Clark_Velorien Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 olay budur nie birbirinizi yediniz ki :D gerci solenen bicok seye katılıorum yeni uyeler ve yol gostermek konusunda. Eros_Oleary baska scp ler icin buradan topic acma msn imi alabilirsin istersen ben sana seve seve yardım etmeye hazırım... edit : isim [signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!! [Bu mesaj Clark_Velorien tarafından 20 Ağustos 2004 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Eros_Oleary, 20 Ağustos 2004 04:09 tarihinde demiş ki: Saol Proxa Senin Gibi Adamlarda Olmasa Yerin Dibine Sokmaya Çalışırlar Bizi. saol da niye bütün kelimeler büyük harfle başlıyo anlamadım biz sevmeyiz buralarda RP cileri[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. [Bu mesaj Proxa tarafından 20 Ağustos 2004 15:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 zuhahahahahah ewt gerek yoktu benim dikkatmden kacmıs onlar birer karakter karizma yapmaz :D[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eros_Oleary Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Proxa El Alışkanlığı Napalım :)[signature][hline]Ultima Online Hayat Offline... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ya sanki herkez prof scripter ya adama bide kalkmışlar laf atıyorlar.Ayıp destek çıkıp yardım ediceğimize kalkmışsınız nelerle uğraşıyorsunuz.Yazdım olmak için yazmayın artık yeter.[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eros_Oleary Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Saol Genor :) Bu Arada Paticik/scripts Bölümü Hatalı Heralde.Jail Sopasını Arıom Bulamıom Yardım Edermisiniz. *Jail Sopasını Arar* 5 Seçeneklisinden :D[signature][hline]Ultima Online Hayat Offline... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 :lol: ordan burda çalarak server açıyolar adamlar ya.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE The Lost Age Developer Brook Radio Lostage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Çalma değil pati arşiviini kullanarak dönem ödevi hazırlıyorlar :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar