HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Lisans öğrencisiyim. Bu sene okulum bitiyor ve Aralık ayına kalmadan askere gitme niyetindeyim. Ağustos ayında oluyor bir de galiba gönderimler. Ağustos ayına yetişir miyim ? Okulu bekleme nedenim kısa dönem olayları işte 4yıllık bölümden mezun olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 3 ayda bir diye biliyorum ben ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Ne zaman mezun olucan ama? Şöyle birşey var, eğer haziranda falan mezun olursan kontroller anca temmuz sonu ağustos gibi bitiyor. Bir de işletmeydin sen sanırım, daha da uzar o. Ancak aralığa gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 moralimi bozuosun baps :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ha bi de cevap vermemişim. 18 haziranda finaller bitiomuş, benim tek dersim var ikinci dönem. 6-18haziran arası finaller. sonra bitio okul işte. haziran ortası gibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ağustosun başvuruları haziranda yapılıyor, geçici mezuniyet belgeni hemen alıp gidersen şubeye şansın olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar