişi olanın kısırlaştırılmasını önerdin, merak ettim. Erkeklerin kısırlaştırılması daha kolay değil mi dişilere göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 aynen bence de erkek olanı kısırlaştırmak daha mantıklı gibi. etrafa koku falan bırakır yoksa. koluna bacağına saldırır falan tecavüzcü coşkun misali. ama dişi olan da çok miyavlyabiliyor kızışma dönemlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Niye dişi; çünkü dişiler erken kısırlaştırılmadıklarında ileri yaşlarda memelerde tömüral oluşumlar ortaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar