nakata Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 50 cent ve rasmus geliyo duyduklarım bu yönde kesin dorudur.. yerli grup olrak kim katılıyo bilmiyorum..
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 gereksiz mesaj attirmicam bu forumlarda bir dusunceniz varsa uslubuyla bildirirsiniz[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 oha 50 cent ne arıyo?[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek.
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ya adam 2 sarki yapip psss, populizmin dorugundaki cocacola isletmecileri basmislar parayi maksat kapak olsun[signature][hline]
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 iğrendiim bir olay mfö we özlem tekin war türk olarak.sewerim ama o kadar ıwır zıwıra hayatta katlanamam.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Hö 50 Cent'Mi nasssı ya?[signature][hline] The Truth is out There
Berk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 - 6-7 eylülde Hazerfanda yapılacak olan, büyük ihtimal ağustostaki tatilmi kısa kesmemi ve bir hafta öncesinden hazerfanda olmamı gerektirecek festival... Evet bir terslik olmazsa ben burda da çalışıyor olacğaım yabancı grupların rehberi olarak.
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bu durumda barışarock ne zaman[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
uncla Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: nakata, 10 Haziran 2004 13:43 tarihinde demiş ki: 50 cent ve rasmus geliyo duyduklarım bu yönde kesin dorudur.. yerli grup olrak kim katılıyo bilmiyorum.. rock'n coke'da 50 cent'in isi ne ?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 gel seni popler yapacam...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: -Legendary-, 10 Haziran 2004 21:31 tarihinde demiş ki: bu durumda barışarock ne zaman [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
arian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bizim arkadaşın abisinin grubuda alt grup olarak çıkıcaklarmış sanırım.Adamlar umarım 50 cent alt grubu olmazlar yazıktır :)[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 50 cent ne abi rock? coke tamam anlarım 2 si de siyah da rock? üwe[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bu festivalin adı yanlış bi kere. 17 DJ geliyor, Anathema ve Muse gelecekti başta. Anathema iptal etti işte, başka olayla geliyo, Muse ne oldu bilmiyorum. Böyle eften püften festival olmaz. Kınıyorum rock adını bu festivale koyan zihniyeti. *Rock the Nations u bekler*[signature][hline]Penthesilea My heart's a tart, your body's rent My body's broken, yours is spent...[/b]
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 coca cola reklamından bşaka bişi diil zaten :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Admin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 50cent ehe rock'n cock olmuş bu olay ...[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 yuh bune?!!?
Afterglow Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 E tabi, festivali Reading ve Lollapooza'yla aynı zamana getirirsen ancak 50 Cent'i getirtebilirsin.... organizasyon özürlülüğü diyorum, başka bir şey demiyorum.[signature][hline]Existential carousel
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Geçen festivalde DJlere laf etmiştik yine de gitmiştik,ama bu seneki geleceklerin rock ile uzaktan yakından alakaları yok..Saçma kar amaçlı çook kötü,bu sene yaparlarsa barışa rock a giderim en azından sevdiğim bir grup mor ve ötesini dinlerim.. rock n coke=out[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 pop N' coke dioduk biz geçen sene buna.şimdi de rap n' coke olmuş...
hilkatgaribesi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 kurban da cikacakmis ;) evanescence belki gelecek diye bir duyum almistim ama belli ki dogru degil ..
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 evanescence da gelirse artık direk toplu katliam yaparım oraya.iğrenç ya...
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Evanescence en azından nu-metal abi. İğrenç mirenç de en azından adında metal geçiyo. 50 cent geliyo daha nolcak :) Clubber gençlik dolar zaten 17 tane dj.[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ben gidiorum abi ne gelirse gelsin ortam süper bi kere (ismimden reklam sanmayın ölesine açtım dier hesabın şifrei kaybedince) ama the rasmus başlı başına süper zaten
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 yaw neresi süper anlamıyorum ki adamların müzikten anladıkları yok "öööe öööe in dı şedovs" diye tek bir şarkıyla meşhur oldular ha. herkes böyle mi düşünüyor bende mi sorun var?![signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill...
Öne çıkan mesajlar