metboy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 şu soruya kıl oldum arkadaşlar, zor mu yoksa ben mi malım anlamadım yapamıyorum 20 dakkadır. bir yardım ediverin. işte soru:[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 acb 50 onu bulabildim yoramadim kafami orada aci ortay var sanirimm 40 40 ayriliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ya yok, acb=50 tamam. ama cad=45 çıktığı için (ikizkenar üçgen 90 dereceden), bad=35 çıkıyor. kcd ise 5 oluyor otomatikman. ama gerisini bulamadım.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 fizban birazdan über insan olduğunu göstermek için kasar gelir yapar :) Adam ben bu mesajı yazarken gelmiş LoL, Saliselerle kaçırdım :) [signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - [Bu mesaj bLaQ tarafından 23 Ağustos 2004 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Edit: Şimdi farkettim doğruymuş soru. [Bu mesaj Saendul tarafından 23 Ağustos 2004 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 indirdim onu fizban, hatta şekil küçük diye harita metoda çizdim eşşek gibi yine indirdim yine olmadı :) 3 tane benzer üçgen çıktı vs. olmuyor işte :( basit demeyin bir deneyin yoksa uyuyamıcam bu gece, çok sinir oldum.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 saendul soruyu çözmeye kasamadım da senin açıklaman tamamen yanlış. ikizkenar üçgende tabana inen yükseklik diktir.. o şey yükseklik deil çünkü düz deil.. tabanı eşit bölen herşeyi yükseklik mi kabul edecen yani :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Tamam canım farkettim yanlışımı düzelttim de :) Soruya kasacam şimdi AD'yi uzatmak lazım gibi gözüküyo ama kalem kağıt olmadan denememk lazım, eh şimdi kalem almaya da üşeniyorum açıkçası üç ay tatil ii gelmemiş :P[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bulamadım ehe kesin bi benzerlik gözden kaçırıoruz ama 5 çıkar muhtemelen cevabı ikizkenar olup[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 İşte abi öss ruhu, soruyu çözmeden bakarak kesin beş diye cevabı vermek. Beştir beş sınavda olsa kesin işaretlerdim :P[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 seçenkleri de vereyim ben 35/40/45/50/55 bir de üşenmeyin allah aşkına yapın ya kimse yapamadı :([signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 böyle soru çıkmaz :p yalan bu soru tarzı şeyler söylenirken biri gelir pat hede hödö böyle tık pıt der olayı bitirir.bu tip şeyler yüzlerce kez farklı insanlarca(bazen ben) yaşanmış olup öss olayının zevkli nadir şeylerinden biridir.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 orası bana pek bi 40 gibi gözüktü..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 cevap 35 mi edik: hata yapmışım bi yerde [signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega [Bu mesaj bega tarafından 23 Ağustos 2004 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj bega tarafından 23 Ağustos 2004 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 D'den AC'ye bi dik indirsek birşeyler çıkar mı arkadaşlar ?[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 aehueh bir de össye girmiş adamlarsınız uğraşın azcık çözersiniz :) bega seçenekler 35/40/45/50/55 .[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: bega, 23 Ağustos 2004 21:18 tarihinde demiş ki: cevap 55 mi edik: hata yapmışım bi yerde cevabı bilmiyorum sen nasıl yaptığını anlat doğruysa çokonat alcam.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 evet bi çizgi çıkar öyle sabo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 55[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Böcek olucak cevap. Trake solunumu yapar böcek[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Girdik de noldu ki üç ay ortada dolaştık unuttum walla ben üçgen müçgen açmıyo artık :P Edit: şimdi okudum Eternal'ın mesajını ahahah koptum superdi :D [signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. [Bu mesaj Saendul tarafından 23 Ağustos 2004 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 çözen kişi koyabilirse koysun bi resim kafayı yerim ben şimdi[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 eternal koymuş son noktayı olaya :) 55 bulanlar, abi anlatsanıza nasıl yaptığınızı :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bende buldum 55..şöyle anlatmaya calısalım..şekil ozellıkle yanlıs çizilmiş fakat tersi bir etken belirtilmediği için yanlış çizilmesinde bir hata yok.. kısaca A'dan K'ya bir doğru inildiğinde ikizkenar üçgenin tabanını 2ye böldüğü için dik olur..Sonrada birazcık kasınca ikizkenar yamuk oluştugu görülebiliyor..sonrada açıları toplayıp yapınca geriye 130 kalıyor..kes 2ye bıçakla eşit acılar oldugu için 55 kalıyor..umarım dogrudur..mat ögretmeni değilim sonucta :D edik:130 u böl ikiye 55 dimi..tabi tabi..uykusuzluk yalan etmiş bizi :D hala düşünüyorum soruyu..[signature][hline]Tabu seansı..Kelime İbik -Abi Horozlarda ne olur? -İbibik falan.. -"-ik"ini at..! -İBİB! [Bu mesaj chrisvassel tarafından 23 Ağustos 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj chrisvassel tarafından 23 Ağustos 2004 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 christoph, 130/2 = 55 mi :) bir de A dan K ye dik indirirsen yamuk nerde oluşuyo üçgen oluşuyo işte :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar