Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Sam said: jabba-class olmuş. Peecha chakka no Saiko boonowa tweepi Shujin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 11 kosugi kesin yalan söyledi, patlayacak ve "nanamine-kün için kendimi feda ettim" diyecek, o da imana gelecek veya gelmeyecek, her şekilde zavallı kosugi desü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ya bişe dicem, ben bu konuya ara ara bakıyordum da burun kıvırıyordum, geçen izlemeye başladım, iyimiş, üzgünüm soşayiti. Bir açıdan iyi ama, bir sürü bölüm var izleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 abi izle işte çok fazla bişey yok, eğlenceli anime hemen akıp gidio bu arada son bölüm iidi, işin rengi değişti çok pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 3. sezon 13. bölüm bu kadar zorlamayada gerek yok. bırkamak istiyo bırakıyo işte cocuk. ne o öle yok işte bitirtmiycez bık bık falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 LAN!!111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 3. sezon 13. bölüme kadar bişey idafe edicek bir sey değil o merak etme izle sen devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wyhione Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Yeni basladim izlemeye bayagi sardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Son 3 bölüm çok iyiydi yaa. 13teki Hiramaru ile şişkonun olayı ve 14teki Suuuupeeeeer Mangaka offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 of çok iyi gidiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 14 hakkaten ha, kendileri kaç tane mangayı ya isteyerek ya beceremeyerek batırdı, hala kurov devam ediyor. bırakın artık istediğini yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 16 çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Yeni tasarladıkları manga, size de code geass'ı anımsattı mı ? Main char direk xero, gücü bile aynı neredeyse. Bakalım nasıl bir şey çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ben nihayet entellektüel birşeyler çıkaracaklarını beklerken gelene bak. büyük hayalkırıklığı oldu. takagi steven soderbergh olabilecekken maşiro sağolsun michael bay'e döndü resmen. bu mu mangaya mirasınız? püh size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 abi adamların mükemmel bir konu ile gelmesini beklemiosunuz herhalde? o zaman bakumanı bırakıp onu yazsınlar zaten. herifler death note a gönderme yapıyolar işte, bi taraf siyah bi taraf beyaz ( Kira ve L) işte ikisinin de kendine göre adalet anlayışı var vs. takılmayın manganın içeriğine hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ya mükemmel bir konu değil mesele. BATUL MANGA yazacak olmaları. yoksa konu enteresan olmak üzereydi ilk aşamada. hayır ne desu noto ne bakuman BATUL MANGA değil, nedir bu ısrar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 mangada 152. chapterdayız bu hafta ve 176'da sonra erdi manga. 24 chapter kaldı. Acaba bu sezon bitirirler mi kalan 9 bölümde 24 manga chapterını? ya da 3. sezonu bitirip bahar sezonunda da 12 bölümlük 4. sezon yapıp bitirebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 bitecekler demişlerdi, belki 36-37 bölüm yaparlar DESU NOTO gibi. :p şimdi bu yeni mangaya BAKUMAN diyecekler galiba heh. isimden anlamalıydım böyle bir BATUL MANGA çıkacağını. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Çok iyiydi ya, s3-ep18 çok sağlam plot twistlediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ben seyı anlamaıyorum kac bölümdür. bir insan dünyanın en cok satan periyodiğinin bas editörlüğünden nereye terfi edilebilirki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 öle düşünme abi, sonuçta daha çok satan bi derginin başına geçmek illa daha ii pozisyon anlamına gelmiyor. Adam Shueisha publishing companyde çalışıo gibi düşün, ve Shounen Jump'ın baş editorü, satışları çok ii gidio, herif de başarılı adamı sonradan atiorum Ultra Jump'ın başına alıyorlar ki oradaki kaliteyi arttırsın oradaki satışlar da artsın. Adamın maaşını da arttırıyorlar tabi bu sırada ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 da aslında olan şey demotion statü olarak ehu. öyle demek istememişler tabii. :p 18 yalnız haftalık serinin aylığa dönmesi okuyucu açısından rage açtıracak bir durum lol. mektup bombardımanı yiyecekler mi bakalım. öte yandan aylık seriye de anime yaptıracak materyal biriktirene kadar 35 yaşına gelirlerdi ahah. ömür törpüsü yani bitmez. ben izlemişsindir sandım yukarıdaki sohbetin devamı şeklinde gelişince, pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bu son bölümden spoiler mı? ben daha izlemedim son bölümü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 aylık yayınladadamı 16-18 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 valla okuduğum aylık yayınlanan mangalar genelde 60 sayfa falna oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar