Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

En sonunda yapabildim GE-TA babamızın alattığı yolla bir lightsaber, bakalım beğenecek misiniz? (ulan insan kendiyle gurur duyuyo lan böyle küçük şeylerle)

[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]

Mesaj tarihi:
sahsen photoshop hic kurcalamıslıgım yoktur
keza olan birseyi degistirmek yerine
sıfırdan birseyler ortya koymak daha cekici geliyor
ama...
yapılan işlere bakmayı seviyorum
lightsaber lightsaber a benzemis :)
akabinde bir de tabii heykeyin üzerinde kırmızı ışığın yansıması yapabilsen ve suda da yasnımasını azda olsa görebilsek tam oturacagına inanıyorum[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Mesaj tarihi:
bak orasını hiç düşünmedim dur deniyim. Hem photoshopla da birşeyler yaratabiliyorsun[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 19 Ağustos 2004 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 19 Ağustos 2004 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya tabii ki ama
yaratma özelliği üzeirne kurulu bir program degil
ben adını sevmiyorum bir de güzel bri program oldugu icin
popüler onun icin benimseyemedim.

ama yine de kurdum
manual'da indirdim,
baslarım umarım ki.[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Mesaj tarihi:
bana laf atma o yasımayı ben yapmadım.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Mesaj tarihi:
ona bakarsanız bulutlar da iraz şapşal olmuş ama yani kabahat yapanın. Yansıma efektini clone tool la dodge tool la felam denedim bişeye benzemedi.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Mesaj tarihi:
dedigim gibi
phooshop tecürbem yok ama fireworks cu birisi olarak
ben olsam yansıma yapacagını dusunduyum yerleri keser
baska bir layer a yapıtırır üzerine filter atardım (photoshop da tabii ) bazı renk egirileri biraz hebelelerdim. Olmazsa spyray paint i kullanırdım.[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Mesaj tarihi:
filter denedim ama uygun bişey bulamadım[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Mesaj tarihi:
said:
Golge-i_Khan, 19 Ağustos 2004 15:46 tarihinde demiş ki:
bence o alanda yansıma icin pixel pixel calısman gerekebilir

1 lik burshla kanser olacağın dakikalar yaklaşıyor demek bu.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Mesaj tarihi:
kılıcın rengini daha belirgin ve yaydığı ışığı daha az görünür yaparsan daha iyi olur
ışık ışık gibi değil de aura gibi olmuş.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Mesaj tarihi:
yok abi o zaman çok mal oluyo sen orjinal star warsdaki elemanlara bak orda da böyle hatta orda ortası sırf beyaz yaydığı ışıkrengi veriyo.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Mesaj tarihi:
pardon qui ya bi de bişey sorcam bu light saberla bilindiği üzere hızlı haraket esnasında bir güzel genişliyorlar. Bunu nasıl yapabilirim?[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Mesaj tarihi:
blur yapmayı dene.
hız efekti gibi birşey çıkart
güzel olur belki saber hareketine..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:

ışın kılıının hareket ettirilmiş hali bence olmadı ama bir de siz bakın

[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]

Mesaj tarihi:
zaten motion blurla yaptım temellerini ama bu lightsaber hareket edince daha bi değişik oluyo sırf hızlı gidiyomuş gibi olmuyo sanki kılıç öyleymiş aslında gibi oluyo dedimki aklıma bi fikir geldi çizerkern başta öyle mi çizsem.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
  • Yeni Oluştur...