Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe - Eskişehirspor 06.11.10 @ 19.00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

hakkaten onu dicektim unuttum.herif semişh diyor

puan tablosundan bahsederken trabzon-gs maçının skoru önemli falan dedi

sora en sonda da kısık sesle.tabi gs daha altta tarzı bişi söyledi ahah

dakka 85 tabi galibiyet yakın.it gibi bagırıo taraftar ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

bilica'yı ıslıklamaktaki amaç tamamen geyik. ben de ıslıklayanlar ardından da alkışlayanlar arasındaydım. bilica'yı guiza'yı mehmet topuz'u cristian'ı böyle dallamalıklarıyla sevdik biz. ıslık da alkış da bizden. Alex de Souza harikalar yaratıyor. Türkiye'ye gelmiş en büyük yabancı olduğunu adeta gözümüze sokuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah alexi semihi istemeyen taraftara bak hele

futbolcu ıslıklanması gayet normal.başka türlü nasıl tepki vericek taraftar.bozuk para mı atsın şişe mi fırlsatsın küfür mü etsin

en mantıklısı ıslıktır bence.ha ota boka ıslıklanmaz tabi.ama hak eden oluyor gerçekten
Sosyal ağlarda paylaş

valla aykut kocaman alexi düşünmüyor dendiğinde onu destekleyen bir sürü adam cıkmıstı

ayrıca ben alexide semihide çok beğeniyorum.semih bi nevi ama fenerbahçe alex futbolu bırakana kadar alexi bırakamaz

adam 200 küsür maçta 130 küsür gol 110 küsür asist yapmıs

daha napsın :).aykut öyle bi artislik yaptı sora caydı
Sosyal ağlarda paylaş

Hala Alex diyorsunuz arakdaş anlamıyorum ki. Bıkmadınız mı 10 yıldır duran top futbolundan. Alex iyi oyuncu ama her sisteme gitmiyor.Bugun fenerden gitsede oynayacağı ligler belli.

Madem Aykut geldi madem takım değişecek güzel bir umut Alex'tende vazgeçin artık. Acınacak haldeyiz ya. Hala bıkmadık tek bir futbolcuya el açmaktan. Son maç 2 şampiyonluk gitti yakın zamanda. Artık şampiyonluk kazandıran TAKIM lazım. Maç kazandıran oyuncu değil.

Niang'ı alıyorsan o kadar paraya Dia ve Stoch gibi genç oyunculara yöneliyorsan devamını getireceksin. Gitsin abi gerekirse 2 sezon avrupaya bile gitmeyelim. Ama ben bıktım şu aptal oyun sisteminden.

Bu maç için konuşmuyorum bu arada. MAçı izlemedim bile.

@Arkasokak;

Abi aşırı körsün sen ya kusura bakma. Tamam insan kendi takımını sever ama abartma bence. Alex'in neyine tapıyorsun ya. Bu lig Hagi'yi gördü. UEFA kazandıran adama tapılır tapılsa Alex gibi eskişehire buccaspora dbakıra gol atıp istatistik şişiren ama 7 yılda 2 kupa alan adama değil.

7 yıldır bu takım Alex üstüne kadro kuruyor ne oldu ha?

Anelka'yı getirdiler be. Adam kendi brezilyalı arkadaşlarını korudu sürekli. Nobre'ye attı her top. Anelka uyuz oldu çekti gitti. Şimdi Chelsea'de. Tapılacak adam Anelka idi Alex değil. Milyon dolarlar harcandı bu brezilyalılara sırf Alex abi biraz koşacak mutlu olacak diye. Gitsin abi nereye gidiyorsa gitsin.

Aykut eğer seneyede Alex'i takımda tutarsa benim o onun söylediği agresif koşan önde basan güçlü takım gibi söylemlerine hiçbir inancım kalmaz. 5 yaşındaki çocuk bile bilirki Alex'le öyle bir FB asla olmaz. Kusura bakmayın doğruya doğru.

Alex gibi oyuncuların devri kapandı bu gerçeği kabullenin. 1 tane süper yıldız olacağına 11 tane ortalama olsun ama koşan istikrarlı takım oyuncuları olsun daha iyi. Yoksa koyarsın Ortega'nın yanına Ceyhun'u, forvete Niang'ı defansa Blica Cristianı falan komik olur.

Sorun ne bu ülkenin klup yöneticilerinde ne basında ne futbolcuda. Bu taraftar kafası en büyük sorun.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende inanıyorum beni koy ben oynuyayım o zaman. Hatta ondan uzun süredir inanıyorum. Bırakın abi böyle komik şeyleri. Alex hiçbir takımdan alamayacağı parayı FB'den aldı. Beleşe oynamadı. Artık takım sistem değişikliğine gidiyor. 7 yıllık Alex üstüne bir oyunda bakın bakayım FB bırak Avrupa'yı Türkiye liginde ne yapmış.

Alex iyi oyuncu. Ama Alex Hagi değil üstüne takım kur sana UEFA'yı kazandırsın. Hagi takımla 4 yıl üst üste şampiyon + Uefa şampiyonu oldu. Alex'le 2 sezon dk 90 şampiyonluk gitti. MAdem o kadar klas bir oyuncu o son maçlarda çıkıp gol atsaydı. Elini kalbine koymak yetmiyor. Yanlış anlaşılmasın Hagi aşırı iyiydi elbette onunla kıyaslamak doğru değil. Ama siz adama Hagi muamelesi yapıyorsunuz.

Alex iyi oyuncu ama onun üstüne sistem kurman gerekiyor. 7 yıl kurduk olmadı. Yeter artık 7 yıl boru değil FB'de deneme tahtası değil.

Ben aşırı sıkıldım. Aykut Hoca'ya desteğim tam isterse 2 sezon avrupaya gitmeye bile hak kazanmıyalım. Ama 2 sezon sonra artık top oynayan bir FB görelim. 2 sezon bile buna değer. Önümüzdeki 10 yılı kurtarmış oluruz. Yada bir oyuncunun üstüne oyun kuracaz diye 200 tane (Yarısı brezilyalı sömürücüler) oyuncu alınıp satılmaz bizim verdiğim paralarla.

Duygusal davranmaya devam edecekseniz siz bilirsiniz. Ben sıkıldım kendimi kandırmaktan.
Sosyal ağlarda paylaş

Alexe gelene kadar kimler paraları çuvalla götürdü, ayretten Alex şöyle topçu olsaydı böyle olsaydı demekte nankörlük olur kaç kere ipten almışlığı vardır takımı bu takımı bir makina olarak göreceksek alexin olduğu mevki diğer mevkilere göre çok nadir olarak aksamıştır. PVH Anelka dönemlerinden sonra zaten adam gibi forvetimiz olmadı tam Semih çıktı derkende en iyi döneminde bile olsa Zico,Daum,Aragones'den kesik yedi fazla geri gitmeye gerek yok geçen sene Guiza yerinde sürekli form grafigi yüksek Semih veya Niang oynasaydı biz zaten şampiyonluğu haftalar önceden ilan etmiş olacaktık. Tamam Alex yaşlı izledinmi bilemiyorum geçen haftaki Bursa maçını 33lük Alex 21lik Stoch'a taş çıkarıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Anelka neden gitti abi? Ayrıca bizi nerde ipten aldı? İpten alınacak 2 maçımız vardı ikiside sezonun son maçı. Alex'i abartmayın diyorum. Böyle dediğim içinde klasik türk yapıştırması nankör falan. Hemde kalın yazmışsın.

Ben aldığı para konsunuda o parayı hak etmedi diye söylemedim. Beleşçiler ayrı onları ayrı söyledim zaten. Ama adam parasını alıyor aldığı kadarında hakkını veriyor. Hayrına oynamıyor. Elini kalbine koymuş falan yeşilçama çevirdiniz iyice. Hatta en komiği uzun süredir bizde gitmedi falan diyenler var. Nereye gidiyor ya ilk 2 sezonundan sonra FB'den daha iyi takım istemediki Alex'i.

Çok basit Alex'i Hagi yapmayın. Alex ve Alex gibi oyuncuların dünayda devri uzun zamandır kapandı. Fenerdede bu sezondan sonra kapanacak kapansın artık. Bunun altından bişey aramayın. Alex iyidir kötüdür gibi tartışmalar konu değil. Konu Fenerbahçe'nin geleceği.
Sosyal ağlarda paylaş

buddha kaç yaşındasın, 96-2000 galatasaray'ını ne kadar hatırlıyorsun bilmiyorum ama, hagi öyle her maç efsaneleri oynayan bir adam değildi. alex'in, avrupa maçlarında daha çok ön plana çıkanıydı.

ayrıca o galatasaray ile bugünkü fenerbahçe'nin farkı, o galatasaray'ın çoooook daha fazla mücadele etmesiydi.

alex'siz sistemi ben de istiyorum, ama yukarıda allah var, alex'in bu takıma faydalarını göz ardı etmek günahtır be.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...