deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Hesabımdaki fazla karakterleri satmayı düşünüyorum; Warrior, insc. herb 450, epix flying mount var, http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&cn=Cadhode Shaman, alch. enchanting 450, epix flying mount var, http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&cn=Caisang Rogue, JC. Mining 450, epix flying mount var, http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=The+Maelstrom&cn=Elisttrea Her biri 60 lira, her karakterle beraber 1k gold vereceğim, ilk alana elimdeki wow+tbc boş acc.ı da verebilirim, hatta res. scroll falan atarım. Ya da hepsini alırım derseniz ben kendi oynadığım karakteri başka acc.a taşır size; 70lvl lock, 74lvl mage, 68lvl hunterlı, zibilyon tane de heirloom'u olan acc.ımı veririm 4k da goldla beraber. Maksadım tek karaktere indireyim hesabımdaki karakter sayısını ve kafam dağılmasın. Silmeye kıyamıyorum, oynamıyorum da. Bir işime yarasınlar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Edite yetişemedim, acc.ı almak isterseniz battle.net acc.ımda SC2 de var. Onu da 40 liradan sayacağım. Neredeyse yarı fiyata SC2'niz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViolatoR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Baskasının hesabına nasıl transfer edeceksiniz ki karakterleri? battlnet te kayıtlı soyadları aynı olması lazım:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Yani acc açacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Benimle aynı soyisimle yeni acc alacak karakteri almak isteyen kişi, ben de kendi hesabımdan o hesaba migrate edeceğim karakteri. CD-Key'inden user irl name'ine kadar herşeyi yalnız kendi biliyor böyle karakter almış birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 2 dürüme de 75lvl mage 70lvl lock ve frostmanede 68lvl huntard veriyorum full heirloom. (Heirloomlar için de ayran isterim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 abi bu dediğin farklı bi accountta ise alıırm hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Topic'i efsane up'lıyorum. Blizzard çılgın discount yapmış paket fiyatlarında, Wotlk 20 TBC ve Vanilla 10'ar lira olmuş. İsterseniz tüm karakterleri 200'e veriyorum, kendi karakterimi migliyorum sadece ve acc.a para ödemiyorsunuz ayrıca ocağa kadar da açık. Ayrıca acc.taki SC'yi de ele geçirmiş oluyorsunuz. İsterseniz 50 liradan karakterleri veriyorum, tüm paketler + migrate ücreti + karakter dahil 130 liraya kendi belirlediğiniz kişisel bilgilere (soyisim hariç ne yazıkki) sahip bir acc.ınız oluyor. Yukarıda yazdığım herşey geçerli halen. GO GO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 abi msn de online deilsin sanırım bi gel de konusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar