Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden Karamsar Yazılar

KARAMURAT

Öne çıkan mesajlar

Aslında bu topici karalama defteri ile konu dışı arasında açmakta kararsız kaldım,ama sonuçta soru içerdiği için burayı seçtim,karalama defterinde gezinirken birşey takıldı aklıma,neden hikayeler ve denemeler hariç;ki onlarda bile bunların etkisi var,her yazılmış yazı ve şiirde,aşk acısı hayatın getirdiği karamsarlık,öfke,nefret ve bunun gibi negatif duygular var,niye pozitif değil yazdıklarımız,neden paylaşmaktan çekiniriz sevincimizi,neşemizi,aşkımızı da bol keseden saçarız acıları...?[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

Belki yaratılış olarak bencil olduğumuzdandır. Mutluluklarımızı kendi içimizde çılgınca yaşarken, acıları bir suçlu ararcasına (yada yardım beklercesine) haykırırız. Yada mutluluk hormonu fazla derin düşünmemizi engelliyodur :) Acılarla başbaşa kalınca kafa hiç durmaz düşünceler ışık hızıyla akar ;)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Sosyal ağlarda paylaş

"mutluyum, mutlusun, mutluyuz" tarzı yazılar çok ilgi çekmiyor belki de. şahsen karamsar yazı yazmayı da daha çok severim ayrıca. "çiçek böcük kuşlar" sokakta var zaten. acımızı ortaya koymak daha bi rahatlatıyor insanı.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Sosyal ağlarda paylaş

Etkileyicilik?İnsanlar duyguları uçlarda yaşatan yazıları severler.Acı,trajedi yada benzeri durumlar her insan tarafından sıkça yaşanmaz.Bu nedenle bu tür yazılar insanlara çekici gelir.Aynı zamanda eğer herkezin yaşadığından daha öte bir mutluluk yazısı yazabiliyorsan buda insanlarca beğenilecektir.Diğer bir yandan insanların ruhsal durumu o an için onu gerektiredebiliyor.Ben kendimce olan nedenini söyledim.[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

mutluluk , daha kolay, daha rahat yaşanan bir duygudur acıya göre, acı ilgi çeker, mutluluğu ''ulan ben bunu biliyorum'' d,ye tanımlarsın, acının çeşidi çok daha fazladır.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

"We respond to pain differently depending upon our past experience with it. If, as a child, for instance, we were encouraged to elaborate on our pain and consequently, become the center of attention, as an adult we will probably talk more about our pain and seek out those who will listen and respond."

acıyı uzuntuyu tek basına kaldıramamaktan dolayı. acızlıkten ıste
Sosyal ağlarda paylaş

bence o biraz toptan türkiye olarak manyaklığımız. dikkat edersen karamsar, bunalımlı kötü sonlu filmler falan hep sanat filmi diye adlandırılır yerlere göklere çıkarılır. amelié gibin caanım güzelim filmlerin sesi çıkmaz.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

e içini boşaltma olayıdır bu mutluyken ne die içini dökme ihtiyacı duyucan..mesela ben sinirliyken üzgünken falan direk kağıdı alır önüme yazarım soora deli raatlıosun ondandır o yazılar..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

film olayı saçma zaten
100 filmden 85 i iyi bitiyor, 15 i kötü bitiyorsa
kardeşim kötü bitirin işte
hep iyi bitmek zorunda mı?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..

Sosyal ağlarda paylaş

Bana daha çok bencillik ve kıskançlık gibi geliyor.İnsan yazmaz çünkü bencildir güzel olanı sadece kendine saklar.Yazılanı beğenmez dikkat etmez çünkü kıskanır,istemez başkaları mutlu olsun,hüzününü,acısını okur,vah eder acır,kendi yaşadığına şükreder mutluluğuna tutunur bir yerde tatmin olur.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

mutluluk hayata bağlar
acı daha fazla bağlar
dayanma gücü verir
bu acıyı insanlarla paylaşırsan daha fazla güçlenirsin.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

yükü hafifleyince güçleniyorsun işte
*!kıvırır*[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 24 Ağustos 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
film olayı saçma zaten
hep iyi bitmek zorunda mı?

gerçi sinema hakkında tartışacak kadar bilgili olduğumu sanmıyorum. saçma sapan hollywood filmlerini saymıyorum zaten. benim kızgınlığım iyi film diye geçen, sanat filmi diye geçen bütün filmlerin bunalımlı bir hava içerisinde gitmesine. insanı çözümsüzlüğe itiyor.

kısacası bu karamsarlığın biraz kültürümüzle, yetiştirilme tarzımızla alakası var gibi geliyor bana.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 24 Ağustos 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
film olayı saçma zaten
hep iyi bitmek zorunda mı?

böylelikle %15 lik kısım prim yapmış oluo:-p yani beleşe konuo aslında sonuç olarak 85 iyi biten film olmasa kötü biten film lerin anlamı olmaz.
bu mesajın konu ile alakası yoktur:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
:rock::rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

sana hemen bi şiir yaziim

evde sıkıntıdan patlarken
dersaneye koştum hemen
tenefüslerde terasta gezerken
eski sevgilime rastladım
suratına zıçim dedim
duyamazdı beni eğer
bilmiyosa dudak okumayı(:

auhuhzuhauha iki dakkada döktürdüm valla eğlendim[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Sosyal ağlarda paylaş

bu şey gibi frp oynarken tavern e girersin "karanlık köşeye oturdum" gibi herkez o köşelere oturuyor
ben dmlik yaparsam öyle bi tavern yapacamki böyle yuvarlak olucak köşesiz olacak bide tavanda oil lamp dolu olacak beyaz ışık veren fitilleri olacak bütün parlıcak heryer cayır cayır belli olacak millet robelerin içini bile görebilicen[signature][hline]-i will not come back again!
-your love will kill me, your love will...
+SENİ SEVİYORUUUM
-kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh
*öeahhh*
Sosyal ağlarda paylaş

her taraf börtü böcek
ne kadar sevinecek
kelebek gelecek
biri onu sevecek
haydi osman fotoğrafımızı çek

bakın mutlu bir durum yarattım.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

Heey bakın ben ne kaddar da aşık, ne kaddar da melankoliğim. Görüyosunuz dimi ben büyüdüm koccaman adam/kadın oldum böyle aşk acısı da çekip alakasız alakasız yazıyorum forumlara heyoo...[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 24 Ağustos 2004 13:50 tarihinde demiş ki:
ben dmlik yaparsam

oho nasıl bi fantazi olur acaba nasıl bi dünya olur heheh:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
:rock::rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bir dünyada kesinlikle yaşamak istemem ben[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...