Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Gordugumuz kabusların nedenlerı nelerdır? hepsi psikolojik flm mıdır? son 3 gundur sureklı kabus göruyorum kı dun gece iyice abardı bu kabuslar.10 saate yakın uyudum ama bunun 3-4 saatı saglıklı,rahat uyuyabıldım.gerı kalan kısmında sureklı kabuslar gorup uyanıyor ve yatınca tekrar ba$ka kabuslar göruyordum.hatta böyle uyanıp tekrar yatınca bı kabusun devamını flm görmeye ba$ladım yanı abardı ıyıce olay.2-3 defa kabusun uyandıgım kısmından sonra devamını gördum.sureklı degı$ık kabuslar göruyorum,birbiriyle hıc alakası olmayan. kabusların nedenlerını bilenler varsa yazarlarsa sevinirm.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 stres, yaşanan sıkıntılar, fazla acılı yemek, fazla yemek, dünyanın sonu.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 kabusların devamını gordun? hmm ilginc su diger özel ruyalarda da keske yattıgımızda devamını gorebilsek:) hep en guzel yerlerinde uyanırımda:-P[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Kabusun devamını görmek mi?[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Neden olduğunu bilmiyorum ama çok kötü bişey olduğu kesin. Seni rahatsız edicek boyutlara geldiyse hemen bi psikoloğa git bence..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE The Lost Age Developer Brook Radio Lostage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 @madcat: kabus görunce uyanırsın fln sonra tekrar uyudugunda o gördugun kabusun uyandıgın yerınden ıtıbaren devamını görursun o anlamda.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. [Bu mesaj Pyr0 tarafından 24 Ağustos 2004 13:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bilinç altına yerleşen bazı olaylar ve durumlar[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Pyr0, 24 Ağustos 2004 13:14 tarihinde demiş ki: hepsi psikolojik flm mıdır? kabusların nedenlerını bilenler varsa yazarlarsa sevinirm. [signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hmm film arası gibi:) yok enteresan bi durum hic basıma gelmedi de ehe. ama sankı daha önce gordugum ruyayı goruyormusum hissine cok kapıldıgım ruyalar oldu. Ben bi keresinde ruya gorurken ruyanın icinde oldugumun farkına varmıştım.yani " evet ben su an ruya goruyorum,ruyadayım" diye. ama bi dahada beceremedim onu yoksa cok planlarım vardı:)[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 İlk defa uyanıp tekrar uyuyunca kabusunun devamını gören birisini duydum ondan şaşırdım pyro..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Kötü günün finalleridir[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Epxmadcat, 24 Ağustos 2004 13:23 tarihinde demiş ki: İlk defa uyanıp tekrar uyuyunca kabusunun devamını gören birisini duydum ondan şaşırdım pyro.. ben anormalim glb[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. [Bu mesaj Pyr0 tarafından 24 Ağustos 2004 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 banada oluo aynısı herkeze olur...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Zevkli oluyor mu ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 sanane?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Pyr0, 24 Ağustos 2004 13:14 tarihinde demiş ki: Gordugumuz kabusların nedenlerı nelerdır? hepsi psikolojik flm mıdır? son 3 gundur sureklı kabus göruyorum kı dun gece iyice abardı bu kabuslar.10 saate yakın uyudum ama bunun 3-4 saatı saglıklı,rahat uyuyabıldım.gerı kalan kısmında sureklı kabuslar gorup uyanıyor ve yatınca tekrar ba$ka kabuslar göruyordum.hatta böyle uyanıp tekrar yatınca bı kabusun devamını flm görmeye ba$ladım yanı abardı ıyıce olay.2-3 defa kabusun uyandıgım kısmından sonra devamını gördum.sureklı degı$ık kabuslar göruyorum,birbiriyle hıc alakası olmayan. kabusların nedenlerını bilenler varsa yazarlarsa sevinirm. Bilinç altında yaşadığın bazı olaylar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Natural_Jedi, 24 Ağustos 2004 13:27 tarihinde demiş ki: sanane? Ne bu asabiyet blind guardian da kin kusuyorsun burda da ?!?!?![signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 öyle soruya öyle cevap alakası yok o topicle[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ben hep kabuslarımda deniz suyuna düştüğümü görüyorum başka bişi yok sanırım beni korkutan:) 5 yaşımdaki bi kabusu hiç unutmam beyaz bir duvara dayanmış ailecek yanyan yürüyoruz filmlerde olurya sonra herkez suya düşüyor öhen sonra en büyük kabuslarım su basmaları olmuştu bütün su boruları patlıyor su içinde kalıyorum ama hiç boğulduğumu görmüyorum sadece suya düşmek olayı delirtiyordu beni birkaç gündür bende sürekli rüya ve kabus karışımı bişiler görüyorum esası çok rüya gören birisi değilimdir bu aralar sapıttı bi tanıdığım ölüyordu dün ama tanıdığım bile yok öyle birini rüyada ağlıyordum falan ölüm böyle bullshit saçma bişiymiş diyordum sonra uyanıyorum noluyorlan hay allah kabus görmüşüm lan ANANI YA GERÇEKTEN ÖLDÜYSE! diye bağırıyorum SONRA GENE UYANIYORUM aa odamdayım eheh ulan kabusmuş aa içice gördüm sonra aananı gerçekten öldüyse sonra TEKRAR UYANIYORUM noluyor ulan tepkisi veriyorum ehe sonra bakıyorum ölen kişiyi tanımıyorum herşey çok saçma gelmeye başlıyor anlıyorum sonunda harbiden uyanmışım:) Bune abi şimdi ya?[signature][hline]-i will not come back again! -your love will kill me, your love will... +SENİ SEVİYORUUUM -kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh *öeahhh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bak bu açıdan düşünmedim Bu arada http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=kabus burada bir şeyler karalamışlar[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 kemikıl bol bol çimdik öneririm sana. rüya mı? çimdik! aha bi daha, * cırk * çimdik.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 karabasanla alakası yok sanırım.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 insanoğlu herzaman rüya-kabus görür her gece ortalama 3 defa ama hatırlamazsınız çünkü zihniniz açılmamıştır Ama diyelim hafif rahatsız uyuyorsunuz, yer yer biliciniz yerine geliyor yani bu durumda rüyaalrınızı doğal olarak hatırlarsınız. Efece caraler: 1-yatmadan önce yaklaşık 1.5 saat falan koşmak + fiziksel bir aktiviteye girmek en az 10 15 dk lık 2-yatmadan önce sekerli su içmek 3-sırt üstü yatmak 4-rüyaalrınınızı kimseye anlatmamak 5-rahat bir ortamda yatmak + mümkünse saat kurup yatmak ve uyku saatlerinizi çifter çifter ayarlamak. Yani ya 6 saat ya da 8 saat uyumak 7 saat uyumaktan cekinmek. 6-Yatmadan önce dua etmek gibi gibi[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Kabusun sebebi kıçın açıkta kalmasıdır. :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 lol, kitleyin topic'i, gerek kalmadı daha tartışmaya :p[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar