Chastise Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Selam gençler. Bendenizin de içine dahil olduğu, metal bazlı bir oluşum başlattık "Thrown to the Sun" isminde. Yaz başından beridir kendi şarkılarımız üzerinde çalışıyoruz, birkaç tanesini de kaydettik. Yakın zamanda yayınlamaya başlaycağız myspace vs. bilimum ortam aracılığı ile. Ufak da bir teaser hazırladık, burada da paylaşayım dedim. http://www.youtube.com/watch?v=RnXNPl7B8NE&feature=player_embedded Grupla ilgili daha detaylı bilgi ve bilimum adres için de şuraya alabilirim sizi; http://www.pasifagresif.com/2010/11/pasifagresif-yazar-ve-okurlarindan-yeni-grup-thrown-to-the-sun/ Böyle. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 THROWN TO THE SUN AHAHAHAHAHAHA İSME BAK YA AHAHASDASNDPASDHSD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Şaka ya iyi isim. Güneşe fırlatılıyorsun yani, yakıyor tabi güneş. Mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bu rüzgarlı havalarda ilac gibi album (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 grubun ismini kim buldu bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 rutin bi fikir teatisi sonucunda ortaya çıktı, şahsen memnunum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ahahah oldu olucak DEATHLORDZ filan koysaydınız bu ne abi ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Bana gerekli düzenegi verin, Batu'yu bile fırlatırım Güneş'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 abi o arşimet nası boş beleşçi bi insandır ya siz dünyayı yok edicek bi sistem hazırlayın yeter ki ben dünyanı bile yok ederim deseymiş keşke bütün zor işi adamlar yaptıktan sonra hazıra konuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 albümden sonra güneşi gördüm ben. Mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Bir sonraki albümde, albüm ismi yerine grubun ismini değiştirseniz bence süper olur ? Thrown to Mars ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 aptalmısın. mars daha yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Chastiseim çok iyi kayıtlar riffler vokaller vs , on numara olmuş beğendim , aynen devam ama grup ismi biraz garip olmuş evet hehe geyiğe müsait neyse müzik ii olunca bi yerden sonra önemi kalmio grup isminin kayıtları nasıl yaptınız bana biraz bilgi versene , ev kayıdı vs gibi gözükmüo çünkü çatır çatır stüdyoda kaydetmişsiniz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 mulgear6 said: aptalmısın. mars daha yakın olsun. önce güneşi gör ki diğer gezegenleri daha iyi anlayasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mortis said: Chastiseim çok iyi kayıtlar riffler vokaller vs , on numara olmuş beğendim , aynen devam ama grup ismi biraz garip olmuş evet hehe geyiğe müsait neyse müzik ii olunca bi yerden sonra önemi kalmio grup isminin kayıtları nasıl yaptınız bana biraz bilgi versene , ev kayıdı vs gibi gözükmüo çünkü çatır çatır stüdyoda kaydetmişsiniz gibi. sağolasın abi. ya bi bana garip gelmiyo heralde isim, neyse. Kayıtlar aslen ev kaydı, Bahadır Sarp isimli arkadaşımız yardım etti o konuda. Presonus Fire Studio Tube ile kaydettik. Vokalleri stüdyoda kaydettik Neumann ile, davullar ise hem para, hem zaman yetiştiremediğimizden Cubase'de yazıldı, drum replacement edildi. Benim stüdyoda çaldığm davullar zaten, temiz duyulması için de böyle bi yola giriştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 yani kısaca gitar prodan yazdınız şarkıyı üstüne vokal eklediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 İlk şarkıyı yayınladık Soundcloud aracılığı ile. İsteyen bi göz atabilir. http://www.pasifagresif.com/2010/11/thrown-to-the-sun-ilk-sarkisini-yayinladi/ http://soundcloud.com/throwntothesun/thrown-to-the-sun-ravenous-sun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 şimdi bazı melodic death metal/metalcore gruplarının ismini yazıyım buraya ona göre devam eder isim olayı belki; after the burial, born of osiris, conducting from the grave, the faceless, veil of maya. böyle yani, olay bu. bir de guitar pro muhabbeti geçmiş, öeh diyorum. neyse aman. şarkı çok iyi olmuş demeye geldim fanboyluk yapıyorum yani o oldu. ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 kayıt bomba gibi olmuş, mükemmel çalmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 isim de güzel kayıt da güzel. congratz. devamını bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 mulgear6 said: aptalmısın. mars daha yakın ağası mısın lan sen buranın ? kaybol görmiyim bi daha milleti aşağıladığını. sdf ironi dolu bir cümle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 yok mu başka şarkı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 grubun ilk albümü yayınlandı ki indirilebiliyor da kendisi şuradan, http://www.throwntothesun.com/ http://throwntothesun.bandcamp.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Hala komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar