UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Bella bu kediler senin değil dimi? Hani biyerlerden post paylaşıyorsun diye umuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 yok benim değil, sahiplendirmeye çalışanlar var onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bellanın kedilerinde hiparaktif tipi var fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 gece mükemmelmiş de ben hayvanın arkasından temizlik beziyle koşacak bir tip olduğumdan bakamam evde ya. ama hayvan aradığım kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 yavru karakedi arayan isteyen varsa eskişehirde bizim cafeye gelsin alsın götürsün sınırsız sayıda karakedi temin edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Bizim arkadaş erkek istiyomuş.Bi de daha küçükken almak istiyomuş 2aylık falan. Barınağa gidicez bakıcaz örnekköyde varmış inş aradığı gibi bişey bulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 şanssızlık bizde.veteriner ilk seferinde maksimum 2 tane doğurur dedi, 4 yavru doğdu.4ü de dişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 sahibinden.com artık satılık hayvan ilanı koymuyormuş ya yeni gördüm.sadece sahiplendirme olarak ilanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar