Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stajyer olmak isteyen birileri vardi kimlerdi onlar ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Is ogrenmek icin yanip tutusan patiler vardi. Varsa web development konusunda giris seviyesinde bilgisi bulunan, is ogreneyim diyen, kahrimi cekecek adam goruselim tanisalim.

Sabit para veremem ama is alip bitirdikce, kisacasi para aktikca kisinin yaptigi ise gore elde edilen karin belli bir yuzdesini koyarim cebine.

Kisinin bilgi seviyesine de bagli olarak ilk bir kac ay hic bir kazanci olmayabilir ama sahip oldugum bilgiden her turlu yararlanabilir.

Is freelance bi is bu arada. Ortada bir sirket, sigorta, yol, yemek vesaire yok.

Yalniz soyle bir ricam var; google'da arama yapmaktan acizseniz, ingilizceniz az/yok diye ingilizce dokuman gorunce harfine bakmadan kaciyorsaniz, zaman zaman ruhsal halinize gore triplere girip telefonlara, mail'lere cevap vermiyorsaniz ve istenen isi yapmayacaksaniz en basindan hic gorusmeyelim. Ne siz yorulun ne beni zor durumda birakin.
Mesaj tarihi:
güzel bi öneri bence, gayet yardımcı olabilecek bi davranış. zamanında hakkı öcal'la kahve içip bi kaç bişey kapabilmek için para vermeyi düşündüğümü hatırlıyorum.
Mesaj tarihi:
stajyerlere nerde para verilmiş allasen yani. adam gelmiş güzel bir fırsat sunmuş arada sakal atarım demiş çoğu stajyer arayan yerin aksine hala gelmiş tröllük yapıyonuz
Mesaj tarihi:
odullusoru said:

para yok, yol yok, yemek yok, sigorta yok, kahır var. hmm reddedilmeyecek bir teklif olmuş

staj derken ne bekliyorunuz ki? kırmızı halı ile karşılama full akbil falan mı?
Mesaj tarihi:
Ben stajyer aramiyorum yalniz. Sadece stajyer bile olurum diyen kisiler geldi aklima, o yuzden oyle attim basligi.

Kaldi ki icra ettigim meslekteki en onemli seyi, bilgimi sunuyorum. Oyle ayagima cagirip, evimde oturtup, fotokopi-fax cektirmeyecegim. Cay koydurmayacagim. Gorusup tanisacagim, uyum saglayabilirsek birlikte is yapacagiz.

Is tipi serbest oldugu icin de kisinin zirt pirt gelmesini beklemiyorum. Bir araya gelmemiz gerekmedigi surece evinde oturur, ekstra masrafi olmaz. Haliyle yol yok, yemek yok.
Mesaj tarihi:
odullusoru said:

para yok, yol yok, yemek yok, sigorta yok, kahır var. hmm reddedilmeyecek bir teklif olmuş

stajların çoğu bu konsepte zaten. kurumsal yerler dışında staja sigorta yapan veya para veren kaç yer var?
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

odullusoru said:

stajların çoğu bu konsepte zaten. kurumsal yerler dışında staja sigorta yapan veya para veren kaç yer var?

iyi de bu stajı cv'de gösterebilecek misin ?
Mesaj tarihi:
bende yakin olsam birlikte is yapardik
bence birbirimize kafa goz dalacak adam ariyorum is yapmak :) ole zevki cikiyo.
simdi di dicek php ile yapalimm
ben dicem .net ile yapalim

birbirimize gircez daha ilk dakkadan :D
  • Yeni Oluştur...