Eros_Oleary Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ya Arkadaşlar O Kadar Uraştım Ama Şu Scripti Bulamadım.Plevele Göre Kafada Counselor Seer Yazıp Onun Üstündede -XXX Staff- Yazıyor Ya İşte Sorun Bu Daha Açık Şekilde Göstereyim. -xxxx Staff Member- Owner Xxx Ayrıca İce Robe Ve Fire Robe Scriptlerini Bilen Varsa Yazarsa Sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Hazırcılık abartı boyutlarda arttı.Artık insanlar da utanmada kalmadı. Araştır[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook [/i] / My best friend The Lost Age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 2 dakika aradım[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Brook, 19 Ağustos 2004 14:48 tarihinde demiş ki: Hazırcılık abartı boyutlarda arttı.Artık insanlar da utanmada kalmadı. Araştır +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Brook, 19 Ağustos 2004 14:48 tarihinde demiş ki: Hazırcılık abartı boyutlarda arttı.Artık insanlar da utanmada kalmadı. Araştır Abi cevap vermiceksen şöyle şeyler yazma burası scripting sitesinin forumu vede scripting sitesi bozuk adam istediginiz ister sizin gibi adamlar yüzünden millet soru sormaya korkar oldu.üzerinize vazife olmayan işlere atlamakta üzerinize yok bide allah rizasi için cevap yazin.Giriyorum konulara bakıyorum yok faust sunu yapmıs yok yeni server acılmıs yok amentesin staffları birilerine kafa tutmus birileri ss yayınlar birileri kavga eder yaa yeter artık susun bide millet işini görsün cevap vermiceksende şöyle yazılar yazmayın artık.[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: [Bu mesaj -Medcezir- tarafından 19 Ağustos 2004 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ama dikkat edersen scripting sharing to share yardımlaşmak ama burdan yardım degil hazırcılık var hic emek harcamadan hemen buraya topic acıp adam script istiyor.Hazırcılıkta degil yuzsuzluk.[signature][hline]PLS UO Shard Erutan'ın Katkılarıyla Acılmıstır. www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Sanane kardeşim sen işine bak burda yardım eden eder yardım etmek istemeyende susra oturur siz boyle yapınca kavga başlıyo hadi bakalım o bi laf bu bi laf devam ediyo dedigim gibi bunu takip etmek size kalmış bişey değil hee ama canın kavga cıkarmak istiyosa devam da edebilirsiniz yani ama böyle olunca yani kavga çıkınca tadı kalmıyo..[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Yazmadan önce araştırsaydı bulurdu.Kendin bi araştır bakalım kaç tane buluyorsun. Gelip burda efendi takildi yapmayın çok komik oluyosunuz...[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook [/i] / My best friend The Lost Age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eros_Oleary Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ben Bu Sitenin Yabancısıyım Heralde 2. veya 3. kez Girişim Neyin Nerde Olduğunu ilmiyorum.Yardım İstedim Saolsun Biri Başkasının Topicine Yönlendirmiş.Tşkler.Ama Gelipte Buraya Beleşci Hazır Şeyler Yapma Vs Demenin Anlamı Yok.Söylemicekseniz Cevap Yazmayın.Bu Kdr Basit İlla Cvp Yaz Diye Baskı Yapan Biri Yok.Okuyup Geçersin İlla Bişiler Sokuşturmana Gerek Yok!Ayrıca Ordan Copy Etmekte Beleşciliktir.Ama Yardım İstemenin Neresi Beleşcilik Onu Anlamadım.[signature][hline]Ultima Online Hayat Offline... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eros_Oleary Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Efendi Taklidi Demiş Brook.Sende Çok Bilmişlik Taslama Şurda.yardım Etmiceksen Defol Git Senden Akıllı Bir Sürü İnsan Vardır Şu Sitede Onlar Yazar.Ama Senin Gibi Beleşçi Meleşçi Die Aşalayıcı Sözler Kullanmazlar![signature][hline]Ultima Online Hayat Offline... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 DAha yeni uye olmussun o adam kac aydır burda defol git diyemezsin.[signature][hline]PLS UO Shard Erutan'ın Katkılarıyla Acılmıstır. www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eros_Oleary Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Neronn İyide Ne Dedim Anlamıosun Galiba.Diyorumki Daha 3. 2. Girişim Neyin Nerde Olduğunu Bilmiyorum Demişim Sen Gelmiş Ne Diosun.Bilmemek Ayıp Deil Öğrenmemek Ayıp Die Birşey Var Bilmiosun Galiba.Soru Soruyorum Adamın Cevabına Baksana.Bilmişlik Taslıyo.3.Kez Giriyorum Bu Siteye Anlamada Bir Sorun Yaşıosun Sende Galiba.İyi Ne Güzel 2 Yıl Burda Adam Heryeri Biliodur Yol Göstersin O Zmana.Ne Die Tersliyo.Sen Ne Die Atlıosun Başını Okumadan Sonunu Cevaplama!!![signature][hline]Ultima Online Hayat Offline... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 On=@Click if () findid.i_rune_incognito.remove karma 0 fame 0 kills 0 flags &~statf_criminal message @0481 [ Staff] endif On=@DClick if ( =2) title Serverismi Counselor elseif strmatch('','Serverismi Counselor')) title elseif ( == 3) title Serverismi Seer elseif strmatch('','Serverismi Seer')) title elseif ( == 4) title Serverismi GM elseif strmatch('','Serverismi GM')) title elseif ( == 5) title Serverismi Developer elseif strmatch('','Serverismi Developer')) title elseif ( == 6) title Serverismi Admin elseif strmatch('','Serverismi Admin')) title elseif ( == 7) title Serverismi Owner elseif strmatch('','Serverismi Owner')) title endif Bahsettiğin olay bu..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. TeknoWebHosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 adam bişey istemiş biliyosan cevap ver bilmiyosan sus kraldan çok kralcı olmayın[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Madem yeni geldin, o zaman biraz buranın kurallarını oku, ondan sonra gelip burda artislik yap. [signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook [/i] / My best friend The Lost Age [Bu mesaj Brook tarafından 20 Ağustos 2004 01:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Brook, 20 Ağustos 2004 01:06 tarihinde demiş ki: Madem yeni geldin, o zaman biraz buranın kurallarını oku, ondan sonra gelip burda artislik yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ortalığı birbirine katmayın, cevap verilmiş zaten..[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bencede[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Brook, 20 Ağustos 2004 01:07 tarihinde demiş ki: said: Brook, 20 Ağustos 2004 01:06 tarihinde demiş ki: Madem yeni geldin, o zaman biraz buranın kurallarını oku, ondan sonra gelip burda artislik yap. hayat malesef kurallardan ibaret değil bide işin etiği var dimi ? yeni bi üyeye yol gösterceğimize saçma sapan ağır başlılık yapmak hoş değil[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. [Bu mesaj Proxa tarafından 20 Ağustos 2004 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eros_Oleary Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Saol Proxa Senin Gibi Adamlarda Olmasa Yerin Dibine Sokmaya Çalışırlar Bizi.[signature][hline]Ultima Online Hayat Offline... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: DuNgEoN, 19 Ağustos 2004 22:08 tarihinde demiş ki: [events e_staffgoster] bunu loginin altına koyacaksınız On=@Click ---- burasını on=@environchange yapabilirsinde ozamanda her hava değişiminde gece gündüzde aktif olur. if () findid.i_rune_incognito.remove karma 0 fame 0 kills 0 flags &~statf_criminal message @0481 [ Staff] endif On=@DClick if ( =2) title Serverismi Counselor elseif strmatch('','Serverismi Counselor')) title elseif ( == 3) title Serverismi Seer elseif strmatch('','Serverismi Seer')) title elseif ( == 4) title Serverismi GM elseif strmatch('','Serverismi GM')) title elseif ( == 5) title Serverismi Developer elseif strmatch('','Serverismi Developer')) title elseif ( == 6) title Serverismi Admin elseif strmatch('','Serverismi Admin')) title elseif ( == 7) title Serverismi Owner elseif strmatch('','Serverismi Owner')) title endif Bahsettiğin olay bu.. eheh küçük bişey ekledim açıklama[signature][hline]Buff Arqas Hedere Hödörösü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=37777 Ayrıntılı olarak açıklaması burada var :).[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmsin Siz Hayatı Değiştirin Ultima Online Hakkında Aradığınız Her şey için ==> UltimaTurkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera7 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ewt uzun zamandır insanlar yardım etmek yerine laf atamayı tercih ediyor nedenini anlayamadım ? [Bu mesaj Chimera7 tarafından 20 Ağustos 2004 12:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Eros_Oleary, 19 Ağustos 2004 14:45 tarihinde demiş ki: Ya Arkadaşlar O Kadar Uraştım Ama Şu Scripti Bulamadım.Plevele Göre Kafada Counselor Seer Yazıp Onun Üstündede -XXX Staff- Yazıyor Ya İşte Sorun Bu Daha Açık Şekilde Göstereyim. -xxxx Staff Member- Owner Xxx Ayrıca İce Robe Ve Fire Robe Scriptlerini Bilen Varsa Yazarsa Sevinirim. İce Robe Scripti Ve Fire Robe Scripti. [ITEMDEF i_ice_robe] DEFNAME=i_ice_robe NAME=Ice Robe ID=i_deathshroud ARMOR=36 VALUE=75000 TYPE=t_clothing SKILLMAKE=TAILORING 98.1, MAGERY 98.1, EVALUATINGINTEL 98.1, MEDITATION 98.1 RESOURCES=50 i_cloth,1 i_crystal_ice,1 i_scroll_mage ON=@Create HITPOINTS={125 145} color=0800 MOREY=00 attr=02 ON=@Equip src.light if ( <=98.1 ) src.sysmessage Henuz bunu giyecek kadar kudretli degilsiniz. unequip return 1 endif if ( <=98.1 ) src.sysmessage Henuz bunu giyecek kadar kudretli degilsiniz. unequip return 1 endif if ( <=98.1 ) src.var.sysmessage 55 src.sysmessage Henuz bunu giyecek kadar kudretli degilsiniz. unequip return 1 endif if ( >=5) || ( <= -2000) unequip return 1 endif src.tag.icerobe=1 src.events +e_resist ON=@UnEquip IF (> = 1 src.findid.i_light.remove src.nightsight=1 SOUND=0213 endif src.tag.light=0 src.tag.icerobe=1 src.events -e_resist [function light] if (> = 1) if (> = 0) effect=3,0376a,2,10,1 sayua 0835,6,0,enu * Parildar * sound=snd_spell_cure src.newitem=i_light src.act.equip src.tag.light=1 src.nightsight=0 else src.findid.i_light.remove src.tag.light=0 src.nightsight=1 endif [itemdef i_light] ID=i_light_source TYPE=t_script NAME=light ON=@Create ATTR=attr_invis|attr_newbie [EVENTS e_resist] ON=@SPELLEFFECT If (==1) || (==2) || (==3) || (==4) || (==5) || (==6) || (==7) || (==8) sayua 0835,6,0,enu * Etkilenmez * return 1 ON=@Gethit IF () || () || () || () || () || () || () || () src.findid.i_rune_clumsy.remove src.findid.i_rune_create_food.remove src.findid.i_rune_feeblemind.remove src.findid.i_rune_heal.remove src.findid.i_rune_magic_arrow.remove src.findid.i_rune_night_sight.remove src.findid.i_rune_reactive_armor.remove src.findid.i_rune_weaken.remove [EOF] Fire Robe : [ITEMDEF i_fire_robe] DEFNAME=i_fire_robe NAME=Fire Robe ID=i_deathshroud ARMOR=35 VALUE=75000 TYPE=t_clothing SKILLMAKE=TAILORING 98.1, MAGERY 98.1, EVALUATINGINTEL 98.1, MEDITATION 98.1 RESOURCES=50 i_cloth,1 i_crystal_fire,1 i_scroll_mage ON=@Create HITPOINTS={500 1000} color=080a MOREY=00 attr=02 ON=@Equip src.light if ( <=98.1 ) src.sysmessage Henuz bunu giyecek kadar kudretli degilsiniz. unequip return 1 endif if ( <=98.1 ) src.sysmessage Henuz bunu giyecek kadar kudretli degilsiniz. unequip return 1 endif if ( <=98.1 ) src.sysmessage Henuz bunu giyecek kadar kudretli degilsiniz. unequip return 1 endif else src.tag.firerobe=1 src.events +e_resist ON=@UnEquip IF (> = 1 src.findid.i_light.remove src.nightsight=1 SOUND=0213 endif src.tag.light=0 src.tag.firerobe=1 src.events -e_resist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Ve Ayrıca İce Kristali Ve Fire Kristali Hardeningde Yapmıştım. [ITEMDEF i_crystal_ice] ID=i_crystal_green_big TYPE=t_script VALUE=15000 WEIGHT=0.1 NAME=Ice Crsytal RESOURCES=35 i_ingot_iron, 35 i_reag_fertile_dirt, 35 i_log SKILLMAKE=TINKERING 98.2 ON=@Create COLOR=0800 ATTR=02 ON=@DClick RETURN 1 [ITEMDEF i_crystal_fire] ID=i_crystal_green_big TYPE=t_script VALUE=15000 WEIGHT=0.1 NAME=Fire Crystal RESOURCES=40 i_ingot_iron, 30 i_reag_fertile_dirt, 40 i_log SKILLMAKE=TINKERING 98.2 ON=@Create COLOR=080a ATTR=02 ON=@DClick RETURN 1 [ITEMDEF i_crystal_har] DEFNAME=i_crystal_har ID=i_crystal_green_big NAME=crystal of hardening WEIGHT=10 ON=@Create COLOR=0794 ATTR=02 ON=@DClick RETURN 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar