Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzaktan Kumandalar Değişecek mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yavaş yavaş değişmeye başlıyor gibi sanki?
http://www.logitech.com/en-us/smartTV/revue

Ne olduğunu algılayabilmiş değilim hala tam olarak ama televizyonu klavyeyle / gamepadle kullanılacak türde araçlar yavaş yavaş çıkmaya başlar piyasaya bence...
Mesaj tarihi:
Amaç sadece kanal değiştirmek değil yalnız.

Tv'ye bi alet bağlıyosun wireless bişi. Bundan internete de girebiliyosun tv'den... Sitelerde gezebiliyosun, kanallarda arama filan falan. böle bişi yapmışlar.

Hoş bi fikir aslında... Tv de bi kız gördünüz gittiniz gugıldan hemen tv'den kim olduğuna baktınız filan falan :D
Mesaj tarihi:
DadashNik0F said:

http://images.gittigidiyor.com/2470/CASIO-CMD-40-1UZT-TV-VCD-KAMARA-KUMANDALI__24700958_0.jpg
bu varken ne gerek var klavyeli uzaktan kumandaya

öff bu saatle milletin evinde ne muzurluklar yapardım.
Mesaj tarihi:
ben eski kasayı bağlandım, 200 liraya satmak yerine hem hd oynatıyo, hem internete giriliyo, altyazı açmama derdi yok yanlış format derdi yok, networkden de oynatıyo hdden'de oynatıyo, istersen download da yapıyo :b
Mesaj tarihi:
evrensel bi kumandaya klavye koymuşlar işte. zaten her naneye internet bağlantısı ve klavye koyma modası çıkıyor 2-3 senede bir.

at yanına tv'nin bi tane barebone pc tamamdır işte. daha ucuza çok daha iyi yapar bütün işleri bu tvlerden kumandalardan. anca işte böyle elektronik sistemleri kurmaya bilgisi yetmeyen geek bozuntularına para harcatmak amaç.
Mesaj tarihi:
zaten bu konsollar embedded internet tv konsollari, ya external bi sekilde ya da tv ye entegre bicimde geliyor, oyle barebone satamadim bunu satayim gibi bi olay yok. cogu durumda ekonomik bile sayilabilir gelecek icin. su anda benzer sistemler kurmak cok daha pahaliya bile gelebiliyor.
Mesaj tarihi:
tam yeri burasi değil ama yine de sorayım. bu wifi ready lcd tv'leri ağa bağlayıp direkt ikinci ekran muamelesi çekmek mümkün mü? ağ üzerinden projeksiyon gibi düşünebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
2. bir bilgisayar olmadan network extended display yapmak pek mumkun degil, en azindan ben bilmiyorum. mantiken tv nin o isi desteklemesi lazim.

ancak tv ye bagli bi htpc falan araciligiyla mumkun.

google: maxivista, synergy
  • Yeni Oluştur...