Mortis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 maçtan sonra jinronun yanına gelen kız tatlıymış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Hydra işe yarıyor işte. Ne bu Roach aşkı Stalker'lara karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Ucuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 yildirimokur said: Ucuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Ucuz alacak kadar zengin değil hiçbir Zerg bence. Avantajlı olduğu 3. oyun ne hale geldi Roach sevdasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Liquid damgasını vurdu turnuvaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 painuser vs tlo 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 oo yalan mı oldu tlo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Tlo alır painuser ı diyordum :/ Neyse, şu turnuvayı protosslar alsın bana yeter. Aslında son 4 te zerg olmaması bile yeterli bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Slawn said: painuser vs tlo 2-0 yan pc de tlo machinele oynamak icin hazırlanıo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 sıralama maçı galiba o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 evet 5. lik maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Colossusa o kadar kasmayıp gateway gitse oyunu alırdı TT1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Jinro'nun tarzı gerçekten farklı. İzlemesi de zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Soimyr said: Colossusa o kadar kasmayıp gateway gitse oyunu alırdı TT1 bi terran olarak böle, bunun tek counteri storm.. colossus ok ama terran raven yapıosa, ya vur kaç yapabilceniz bi pozisyonda olmanız lazım ( point defenceden geri cekilebilicek ) yada fast storm, rakibiniz ghost basma gibi bi luksu yok cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Storm'un o push için zamanında yetişmesi imkansız. Daha geç Collosus'a gidip daha çok sentry yaparak force field'ları iyi kullanmak tek seçeneğiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 _Spartacus_ said: Storm'un o push için zamanında yetişmesi imkansız. Daha geç Collosus'a gidip daha çok sentry yaparak force field'ları iyi kullanmak tek seçeneğiydi. no, ff sadece 10 saniye geciktirir gg'yi combatada hic bi etkisi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Force Fieldla rampa kapatmaktan bahsetmiyorum. Daha az, ya da hiç, Stalker yapıp daha çok Zealot ve Sentry yaparak Bio ball'un arkasına ya da ortasına FF atarak Zealotlarla temizleyebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 _Spartacus_ said: Force Fieldla rampa kapatmaktan bahsetmiyorum. Daha az, ya da hiç, Stalker yapıp daha çok Zealot ve Sentry yaparak Bio ball'un arkasına ya da ortasına FF atarak Zealotlarla temizleyebilirdi. ya bos bos anlattırcaksın bana illa.. 1.si colos olmayınca 4-5 viking sayısnı yerini 3-4 banshee alıcak buda 6-7 banshee eder, yanında raven var pointdefence'li yani arkadaki stalkerlar ve o guzelim sentryler dps yapamıcak ve bansheeler eriticek, stalkerlar ve sentryler dps yapmadan zealotla mm ball kesemezsin, olay kitelamak deil, yapılan dps.. neyse dedim gibi ff le sadece gg'yi geciktirirsiniz 2 colos cıkcanız sürede de rahaat rahaat storm cıkarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 pdd sentry de engelliyo diosun :D spartacus haklı anca ööle durdurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 2 collosus süresinde storm rahat cıkmaz ya. cıksada az templar olur oda kitelanır bence. banshee pushu cok guclu gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Memphis said: _Spartacus_ said: Force Fieldla rampa kapatmaktan bahsetmiyorum. Daha az, ya da hiç, Stalker yapıp daha çok Zealot ve Sentry yaparak Bio ball'un arkasına ya da ortasına FF atarak Zealotlarla temizleyebilirdi. ya bos bos anlattırcaksın bana illa.. 1.si colos olmayınca 4-5 viking sayısnı yerini 3-4 banshee alıcak buda 6-7 banshee eder, yanında raven var pointdefence'li yani arkadaki stalkerlar ve o guzelim sentryler dps yapamıcak ve bansheeler eriticek, stalkerlar ve sentryler dps yapmadan zealotla mm ball kesemezsin, olay kitelamak deil, yapılan dps.. neyse dedim gibi ff le sadece gg'yi geciktirirsiniz 2 colos cıkcanız sürede de rahaat rahaat storm cıkarsınız3-4 banshee daha olacaksa (ki 4-5 viking süresinde 3-4 banshee çıkması da imkansız) yine de sentry yapmak daha doğru olacaktır Stalker yerine. Stalkerlar 0 hasar veriyor PDD olunca. O sürede Psi Storm araştırılabileceğini sanmıyorum. Araştırılıyorsa bile factoryle, bansheelerle scout ediyor Terran. Templar archieves'ın yapıldığını gördüğü anda saldırır ve oyunu daha da rahat kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Storm > Colo. Gerek drop engellemek, gerek mmm eritmek, gerek raven banshee karşılamak için gayet daha iyi. Drop yapıp harraste yapılabilir etkili şekilde. Terrana karşı colo hatta epey gereksiz, çok rahat karşılanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ahah day9'nın gömlek acıldı cosunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 TT1 cok güzel oynadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 İnternet cafe ortamı var turnuvada asduahad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar