di Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 SKY Turk'te BDP'nin bilmemneyinin bilmemnesi var. Aynen bunu soyledi serefsiz herif. Heil!
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 http://moviegrande.com/sinema/images/nefes.jpg
di Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Yasadiklari ulkenin dilini bile konusmaktan aciz olduklari icin iii uuu demeden sacmalamadan soyleyemedi tabiki. Lakin bunu soyledi. Farkli bir sey degil.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 can yücel'in bir lafı var bu memlekette göte göt denir diye.
olitere Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Her türlü ulusalcılıktan tiksiniyorum
-007- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Terör örgütü=Terör örgütü. Onlar sivilleri öldürünce problem olmuyor da biz sivilimizi koruyunca mı problem oluyor.
olitere Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Türk askeri hiç sivil öldürmedi yani ?
-007- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Sivil sıfatıyla herhangi bir askerin yapabileceğinden çok adam öldürülmesine sebep olan terör örgütü üyesi/destekçisi var. Demek ki olaya sadece düz mantıkla asker/sivil diye bakmamak lazım, niyete bakmak lazım. PKK bu ülkede bebek öldürdüyse terör örgütü dememek gerizekalılıktır bana göre.
olitere Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Havan atışıyla ölen küçük Ceylan Önkol , bu köyde terörist var diye bombalama sırasında parçalanan siviller , köyleri yakılanlar , terörist kellesi diye sivil kellesi götürüp para almaya çalışan jitemciler..vs
olitere Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Terörist örgüt diyince benim aklıma gelen marjinal bir silahlı gruptur.Sen hiç doğuya gittin mi hayatında ? Diyarbakırda bulundun mu ? Ordaki insanların ne dediğini neyin mücadelesini verdiğini anladın mı ? Bir harekete halk destek verdiğinde o artık isyandır .
-007- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Güneydoğudaki sömürüler hakkında konuşabilmek için güneydoğulu ya da oraya gitmiş insan olmak gerekmiyor, kimsenin tekelinde değil o toprak orda yüzyıllardır oturan adam kadar eşit benim de hakkım o toprakta! Bugün kürtler PKK'ya size mi kaldı bizim hakkımız savunmak diye isyan ediyor, PKK kürtlerin ölümüne sebep olabiliyorsa ona ne direniş denir ne halk desteği denir, olsa olsa dağdaki 2-3 akıl hastasının kişisel doğa macerası denir. "Orda savaş var" diyen PKK'lılar değil miydi? Savaş varsa patlama olup adam ölmesi çok mu anormal? Havan parçalarının kontrol edilebildiği teknoloji yok dünyada bugün. Ordunun işi gücü yok teröristi bırakıp küçük bebeği öldürecek? Dağda yetersiz beslenmekten saçmalamaya bağlıyorum ben bu popüler hasta terörist söylemlerini.
di Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 olitere said: Türk askeri hiç sivil öldürmedi yani ? Ne sacmaliyorsun sen Allah askina ? Coluk cocuk demeden 40bin sivili katletmis simdiye kadar PKK denilen bela.
olitere Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Evet savaş var diye bizzat sivilin yaşadığı yeri bombalamakta çok normal . Uyuyun siz uyuyun çocukluktan beri milliyetçi gazıyla yetişip medyanın manipülesi olmuşsunuz.Gerilla kıyafeti giyip köy basan askerlerden de haberiniz yoktur.
di Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 olitere said: Havan atışıyla ölen küçük Ceylan Önkol , bu köyde terörist var diye bombalama sırasında parçalanan siviller , köyleri yakılanlar , terörist kellesi diye sivil kellesi götürüp para almaya çalışan jitemciler..vs Haa. Belli oldu simdi. Sen dunyanin her yerinde oldugu gibi asiriya kacmis ufak bir grup ile PKK'nin yaptiklarina kiyasla yaninda sifir sayilacak gruplari toparlayip bu kadar buyuk bir musibet ile karsilastiriyorsun. OK. Hani amacini cozmeye calisiyorum onu da basaramiyorum. Hakli mi adamlar bunu mu demek istiyorsun ?
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 olitere said: Terörist örgüt diyince benim aklıma gelen marjinal bir silahlı gruptur.Sen hiç doğuya gittin mi hayatında ? Diyarbakırda bulundun mu ? Ordaki insanların ne dediğini neyin mücadelesini verdiğini anladın mı ? Bir harekete halk destek verdiğinde o artık isyandır . Ben bulundum doğuda Diyarbakır'da verdikleri mücadeleyi biliyorum sabah askere selam veren biskivu kola satan adam akşam daha çıkıp mermi bomba yağdırıyor sen neden bahsediyorsun ki? Adam senin karını çocuğunu kardeşini gözünü kırpmadan öldüren küçücük çocukların eline taş veren silah veren örgüte terör örgütü denemez diyor sen hala bıdı bıdı konuşuyorsun abicim sen bu konuları boşver git paticik albümde don juanlık yap saçmalamassın en azından...
-007- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 olitere said: Evet savaş var diye bizzat sivilin yaşadığı yeri bombalamakta çok normal . Uyuyun siz uyuyun çocukluktan beri milliyetçi gazıyla yetişip medyanın manipülesi olmuşsunuz.Gerilla kıyafeti giyip köy basan askerlerden de haberiniz yoktur. Terör örgütünün bebek öldürmesini 1-2 gerçekliği belli bile olmayan hikayeyle mi haklı göstermeye çalışıyosun?
olitere Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 di said: olitere said: Havan atışıyla ölen küçük Ceylan Önkol , bu köyde terörist var diye bombalama sırasında parçalanan siviller , köyleri yakılanlar , terörist kellesi diye sivil kellesi götürüp para almaya çalışan jitemciler..vs Haa. Belli oldu simdi. Sen dunyanin her yerinde oldugu gibi asiriya kacmis ufak bir grup ile PKK'nin yaptiklarina kiyasla yaninda sifir sayilacak gruplari toparlayip bu kadar buyuk bir musibet ile karsilastiriyorsun. OK. Hani amacini cozmeye calisiyorum onu da basaramiyorum. Hakli mi adamlar bunu mu demek istiyorsun ?Sıfır kalıcak ?? Bugün sence doğuda savaş istense bitemez mi ? Savaş devlet politikasıdır.Savaşın devam etmesi için de her türlü provakasyonu yapıyorlar ; adamların rantı var tabi
-007- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Savaş var diyosan bomba patlıyor sivil ölüyor demeyeceksin çünkü savaşlarda bunlar olur. Adı üzerinde SAVAŞ. Bomba patladı havanından sivil öldü diyosan da savaş var demeyeceksin asker sivile operasyon yaptı savaş olmayan ortamda diyeceksin bi karar ver.
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 olitere said: Sıfır kalıcak ?? Bugün sence doğuda savaş istense bitemez mi ? Savaş devlet politikasıdır.Savaşın devam etmesi için de her türlü provakasyonu yapıyorlar ; adamların rantı var tabi PKK nında rantı uyuşturucu ticareti ve dış desteği elinde tutmak Kürtmüş doğuymuş zerre kadar umrunda değil bunu anlamayacak kadar zeka yoksunu insanlar yaşıyor bu gün bu memlekette.
olitere Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Savaş varsa gidip dağı bombalarsın 1 teröristi öldürücem diye 20 sivili katletmezsin.İsrailin filistine yaptığından hiçbir farkı yok
di Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 olitere said: Evet savaş var diye bizzat sivilin yaşadığı yeri bombalamakta çok normal . Uyuyun siz uyuyun çocukluktan beri milliyetçi gazıyla yetişip medyanın manipülesi olmuşsunuz.Gerilla kıyafeti giyip köy basan askerlerden de haberiniz yoktur. Cevremde bolca olan PKK sempatizanlari ile her muhabbetimde de ayni seyleri duyuyorum. Ezberledim artik lakin nedir 40 bin kisinin gunahi sorusuna cevap alamiyorum. Silah ile ne yapabileceginizi saniyorsunuz sorusuna da cevap alamiyorum. Neden askere ugurlanir gibi ugurlanan, okuyup doktor olmus kurtlerin eline silah verip oldurttuklerini sordugumda yine adam gibi cevap alamiyorum. E diyorum neden her yerde aglayip sonra mitinglerde biji apo bizi serok diye bagiriyorsunuz diyorum, ona da cevap yok. Olay bir yerden sonra yine ayni katledilen kurtlere geliyor, bu sefer de bahsedilen olaylarla aponun pkk'yi ilk kurdugu, suriye'ye kactigi tarihleri ornek gosteriyorum, orda artik got olmanin doruk noktasina ulastiklarindan hadi bize musade diyorlar. Hic degismedi. Denk gelirsek bir gun bir doz da sana verelim.
olitere Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Regalya said: olitere said: Sıfır kalıcak ?? Bugün sence doğuda savaş istense bitemez mi ? Savaş devlet politikasıdır.Savaşın devam etmesi için de her türlü provakasyonu yapıyorlar ; adamların rantı var tabi PKK nında rantı uyuşturucu ticareti ve dış desteği elinde tutmak Kürtmüş doğuymuş zerre kadar umrunda değil bunu anlamayacak kadar zeka yoksunu insanlar yaşıyor bu gün bu memlekette.Mesele Pkk değil mesele halkın neden onlara destek verdiği ? Sen halkın taleplerini dinlersen silahlı mücadele de yalnızlaşır.Red alert gibi piyade yığarak savaş kazanılamıyacağını bilemiyecek kadar gerizekalı olmadığına göre bu devlet , kendi rantlarının tıkırına bakıyorlar
-007- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Halkın talepleriyle PKK'nin amaçlarının ilgisi yok. Halkın talepleri dinlendi bak bir sürü açılım yapıldı ama yine terör devam ediyor hatta arttı. Demek ki halk dinlenerek PKK bitmiyormuş ikisi alakasız şeylermiş. Açılımlarda terörün artması bile PKK'nın halktan alakasız olduğunun ispatıdır. olitere said: Savaş varsa gidip dağı bombalarsın 1 teröristi öldürücem diye 20 sivili katletmezsin.İsrailin filistine yaptığından hiçbir farkı yok Onun olması için karşı cephenin sadece dağda olması lazım. Güneydoğu'da karşı cephe halkın küçük bir azınlığıyla da iç içe. Bazı sivil adı altındaki vatan hainleri bir askerin öldürebileceği adam miktarından daha fazla kişinin ölümüne sebep oluyor ve terörü destekliyorsa kime nasıl müdahale edilmesi gerektiğini bi kez daha düşün. Olay sivil/asker ayrımı kadar basit değil.
Öne çıkan mesajlar