TambourineMan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 son birkaç gündür sürekli oyun sırasında login ekranına düşüyorum. Tekrar bağlantı yaptığımda da loadingde en az 5 dakka bekliyor. Sorun neden olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Pek cok seye bagli olabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 derFremdeSohn said: Pek cok seye bagli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 derFremdeSohn said: Pek cok seye bagli olabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Ne yazık ki haklılar. Bütün addonları kapatıp, grafik ayarlarını en düşüğe çekip denesen bi. Eğer dalaran ya da orgrimmar gibi kalabalık bir yerde bıraktıysan o zorluyor olabilir... ama birkaç gün diyorsun gerçi. Neyse benden bu kadar tavsiye anca çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bende de ayni sorun var. oyunu direk kapatirsan (alt+f4) veya disconnect olursan gec aciyor bende de. loading ekraninda fareyi oynatabiliyorsun. fakat ekran 1-2 dakika bekliyor. ki o sirada kahve falan yapabiliyorum. patchten sonra farkina vardim ben bu olayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bende de fullscreen oynarken , loading ve/veya transpoer sırasında tab yaparsam direk disconnect. windowed oynarken sorun yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 aynı sorun bende de var + inspect yapamıyorum hala (oyuna girdigimde sadece 1 kişiye yapabiliyorum sonra buglanıyor ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Examiner addonu yükleyip onla bi denesene çoğu kişide fixliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar