Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bakuman

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

11

kosugi kesin yalan söyledi, patlayacak ve "nanamine-kün için kendimi feda ettim" diyecek, o da imana gelecek veya gelmeyecek, her şekilde zavallı kosugi desü.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

14

hakkaten ha, kendileri kaç tane mangayı ya isteyerek ya beceremeyerek batırdı, hala kurov devam ediyor. bırakın artık istediğini yapsın.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben nihayet entellektüel birşeyler çıkaracaklarını beklerken gelene bak. büyük hayalkırıklığı oldu. takagi steven soderbergh olabilecekken maşiro sağolsun michael bay'e döndü resmen. bu mu mangaya mirasınız? püh size.
Mesaj tarihi:
abi adamların mükemmel bir konu ile gelmesini beklemiosunuz herhalde?

o zaman bakumanı bırakıp onu yazsınlar zaten.

herifler death note a gönderme yapıyolar işte, bi taraf siyah bi taraf beyaz ( Kira ve L) işte ikisinin de kendine göre adalet anlayışı var vs.

takılmayın manganın içeriğine hehe
Mesaj tarihi:
ya mükemmel bir konu değil mesele. BATUL MANGA yazacak olmaları. yoksa konu enteresan olmak üzereydi ilk aşamada. hayır ne desu noto ne bakuman BATUL MANGA değil, nedir bu ısrar anlamadım.
Mesaj tarihi:
mangada 152. chapterdayız bu hafta ve 176'da sonra erdi manga.

24 chapter kaldı.

Acaba bu sezon bitirirler mi kalan 9 bölümde 24 manga chapterını?

ya da 3. sezonu bitirip

bahar sezonunda da 12 bölümlük 4. sezon yapıp bitirebilirler.
Mesaj tarihi:
bitecekler demişlerdi, belki 36-37 bölüm yaparlar DESU NOTO gibi. :p

şimdi bu yeni mangaya BAKUMAN diyecekler galiba heh. isimden anlamalıydım böyle bir BATUL MANGA çıkacağını. :p
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
öle düşünme abi, sonuçta daha çok satan bi derginin başına geçmek illa daha ii pozisyon anlamına gelmiyor.

Adam Shueisha publishing companyde çalışıo gibi düşün, ve Shounen Jump'ın baş editorü, satışları çok ii gidio, herif de başarılı

adamı sonradan atiorum Ultra Jump'ın başına alıyorlar ki oradaki kaliteyi arttırsın oradaki satışlar da artsın. Adamın maaşını da arttırıyorlar tabi bu sırada ^^
Mesaj tarihi:
da aslında olan şey demotion statü olarak ehu. öyle demek istememişler tabii. :p

18

yalnız haftalık serinin aylığa dönmesi okuyucu açısından rage açtıracak bir durum lol. mektup bombardımanı yiyecekler mi bakalım.

öte yandan aylık seriye de anime yaptıracak materyal biriktirene kadar 35 yaşına gelirlerdi ahah. ömür törpüsü yani bitmez.

ben izlemişsindir sandım yukarıdaki sohbetin devamı şeklinde gelişince, pardon.
  • Yeni Oluştur...