Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 matematiği havuz problemleri seviyesinde bıraktığım için o kadar mutlu o kadar mesudum ki anlatamam günlük. ay pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 kök alma olmadan cisimlerini nası genişletcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 en doğrusunu sen yaptın bak.. yazın yüzerkene düşüneceksin zaten matematiği.. hep 90-60-90 çıksın ama sonuçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 hii edepsizler O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 tamam abi bi şu başvurular bitsin bi yere gireyim söz düşüncem yazın 60-90-60'ı. nereye baksam çinliler infest etmiş abi bölümü çok karamsarlaştım birden şuna bakar mısın? upenn uygulamalı matematik doktora öğrencileri listesi: Name Office Phone Email Cai, Yiqing 1N1 yiqcai Han, Wei 1N1 wehan Liu, Xiaoxian 1N1 liuxiaox Liu, Yang 1N1 liuyang Lu, Yichao 1N1 yichaolu Rezny, Serena 1N1 rezny Wang, Yan 1N1 wangyan1 Wang, Zhuo 1N1 wangzhuo Xia, Yin 1N1 xiayin Yang, Fan 1N1 yangfan Zhang, Anru 1N1 anrzhang Zhang, Xingtan 1N1 xingtan Zhao, Fan 1N1 zhaofan Zheng, Pengfei 1N1 pengfeiz Huan, Sun 1N1 huansun Liu, Chong 1N1 chongliu Tian, Ye 1N1 tianye Wang, Yujia 1N1 wyujia hani nerde tanrı? where is your god now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 über bi müyendislik kitabı bulduydum.. adam çinli, sadece çine yazmış kitabı. mail attım ingilizcesi var mı diye. "ne gerenk var!" dedi kibarca. nalet olası çinliler dünyayı ele geçirecekler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Şu anda başım çatlıyo. buna inanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ontogenetik psişeye inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 dasaaa said: über bi müyendislik kitabı bulduydum.. adam çinli, sadece çine yazmış kitabı. mail attım ingilizcesi var mı diye. "ne gerenk var!" dedi kibarca. nalet olası çinliler dünyayı ele geçirecekler! nece mail attın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRasmus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Gidecek bir yerin olmayışını düşününce Korkarım ben hep. Çünkü, ben yerimde duramam pek. Gidecek bir yer varsa şayet, Yapılacaklar için bugünden acele et. Bu dörtlüğün altına 'yaşandı bitti saygısızca' yazasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 dörtlük olmaması dışında iyi gibi ^_^ gerçi köylüyüm ben o konularda ama olsun afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar