Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Sadece 1kere değiştirme hakkınız var. İkincide para ödemeniz gerekli haberiniz olsun.
Borked Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ne kadardır bekliyorum bunu ben ya Oymanq said: Sadece 1kere değiştirme hakkınız var. İkincide para ödemeniz gerekli haberiniz olsun. daha paralı aktif değil şu an sadece bi kerelik free. paralı olan "Coming Soon"
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 of ya şimdi yeni isim düşünmem gerekiyo
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 _ILuVaTaR_ said: of ya şimdi yeni isim düşünmem gerekiyo Sen nickini oyman yap bende illuvatar yapayım.:)
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Oymanq said: _ILuVaTaR_ said: of ya şimdi yeni isim düşünmem gerekiyo Sen nickini oyman yap bende illuvatar yapayım.:) ehe değişelim istiyosan da bi sürü var diye değiştiriyorum ben sdf ama değiştirirsen boxer gibi fakelerin de olur ha bak.
Dr_Stein Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Beyler bi tarif etseniz beceremedim bulamadım nick değiştirmeyi
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Dr_Stein said: Beyler bi tarif etseniz beceremedim bulamadım nick değiştirmeyi account managament kısmında
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 nick değiştirmessek hakkımız saklı kalıyor mu daha sonra kullanmak için
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 OHA ÇOK İYİ SONUNDA HÜCUMKEDİ İSMİNDEN KURTULUYORUM. aldığım arkadaşa hitaben; no offense :D
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bence hepimiz desu alalım.desu desu desu desu desu
Borked Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 hahahaha :D sakın almayın derim oyun başlayınca rakibin dediği ilk şey desudesudesu oluyor :D
Öne çıkan mesajlar