pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 oyun icin demedim ki ben laptopta oyun yalan zaten yok alienwaremis monstermis kocaman kasada hem de kendi fanı olmasına ragmen saglam ısınan kart kucucuk laptop kasasında aynı derecede kalacak peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Bunu aldım: http://www.ecomputerdepot.com/Notebooks/Acer-Notebooks/Consumer/Aspire-5742G-5464G64MN-c-10994-p-47873.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 banada laptop önerisi lazım samsung rc522 gelmişti bi ara iyiydi o fakat hediye ettiydik.sora dandik acerimle kaldım.cok ısınıyor.artık film izlerken bile takılıyo :) hali hazırda bi kaç seçenek var.casper i5 veya i7 işlemcili bi model düşünüyorum samsung rv510 var bi.onun harici dell alabilirim tekrar tavsiye pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 güvenilir ve fiyatları uygun olan alışveriş sitesinin birine gir notebooklar kategorisine gir 1800-2000 civarı demişsin fiyatı ucuzdan pahalıya dogru sırala 3. 4. sayfadan 2061 TL civarı olanından birini al.(60 lira bütçeyi sarsmaz ama 2150 liklere bakma) fiyat kategorisindeki fetoş markalardan kaçın.acer , casper falan gibi. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Ya aslında ben laptop alacak olsam Macbook Pro alırım. Net. Çok oyun oynayan birisi falan değilim, tam benim işimi görecek alet. Ama dedem hediye etmek istemiş, dolayısıyla karar mercii ben değil bilgisayarcı eniştem oldu. Macbook'tan vazgeçine HP ENVY bakmıştım, gereksiz pahalı ve çok ısınıyormuş, sonra şu üçünde karar kılmıştım: http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-pavilion-dv6-3104et-intel-core-i7-720qm-16ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-xe079ea-/ProductDetails.aspx?productId=bd760181&categoryId=98#Gorseller http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-pavilion-dv6-3100et-intel-core-i5-460m-253ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-xe075ea-/ProductDetails.aspx?productId=bd760243&categoryId=98 http://www.samsungbayim.com/Products/SAMSUNG-R540-JS0C-NOTEBOOK.php Fakat burdaki bir Saturn de denedim Samsung'u, bildiğin plastik. Çok dandik görünüyodu, ondan vazgeçtim sonra. Henüz alınan Acer'i deneyemedim ama hakkaten güzel görünüyo alet, ilk defa bi Acer'i beğendim resmen. Enteresan, bakalım göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 hp dv6 nin fiyati oldukca iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 abi acer guzel gorunur ama bi sorun oldu mu surunduyor servis benim arkın ekranında problem vardi tuketici mahkemesi fln 2 sene ugrasti parasını alabildi gerci gitti gene acer aldi şebelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dargath Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Sony Waio VPCF13Z1E/B Ne apple nede başka bir sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Eger HAYVAN GIBI pahali olmasa Sony Vaio Z serisi almak isterdim fakat hem ozellikler cok abarti (QUAD SSD RAID falan diyo adamlar) hem de 2500 euro civari falan fiyat. Guncel degil de atiyorum C2D olsun islemcisi ama Z olsun da diyemiyosun illa i5 i7 olcak. Cok para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 sony nin servisi rezalet diyor litvanyda laptop teknik servisinde calisan bi ark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Servise göndermekten hoşlanmıyorum zaten ne olursa olsun. Gönderirsem de 30 iş gününü aşsın bari de yenisini alayım beklediğime değsin diye dua ediyorum. O eski Acer'im garanti kapsamı içerisinde hiç servise gitmedi, taş gibiydi maşşallaah. Yenisi de öyle olur diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 "roket adam" said: Eger HAYVAN GIBI pahali olmasa Sony Vaio Z serisi almak isterdim fakat hem ozellikler cok abarti (QUAD SSD RAID falan diyo adamlar) hem de 2500 euro civari falan fiyat. Guncel degil de atiyorum C2D olsun islemcisi ama Z olsun da diyemiyosun illa i5 i7 olcak. Cok para. arkada$im aldi. 6500 lira. deger mi degmez mi bilmiyorum, ama bir alex (macbook pro) degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Sony X series kullanmıştım, cidden inanılmaz hafifti alet, full karbon fiber kasaydı, çok beğenmiştim görsellik açısından. Z series de yanılmıyorsam X in büyüğü biraz. Ancak gel gör ki güzel ülkemde böyle lüx aletlere o paralar verilmez, acınır. Amerikadakilere fln ne ala, depe depe kullansınlar :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bugun kiz arkada$ima vatandan Asus N53JF modelini aldik, baya guzel alet, 1900 kusura geliyo nakitte. i5 460 gt 425m 4gb ddr3 bluray drive usb 3.0 port bang olufsen ses sistemi brushed alumunyum govde baya ba$arili, cozunuruluk biraz sikko 1366x768 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Casper notebook alınır mı? tecrübesi olan var mı Casper konusunda? Vatanda şu i7 işlemcili 8gb ramli 5650 ekran kartlı modeli http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti620a-core-i7-620m--2.66ghz-8gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48354#divDigerResimler , 1670 lira ve baya baya iyi bir cihaz. ama malzeme kalitesi nasıl HD led ekranlı mı falan yazmıyor detaylar pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ben olsam almam casper hayatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 çok fiyat farkı var ama diğerleriylen, nerdeyse en kral parçaları en uygun fiyata veriyolar ama kesin kasası ekranı dandiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 maximum 1200 tl verebilrim bi laptopta.Çok oyun oynamicam,hatta tek oynadığım oyun FOotball manager 2011,onu akıcı falan çalıştırsın yeter.Önerisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 casper alinir abi, niye alinmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Ramses ile aynı durumdayım ama anca 1 teklik çalışır benden, eksada şunu buldum http://www.exa.com.tr/hp/tasinabilir_bilgisayarlar/hp_pvl-323-12892.html 3gb ram, 5470 1gb paylaşımsız ekran kartı falan var sadece işlemcisinden emin olamadım AMD2 P520 diyor, nasıldır acaba bu işlemci?? edit: şimdi eksayı aradım 1025 liraya veririm dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Acer ile ilgili izlenimlerimi yazayım. Öncelikle alet çok performanslı cidden ve ısınma fan sesi fan falan gibi bi olay yok. Bi önceki Acer'im C2D işlemciliydi, C2D dan sonra i5 var ya, inanılmaz hızlı geliyor cidden, ekran kartı da oldukça iyi, gerçekten sınıf atlamış gibi hissediyorum o konuda. Ve net söyleyebilirim i7 ye gerek yok. i5 oldukça yeterli geldi bana. Gelelim memnun kalmadığım kısımlara. ŞU 15.6 İNÇ 16:9 EKRAN OLAYINI KİM ÇIKARDIYSA ABV. Ekranın 2 kenarında öküz gibi boşluk kalıyor, sürekli scroll da scroll. Bıktım hakkaten. bir şey okumak bildiğin eziyet. Aleti yan çevirip öyle kullanıcam artık bir şeyler okurken Günde 1 saat film için 9 saat bilgisayar kullanımını eziyete çevirmenin manası yok. 15.6 İNÇ GELMİŞ GEÇMİŞ EN SALAK İCATTIR. ABV HEPİNİZİN. Onun dışında, Bluetooth eksik kalmış. Malzeme kalitesi fena değil, idare eder yani ne çok plastik ne çok sağlam görünüyor. Alet bi önceki Acer'imden hafif. tam ölçmedim ama 2.7kg falandır diye tahmin ediyorum. DA ULAN NUMPAD A NE GEREK VAR LAPTOPTA OF. Yazmayı baştan öğrenmek zorunda kaldım bu saçmalık yüzünden ki bütün 15.6 larda numpad var. MEH. Caps lock, numlock falan ışıkları yok. Wifi için tuş yok, kısayol tuşu yok, optik çıkışı yok (zaten kullanmıyodum), ses kontrol döndürgeci yok. Vesaire. Bu laptop benim ihtiyaçlarıma aykırı bi alet. Yani performansı hakkaten gerek duymadğım kadar yüksek ve 15.6 inç olması sinirimi bozuyo. Alışamadım bi türlü. Gidip 13 inç bişi almak istiyorum bunu satıp, hediye geldi diye satamam da artık. MEH. Özet geç: Alet oldukça performanslı, orta sınıfta alınası bi alet. Tavsiye ederim fiyatına göre hakkaten iyi. Oyun oynicam falan diyenlere özellikle tavsiye edilir. Güzel oluyo widescreende oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Arkadaş yok rage'im bitmiyo İSYANIM VAR ULAN. Bari ekranın sağdan ve soldan 10 cm'ini kapatalım boşuna elektrik yemesin. Bu kadar gereksiz bir icat ben görmedim. Satıyorum alan var mı. Hakkaten dellenicem. Yok bana göre değil bu alet cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 o boşluk nasıl kalıyor? ben de 15,6" widescreen laptop kullandım hiç böyle bir sorun yaşamadım. edit: he şimdi çaktım ben 4:3 kullanıyosun sandım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 widescreen 15.6 iyi oluyo ya oyunlarda felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Oyunda, filmde çok güzel oluyor hakkaten ama yazıda............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar