Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: 1.74 boy, 102 kilo, ve fitsin. hmm aynanda bi sorun var di'cim belki adam wolverine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 senko said: timucin avutma abi kendini, insanlik disi bisi sayiliyor artik sisko olmak. bizim okuldaki erkeklere bakiyorum ya kilolu erkek yok, ya da olanlar gitmiyor okula sdf E sevmiyorum zaten sismanlari. Kendimi de sevmiyorum gobegimi gorunce. Bence de insanlik disi. Kosu kulubune katildim. Dizlerim beni yari yolda birakmazsa yaza adeleli datli bir erkek oluciim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: nası yaratıklarsınız 101 kilo 120 kilo ne ya ıyyy Sen nesin lan vitaminsiz? yaratık ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 fazlalıkları olan versin alamıyorum kilo aga 187 boy var 70 kiloyum halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Longshanks said: DRaGoN_SLaYeR said: 1.74 boy, 102 kilo, ve fitsin. hmm aynanda bi sorun var di'cim belki adam wolverine? onun adamantinyum kemikleri 100 kg çeker sırf dsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 snarveien said: fazlalıkları olan versin alamıyorum kilo aga 187 boy var 70 kiloyum halen normal abi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 malzemeden çalmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 beyler ben de anormalim üzülmeyin boyum 197 kilom 93 saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 titanyum olsa hafif olurdu mesela, onunda kaynak yapmasi zor gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 abi neresi normal ya herkes normal diyo da hala 32 beden kot giyiyorum çocuk gibi 5-6 kilo eksiğim var sanki ya da bana öyle geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Regalya said: DRaGoN_SLaYeR said: nası yaratıklarsınız 101 kilo 120 kilo ne ya ıyyy Sen nesin lan vitaminsiz? yaratık ne? vitaminsizm lan gerçekten nerden bildin ? :O ermişsin sen 79 kiloyum bende, 1-2 kiloluk bi yaratık var içimde benim de kabul ediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 tenya mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 snarveinen, 80 i zorla bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Abi su patlamis misiri ve icecegi alip geleyim tartisalim bu konuyu. Olmaz boyle sisko kalinmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 o değil de ısıtıp yediğin akşam yemeği neydi ya merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 mumbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yoksa bizi mi yedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Abi uydurma bi yemekti hizli olsun diye. Tavada pismis halka domateslerin ustunde iyi kizarmis doner, onun da ustunde kasar. Yaninda da tadi ve kokusu inanilmaz guzel olan yesil cayli ekmek vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 o değil de şimdi kaşarlı biftek sarma olsaydı ne giderdi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 neyse ben yatiyorum, biraz daha takip etsem burayi bisiler yiyecem bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 acılı whooper iyi de, souk patates kızartması ii olmuyo bu saatte :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=aNiVINPnldk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: snarveien, 80 i zorla bro. imkanı yok ki 80 olamam 70 olucam diye bi taraflarım çıktı zaten 10 kilo almak bana dünyanın en zor işiymiş gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 sardır bi oyuna evden çıkma 7 /24 onu oyna, oynarken de sürekli bişeyler ye, hazır yemek+cips çikolata ye ye ye 2 haftada ne oluyosun bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Selam şişman arkadaşlar. http://ulaskebap.com/resimler/Adana_Kebap2.jpg Hadi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar