Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Vardı böyle bir topik ama güncel olsun bir tane de. Eski yeni farketmez şu aralar güzel hangi oyunlar var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 japanese shit ağırlıklı olursa dahada iyi olur ilginç oyunlar dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 GERGE said: Luminous Arc 2'den devam ediyorum ben DS Lite bence de daha iyi dedikten sonra. Oyundan 28 chapter varmış. Ben daha 10'dayım. Ama her chapterdaki cutsceneler, diyaloglar, karakter etkileşimleri falan rahatça bir manga volume dolduracak kadar geniş. 8 saat kadar oynamışım, abartısız bunun 5 saati cutscene ile geçti. Farklı bir deneyim. Manga okur gibi oynuyorum. Ama öykü sardı. Karakterleri de çok sevdim. Daha önce hiçbir SRPG oyununda dövüşleri bunun gibi duygusal oynamamıştım. Birbirlerine yakıştırdığım iki karakteri hep yana yana falan dövüştürüyorum. Güçlü karakterin sevdiği adamı kurtarmak için dövüşte kendisini feda etmesine el ayak oluyorum. 15 dakika süren cutscene bittiğinde yani bölüm gelsin heyecanıyla dövüşleri hemen bitirmeye çalışıyorum. Oyun budur ya... Daha önce sadece Baldur's Gate'de, Planescape'de, Arcanum'da falan karakterleri bu kadar sevmiş, öyküleriyle bu kadar ilgilenmiştim. Oyun konunun kalitesi açısından onlarla pek yarışamaz, Fall-From-Grace gibi karakterler de yok elbette (aşağıya resmini koydum Grace'in, içimden geldi; var mıdır Grace'e aşık olmayan FRP'ci be???); oyun konu açısından bir shounen. Bilen bilen nasıl olduğunu. Fairy Tail, Flame of Recca gibi birşey işte. Tavsiye ederim. Bu DS'de mükemmel oyunlar var. http://shrines.rpgclassics.com/pc/planescape/images/characters/grace.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar