Sepulcher Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 durduk yere starcraft crash oluyor.bu sorunu daha once yaşayıp bir şekilde çözen veya konu ile ilgili bir fikri olan varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim , teşekkürler.
Borked Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 sc oynicağın yerde çok wow oynuyosun. o yüzden sc kabul etmiyor seni. bırak artık şu wowu
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Oyunda rastgele yerlerde mi crash oluyor yoksa login ekranında mı? Bilg. donanım bilgilerini yazarsan iyi olur.
SnailBey Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 noob kalkanı olması lzm. ama emin deilim.
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 2 defa loading screen de kaldi oyun. 2-3 defa da crash verdi dedigin gibi, raporu yolladi blizzard a falan. Sora repair yaptim, simdilik bir sorun yok gibi gorunuyor.
Sepulcher Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 sıkıntıya gerek yokmuş ya bi repair attım düzeldi... büyük bi problem var zannettim sürekli crash falan blizzarda telefon acmayı falan düsündüm....sonra repair attım geçti. bu bana huunun bi olayını hatırlattı harristhegosu said: Acaip gelistirmiş huun , bende biraz unutmusum . Force control , mikro , makro , map kontrol konusunda cok ustunluk sagladi . Expansion gecemedim devamli baskın oynadi ve zamaninda expansion gecti. Hep benden cok force u vardi. Bende tank bastim yendim.
huun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 haha herrisin tank geyiğini hala yeni bir olay gibi anlatan yeni yetmeleri görmek sevindirici.
Sepulcher Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 .......... huun beni nie sevmiyosun ya :(
huun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 seni niye sevmeyeyim? hatta seni resmi tvt idman ahbabım ilan ediyorum. imparator seni kutsasın evladım.
huun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 dijital olarak aldığımız oyunların anahtarını sonradan görme imkanımız var mı? ben nasılsa bir kere hesaba ekledik diye kaydetmedim anahtarı ve şu anda bu satırları yazarken scII kurulumu ısrarla internete bağlı olmadığımı iddia ediyor. zaten bugün talep ettiğim teknik desteğe "bilgisayarınız istenen özellikleri karşılamıyor" diye cevap aldım. internetim gelsin, "madem bilgisayar yetersiz beta'dan beri ben hangi bilgisayarla oynadım bu oyunu?" diye soracağım.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 digital olarak aldığın site battle.net'in kendisi mi? öyleyse bi supporta mail at onlar ilgilenir sanırım. değilse zaten key alınan sitelerin arşivinde oluyor genelde. edit: ha mail atmışsın sanırım. bilgisayarın yetersiz de ilginç cevapmış.
huun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 yok başvurduğum sorun bu değildi. login ekranına kadar gelip masaüstüne dönüyordu oyun onun için attım bi web form. gelen cevap üstüne standart prosedürü izlemeye başladım ama en başta çakıldık daha hehe ayrıca her patchde böyle uğraştıracaklarsa beni, daha dokunmasınlar balansa falan. ben razıyım terran'ın bu haline. günlük ağlamamı da yaptım, tamamdır.
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 netten battle net hesabına girince oyunlar kısmında sc2 nin altında product keyi yazması lazım
huun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ben de öyle hatırlıyordum; ama bulamadım şimdi bakıyorum 1 saattir. neyse artık başka bişeler uyduracağız. şş ben oynayamıyorum, siz de çıkın oyundan alo
wiski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ya bende netten çektim oyunu crack yaptım 1.1.2 patch. Replay izleyemiyorum. İndirdiğim replayı çalıştırınca sc başlıyor ekran siyaha dönüyor ve sc2 mouse ikonu aktif halde öylece kalıyor pc. acaba nedendir ?
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 huun şimdi baktımda bizde sorun yok benim diğer hesabımda sadece starcraft1 var ve ondan manage game girince cd key i görebiliyorsun ama sc2 olandan girince cd key yok piyasada,eğer çözebilirsen durumu bana da haber ver benim de içime kurt düştü ben hesabı satın aldım çünkü cd key yok bende
huun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 hiç uğraşasım yok şimdi, yarın öğlen atacam bi posta daha anahtarla ilgili. koyarım buraya da cevabı.
wiski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 1.1.2 patchli sc2 var bilgisayarımda. Oyunum orjinal değil. Herhangi bir replay dosyasını çalıştırdığım zaman oyun başlıyor, ekran siyaha dönüyor, sc2 mouse iconu aktif hale geliyor fakat bilgisayar öylece kalıyor. Acaba bu sorun neden kaynaklanıyor ?
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 muhtemelen açmaya çalıştığın rep farklı bir versiyon bunun içinde login olması gerekiyor,login olmadan izleme şansın yok sanırım
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 huun said: ..... şu anda bu satırları yazarken scII kurulumu ısrarla internete bağlı olmadığımı iddia ediyor. Kurulumda offline install'a mecburen giriyorsan "StarCraft 2 Authentication Code" girmen gerekcek. Avrupa için Authentication Code linki: http://eu.battle.net/static/mediakey/sc2-authenticationcode-enGB.txt
huun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 iyimiş bu, bw'de 123456781234567 mi neydi geliştirmişler kodu hehe ama bu sefer de patchleri yüklemiyor. son bi format atarım, düzeldi düzeldi, düzelmedi sc kariyerime son veriyorum. bu oyun hiç sevmedi beni.
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 huun sende trojan/worm/virus olma ihtimali yüksek gibi.
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 huun said: iyimiş bu, bw'de 123456781234567 mi neydi geliştirmişler kodu hehe ama bu sefer de patchleri yüklemiyor. son bi format atarım, düzeldi düzeldi, düzelmedi sc kariyerime son veriyorum. bu oyun hiç sevmedi beni. hehe, şey o firewallin engellio sc2 yi, sc2'ye izin ver demen lazım yoksa offline die, girsende atıo seni firewall ne kullanıosun firewall hacım
Öne çıkan mesajlar