Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MLG -Dallas

Tyrannus

Öne çıkan mesajlar

Soimyr said:

Colossusa o kadar kasmayıp gateway gitse oyunu alırdı TT1

bi terran olarak böle, bunun tek counteri storm..
colossus ok ama terran raven yapıosa, ya vur kaç yapabilceniz bi pozisyonda olmanız lazım ( point defenceden geri cekilebilicek )
yada fast storm, rakibiniz ghost basma gibi bi luksu yok cunku
Sosyal ağlarda paylaş

_Spartacus_ said:

Force Fieldla rampa kapatmaktan bahsetmiyorum. Daha az, ya da hiç, Stalker yapıp daha çok Zealot ve Sentry yaparak Bio ball'un arkasına ya da ortasına FF atarak Zealotlarla temizleyebilirdi.

ya bos bos anlattırcaksın bana illa..
1.si colos olmayınca 4-5 viking sayısnı yerini 3-4 banshee alıcak buda 6-7 banshee eder, yanında raven var pointdefence'li
yani arkadaki stalkerlar ve o guzelim sentryler dps yapamıcak ve bansheeler eriticek, stalkerlar ve sentryler dps yapmadan zealotla mm ball kesemezsin, olay kitelamak deil, yapılan dps..
neyse dedim gibi ff le sadece gg'yi geciktirirsiniz
2 colos cıkcanız sürede de rahaat rahaat storm cıkarsınız
Sosyal ağlarda paylaş

Memphis said:

_Spartacus_ said:

Force Fieldla rampa kapatmaktan bahsetmiyorum. Daha az, ya da hiç, Stalker yapıp daha çok Zealot ve Sentry yaparak Bio ball'un arkasına ya da ortasına FF atarak Zealotlarla temizleyebilirdi.

ya bos bos anlattırcaksın bana illa..
1.si colos olmayınca 4-5 viking sayısnı yerini 3-4 banshee alıcak buda 6-7 banshee eder, yanında raven var pointdefence'li
yani arkadaki stalkerlar ve o guzelim sentryler dps yapamıcak ve bansheeler eriticek, stalkerlar ve sentryler dps yapmadan zealotla mm ball kesemezsin, olay kitelamak deil, yapılan dps..
neyse dedim gibi ff le sadece gg'yi geciktirirsiniz
2 colos cıkcanız sürede de rahaat rahaat storm cıkarsınız
3-4 banshee daha olacaksa (ki 4-5 viking süresinde 3-4 banshee çıkması da imkansız) yine de sentry yapmak daha doğru olacaktır Stalker yerine. Stalkerlar 0 hasar veriyor PDD olunca. O sürede Psi Storm araştırılabileceğini sanmıyorum. Araştırılıyorsa bile factoryle, bansheelerle scout ediyor Terran. Templar archieves'ın yapıldığını gördüğü anda saldırır ve oyunu daha da rahat kazanır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...