wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Kimse açmamış sanırım. Geçen cuma vizyona girdi gittim baya baya güzel.. fragman http://www.sinema.com/MediaPage.aspx?MediaID=107578&MediaType=172 Gülmek için gidenler pişman olmaz sanırım, ben baya güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 hakkaten eğlenceli film 3 ana tipleme süper olmuş. tik, dillo, manik :D demet evgar da iyidi baya bi tik'e yanaşan kadın yapmacık durdu filmde ama onu da bağladılar bi şekilde manik'e bayıldım en çok ehue http://img01.imgsinemalar.com/images/afis_dev/v/Vay-Arkadas-Manik-Tik-Dildo-1286349405.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 film çok iyi baya eğlendik bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 fena değil gidin gidin. sapansaçma Türk filmlerinden olmamış çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 gayet iyiydi beklentileri az tuttum, deli gibi güldüm filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Biz de bu filme gidelim diyorduk. Dün konusu geçti pek içimden gelmiyordu ama yorumlar görüşler pozitif :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Dün gittik epey güzeldi film. Sadece o muroyu oynayan elemanın örgüt esprisi çok kötüydü. trailerda da var galiba izleyenler bilir. olmamış filmin içine etmiş hatta yani. yargılarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Çok eylenceli film. Gidilmeli kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 düşük beklentiyle gidilirse çok güzel denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 afişte konuk oyuncu yazıyor sinema filminde konuk oyuncu ne be ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 güzel filmdi sırf filmin ışıklarını yapan şirketin sahibi arkadaşımın ısrarı yüzünden gittim. pişman olmadım. (şair burada bişeyler diyor :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ışıklandırma harici harikaydı film , dermişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 güzel film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar