Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 eve rus çağırıcam ve sırf internet derdinden kurtulmak için onu abimin odasına postalıcam? yoo dostum yoo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 evlenme çağına gelmiş, babana gazı ver bi an önce hayırlı bi kismet bulsunlar abine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Demek kardeşimin, ben evden ayrılırken gobek atması bu yüzdendi. Nazikçe sorabilirdi dl abanma diye. Bir rusada tav olurdum neyse artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Xenocide said: eve rus çağırıcam ve sırf internet derdinden kurtulmak için onu abimin odasına postalıcam? yoo dostum yoo... eve rus çağır ama kendi odana puahahaha bak internet minternet vız gelecek sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Xenocide said: draedan said: buyuyunce gecer bunlar, 2 tane net alirsiniz, bu asamadan her abi-kardes girer ve cikar :D vallahi o 27 yaşında ben 21 yaşındayım daha ne kadar büyümek gerek bilemiyorum asd. çıksın gitsin lan artık. onun cikip gitmesi degil de o yasta kendine ozel net alAmamasi vahim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar