Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AZİMİN GÜÜCÜÜĞĞĞĞĞ!!! LAYTSEYBIRĞĞĞ!

elvyn

Öne çıkan mesajlar

sahsen photoshop hic kurcalamıslıgım yoktur
keza olan birseyi degistirmek yerine
sıfırdan birseyler ortya koymak daha cekici geliyor
ama...
yapılan işlere bakmayı seviyorum
lightsaber lightsaber a benzemis :)
akabinde bir de tabii heykeyin üzerinde kırmızı ışığın yansıması yapabilsen ve suda da yasnımasını azda olsa görebilsek tam oturacagına inanıyorum[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Sosyal ağlarda paylaş

bak orasını hiç düşünmedim dur deniyim. Hem photoshopla da birşeyler yaratabiliyorsun[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 19 Ağustos 2004 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 19 Ağustos 2004 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dedigim gibi
phooshop tecürbem yok ama fireworks cu birisi olarak
ben olsam yansıma yapacagını dusunduyum yerleri keser
baska bir layer a yapıtırır üzerine filter atardım (photoshop da tabii ) bazı renk egirileri biraz hebelelerdim. Olmazsa spyray paint i kullanırdım.[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Sosyal ağlarda paylaş

kılıcın rengini daha belirgin ve yaydığı ışığı daha az görünür yaparsan daha iyi olur
ışık ışık gibi değil de aura gibi olmuş.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Sosyal ağlarda paylaş

zaten motion blurla yaptım temellerini ama bu lightsaber hareket edince daha bi değişik oluyo sırf hızlı gidiyomuş gibi olmuyo sanki kılıç öyleymiş aslında gibi oluyo dedimki aklıma bi fikir geldi çizerkern başta öyle mi çizsem.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...