Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hababam SInıfı!


Loramis

Öne çıkan mesajlar

yok abi hiçbir şekilde hababam sınıfı remake güzel ooooolaaaamaaaaz! Abi Kemal Sunal gibi Muhteşem biri oynamıyo nasıl güzel olabilir delirmeyin ya... saçma sapan bişey olcak... bi kere Dünyanın en şebek insanı Mehmet Ali Erbil oynuyo abi sçarım öyle hababam sınıfına...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kitap okumak için ayırdığım vakit zaten çok kısıtlı 2 saat izliyerek aradan çıkartacağım bi film için 1 hafta harcamamalıyım çünkü okunması gereken fakat orda öyle duran o kadar çok kitabım var ki belki bi eser olarak aralarına girer hababam sınıfı ama okunmak için değil.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

habamam eskı habamamdır bence bu fılm cevrılmemelı ıdı bıle ben seyretmeye bıle gıtmıcem eskılere yazık[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 kişi gittik açıkçası da eski, bizler gibi birsürü kuşağı kendiyle beraber büyüten hababam sınıfıyla alakası yoktu, yahu ben mi çok abartıyorum yoksa bu yeni oyuncuların hiçbirinde mi rol yapma kabiliyeti yok doğru düzgün? aslında sanırım yönetmenin beceriksizliğinden kaybediyodu film, diyaloglar falan, hiç olmamış yani.

hele filmin bi ilk 30 dakkası var ki "hmm burda gülcek miydik ya?" falan oluyosunuz, sonradan biraz biraz toparlıyo, ah nerde o kemal sunallı hababam sınıfı dedim ben çıkarken filmden, yani çoook berbat değildi ama, kötüydü BENCE.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha gitmedim ama ben de çok ön yargılıyım. Kemal Sunal'sız olmaz o film, olamaz... Kitabını 11 kere (Evet tam 11 kere) okumuştum, ve ne kadar izlersem izleyeyim asla bıkmayacağım 2 komedi filmi serisinden biriydi Hababam Sınıfı (Diğeri de Polis Akademisi) ama şimdi bilemiyorum ya, oyuncu listesine baktıkça bile "içine etmişler filmin" diyesim geliyor...[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm o zaman şöle yapalım, izlemiş olanlar 10 üzerinden puan versin bu filme bakalım kaç puan çıkacak ortalama... Ama cıvıyıp da numpade kafanıza göre geçirip bilmemkaç haneli sayılar yazmak yok. Komik olmuyo zaten :)[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada eski hababam sınıfında kül yutmaz diye bir hoca vardı oadam şu anda shubuo ve doritos alaturka reklamlarında oynayan ded :-) sanırım..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

10 üzerinden puan veriyorum 0... Ciddi anlamda... İlk olarak mehmetali erbil denen şebek içine sıçmış film... zaten onun sıçmasına gerek kalmamış bok gibi çünkü... yani filmi kötü yapmak isteseler bu kadar kötü yapamazlar yani İğrenç kelimenin tam anlamıyla... 1-2 sahnede güldüm o kadar. Ki yani İĞrenç hatta sonlara doğru çıkasım geldi sinemadan da zor tuttum kendimi... harcadığım hem paraya hem zamana yazık... çok pişmanım üstüne para verseler gitmem şimdi olsa...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

0 bile vermek istemiyorum
espriler super bayıktı
adamlar yani hababamı kullanarak bisi yapalım die cok kasmıslar.bu cok belliydi
memet ali erbilin filmdeki rolü tamamen gereksiz
okulun sahibiymis sozde de hergun okulda ne isi var?
tamamen ettigi kufurlerle guldurelim mantıgı izlenmis bence
tekrarlıyorum 10uzerinden 0 vermiorum

[Bu mesaj Bathory tarafından 18 January 2004 17:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani.. tapardim hababam sınıflarına süperde bişi beklemiodum ama filmin bi 30 dakkalik bölümü dışında uyicaktim gece matinasında gidilecek film deildi.

yediğim acı soslu nachosda mideme oturdu ztn :D[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...