Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop tavsiye

ohyeah

Öne çıkan mesajlar

Hp yada toshiba alayım diyorum. Ev arkadaşım lenova kullanıyor o da baya memnun. 1500 lira yada biraz daha aşabilecek (1600) bütçem var. i3 ve i5 arasında nasıl farklar var? ayrıca oyun oynayacaksam 5400 serisi yeter mi yoksa 5600 mü almak lazım? Marka olarak tavsiyelere ve sistemlere de açığım
Sosyal ağlarda paylaş

bende hd 4500 var gayet memnunum
ha ne kadar götürür bilemem
açıkcası aynı özellikteki i3 ile i5 arasında ciddi fiyat farkları var ve ne biliyim i3 mantıklı görünüyo
toshiba da iyidir
lenovo kullanan bi çok arkadasım var onlar da memnunlar gayet

hpde herkes ısınma sorunu var diyo
kullanan bi kaç tanıdıgımda da var aynı sorun cidden kucagında tutarsan filan çocugun olmazmış o derece yani
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_34137_DELL_Inspiron_N5010_B46H43V__Core_i5-460M__4GB__320GB__HD5650__15_6inc__Win7_Basic.html

i5 var,

hdd 7200 rpm

ekran kartı da 5450'den falan daha iyi konumda şu anda.

ben bunu aldım çok memnunum şahsen, hp'nin teknik servisi rezalet durumda; lenovo'nunkini bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

toshibam var memnunum
acerim vardı lanet ettim
hp si olan herkes ısınıyo lan bu diyo
tabiki arada defoluları olur da yani genel olarak görüşleri vardır insanların
hp nin servisi cidden iğrençmiş ben de öyle duydum bilemem ne kadar dogru

hayır bi de sonuçta kimse burda bi para kazanmıyo ohyeah toshiba yada hp aldıgında
Sosyal ağlarda paylaş

casper al
ben t4500 kullanıyorum 2 aydır, tek sıkıntım klavyenin biraz değişik olması ona da alışıyorsun bi süre sonra
daha üst modelleri var, 1500 liraya kadar çıkıyorsa bütçen istediğini alırsın hatta asus bile alabilirsin.
yeterki adam gibi ekran kartı olan bir model seç, gerisi geliyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...