Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 siz de facebookta karikatürlerin altına yorum yazanları görüyo musunuz. yahu şaka mısınız ya onlar nasıl yorumlar öyle yemin ederim hepinizi tek tek bulup tokat içinde bırakmak istiyorum neler yapmıyorlar ki mesela kendi çaplarında espri yapıyolar ne bileyim böyle acaip yorumlar falan anlatamıyorum da derdimi ya karikatür arkadaşım oku en fazla AHAHAH yaz SÜPERMİŞ Yaz ama bunlar nedir ya valla kafayı taktık herşeyi kafaya takma demeyin valla taktım mesela böyle http://blog.kbrmbl.com/kaydettiklerim/2010/02/karikatur.jpg 1: İsmail Yaltırık: Ananı avradını yaz 3848'e gönder evladım kolej cocuğuna bu sekilde sövebilirsin :) 2: Kubilay Demircan: özel okullar sms le calısıyosa dewlet okullarıda faceyle ders işliyo faceye ali ata dömel yazıyn ali 30 dk snra darma duman geliyo =D 3: Ahmet Melih Toraman: ALİ İŞTE PARAYA HEMEN GELİYO.. BİZ 20 YILDIR ALİ GEL DİYOZDA BİZİ TAKMIYO İBBB...EEEE 4: Arif Yavaş: way piçe baq yha okulda başka neler orenmıs ( ananı avradını :D) :D. okullar ali yerıne bunları gostersek okumasını daha cabuk sokerler : ) . eheheheheheheh abi işiniz mi yok bak benim işim yok oturdum bunları buraya yazdım. giderken şunu da koyim en fenası bu bambaşka bişey: ilk iki yorumu okumanız yeterli karikatürden sonra: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=397911051529&set=a.162335911529.120224.162328776529 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 FACEYE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 zeka işte ilk iki yorum güzel ama çalıntı misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 4. yorum liseli türkçeyi katlettiler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ahaha, 10 dakka var yalniz o 2 yorumun arasinda, acaba jeton sonradan dustu de diger insanlara aciklamaya mi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Akıl almaz bir aptallık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 özele gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 arada bunları görünce kendimi daha iyi hissediyorum. darwin'e göre daha rahat bir hayat yaşayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 AJKSFKLŞ tam linki açtım, Nermin'in yazdığını okudum, "hah bak bu sade bi şey yazmış geçmiş ne güzel" diye düşündüm, sonra bi baktım hemen alttaki diğer mesajına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 # Abdullah Ilhan Hahh.. that is so funny i like it:) 03 Haziran, 08:39 · # Tarık Uçar abdullah TÜRKÇE OKUYUP İNGİLİZCE MI YAZION NE GERİZAKALIKLIKTIR BU NE ÖZENTİLİKTİR GÜZEL TÜRKÇE DURURKEN KAYBOL GİTTDE İNGİLTEREDE KONUŞ 03 Haziran, 21:03 · 11 kişiYükleniyor... · Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 faceye ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 dömel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 karikatürde adı geçen hayali karakter aliyi ata dömelten bir adamdan face'e yazmasını mı bekliyorsunuz arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 neden olmasınlar? telfonunuzu sabahın köründe arayan ve telefonu açınca "ALÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ SEN KİMSİN!!" diye bağırarak konuşan, aradığı numarayı ekranda görmesine rağmen yanlış çeviren insanlar neden varsa ondan varlar işte. insanın üretimi kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 dasaa kötü bir sabah geçirmişsin belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 abvblizzard said: Akıl almaz bir aptallık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 adam 6.30da aradı.. az önce bi numara daha aradı yine "alööööööööööööööööö" alööööö ne yahu? boğa timine haber verin, kurbanlıklar kaçmışlar!! "alööööööööööö hemen bize getaway car ayarlayın!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 abvblizzard said: # Abdullah Ilhan Hahh.. that is so funny i like it:) 03 Haziran, 08:39 · # Tarık Uçar abdullah TÜRKÇE OKUYUP İNGİLİZCE MI YAZION NE GERİZAKALIKLIKTIR BU NE ÖZENTİLİKTİR GÜZEL TÜRKÇE DURURKEN KAYBOL GİTTDE İNGİLTEREDE KONUŞ 03 Haziran, 21:03 · 11 kişiYükleniyor... · ateşli hastalık geçirmiş alttaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 dasaaa said: "ALÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ SEN KİMSİN!!" bunu yapcan onlara, müziği de dımm dım dım dııııım diye verdin mi brutal sesle, bida aramıyorlar. http://www.youtube.com/watch?v=U9G18qHPhcM&feature Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar