Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir tane geometri ( üçgende açı :/ ) sorusu

metboy

Öne çıkan mesajlar

fizban birazdan über insan olduğunu göstermek için kasar gelir yapar :)

Adam ben bu mesajı yazarken gelmiş LoL, Saliselerle kaçırdım :)

[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -

[Bu mesaj bLaQ tarafından 23 Ağustos 2004 21:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

saendul soruyu çözmeye kasamadım da senin açıklaman tamamen yanlış. ikizkenar üçgende tabana inen yükseklik diktir.. o şey yükseklik deil çünkü düz deil.. tabanı eşit bölen herşeyi yükseklik mi kabul edecen yani :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam canım farkettim yanlışımı düzelttim de :)

Soruya kasacam şimdi AD'yi uzatmak lazım gibi gözüküyo ama kalem kağıt olmadan denememk lazım, eh şimdi kalem almaya da üşeniyorum açıkçası üç ay tatil ii gelmemiş :P[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

böyle soru çıkmaz :p
yalan bu soru
tarzı şeyler söylenirken biri gelir pat hede hödö böyle tık pıt der olayı bitirir.bu tip şeyler yüzlerce kez farklı insanlarca(bazen ben) yaşanmış olup öss olayının zevkli nadir şeylerinden biridir.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Sosyal ağlarda paylaş

cevap 35 mi
edik: hata yapmışım bi yerde
[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega

[Bu mesaj bega tarafından 23 Ağustos 2004 21:20 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj bega tarafından 23 Ağustos 2004 21:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Girdik de noldu ki üç ay ortada dolaştık unuttum walla ben üçgen müçgen açmıyo artık :P

Edit: şimdi okudum Eternal'ın mesajını ahahah koptum superdi :D

[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.

[Bu mesaj Saendul tarafından 23 Ağustos 2004 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende buldum 55..şöyle anlatmaya calısalım..şekil ozellıkle yanlıs çizilmiş fakat tersi bir etken belirtilmediği için yanlış çizilmesinde bir hata yok..

kısaca A'dan K'ya bir doğru inildiğinde ikizkenar üçgenin tabanını 2ye böldüğü için dik olur..Sonrada birazcık kasınca ikizkenar yamuk oluştugu görülebiliyor..sonrada açıları toplayıp yapınca geriye 130 kalıyor..kes 2ye bıçakla eşit acılar oldugu için 55 kalıyor..umarım dogrudur..mat ögretmeni değilim sonucta :D

edik:130 u böl ikiye 55 dimi..tabi tabi..uykusuzluk yalan etmiş bizi :D hala düşünüyorum soruyu..[signature][hline]Tabu seansı..Kelime İbik
-Abi Horozlarda ne olur?
-İbibik falan..
-"-ik"ini at..!
-İBİB!

[Bu mesaj chrisvassel tarafından 23 Ağustos 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj chrisvassel tarafından 23 Ağustos 2004 21:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...