Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 yavaş yavaş değişmeye başlıyor gibi sanki? http://www.logitech.com/en-us/smartTV/revue Ne olduğunu algılayabilmiş değilim hala tam olarak ama televizyonu klavyeyle / gamepadle kullanılacak türde araçlar yavaş yavaş çıkmaya başlar piyasaya bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Cep telefonlarıyla da yapılıyordu aynı iş yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 media player kumandasıdır o muhtemelen bi resme bakındım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 SeaGle said: Cep telefonlarıyla da yapılıyordu aynı iş yıllardır. hatta bi arada casio nun saatleri vardı kumandalı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bizde de wireless klavye mouse var baya mantıklı böyle bişey. Ama touchpad yerine elinde tutarken kullanabileceğin bişey düşünülebilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ayfon gibi bi kumanda olur.fakat klavye falan gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 google tv icin o. zaten yaziyor kocaman with google tv diye, neyini anlamadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Amaç sadece kanal değiştirmek değil yalnız. Tv'ye bi alet bağlıyosun wireless bişi. Bundan internete de girebiliyosun tv'den... Sitelerde gezebiliyosun, kanallarda arama filan falan. böle bişi yapmışlar. Hoş bi fikir aslında... Tv de bi kız gördünüz gittiniz gugıldan hemen tv'den kim olduğuna baktınız filan falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 http://images.gittigidiyor.com/2470/CASIO-CMD-40-1UZT-TV-VCD-KAMARA-KUMANDALI__24700958_0.jpg bu varken ne gerek var klavyeli uzaktan kumandaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 DadashNik0F said: http://images.gittigidiyor.com/2470/CASIO-CMD-40-1UZT-TV-VCD-KAMARA-KUMANDALI__24700958_0.jpg bu varken ne gerek var klavyeli uzaktan kumandaya öff bu saatle milletin evinde ne muzurluklar yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 samsung 6 serisi tv aldım ben, nete baglanıp youtube twitter facebook fılan gırılıyomus daha denedimde. acaba browser olayi gelisirmi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 onlarinda mi isletim sistemi touchwiz eger ondan sa bi si olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 ben eski kasayı bağlandım, 200 liraya satmak yerine hem hd oynatıyo, hem internete giriliyo, altyazı açmama derdi yok yanlış format derdi yok, networkden de oynatıyo hdden'de oynatıyo, istersen download da yapıyo :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 senden bu yukarda ki saati bağladım demeni beklerdim chem,hani ondan dvd falan oynatırsın sen bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bu da sonyninki http://www.geek.com/wp-content/uploads/2010/10/sony_internet_tv_02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 buna blackberry meme ucu yakışır aslında mouse kontorlü için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 e klavyeyle kullanmakla kumandayla kullanmak arasında nasıl bi fark varki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 internette kumanda zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 evrensel bi kumandaya klavye koymuşlar işte. zaten her naneye internet bağlantısı ve klavye koyma modası çıkıyor 2-3 senede bir. at yanına tv'nin bi tane barebone pc tamamdır işte. daha ucuza çok daha iyi yapar bütün işleri bu tvlerden kumandalardan. anca işte böyle elektronik sistemleri kurmaya bilgisi yetmeyen geek bozuntularına para harcatmak amaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 zaten bu konsollar embedded internet tv konsollari, ya external bi sekilde ya da tv ye entegre bicimde geliyor, oyle barebone satamadim bunu satayim gibi bi olay yok. cogu durumda ekonomik bile sayilabilir gelecek icin. su anda benzer sistemler kurmak cok daha pahaliya bile gelebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 tam yeri burasi değil ama yine de sorayım. bu wifi ready lcd tv'leri ağa bağlayıp direkt ikinci ekran muamelesi çekmek mümkün mü? ağ üzerinden projeksiyon gibi düşünebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 2. bir bilgisayar olmadan network extended display yapmak pek mumkun degil, en azindan ben bilmiyorum. mantiken tv nin o isi desteklemesi lazim. ancak tv ye bagli bi htpc falan araciligiyla mumkun. google: maxivista, synergy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar