gecko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yarından sonra her gün vizem var 11 ine kadar, ilk hafta ikişerli, sonraki hafta tek olmak üzere hatta notlarımı aldım, fotokopilerimi edindim (eksik de olsa) herşeyim hazır ben hazır değilim ama çünkü çalışmadım herşeyi geride bırakıp daha önce hiç açığa çıkmamış bir çalışma isteği ile başladım ama nedense 1 hafta önceden çalışmam gerekirken, şu saat oldu hala bir icraat yok benden adam olur mu, öğrenci olur mu, olursa nasıl? 2 senelik okulu 5 senedir bitirsem benim ümüğümü sıkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Olur, ama nasıl olur bilmem :D Benden de olmazdı da oldu, senden de olur elbet. Her tembel bir gün ders çalışma mecburiyetini tadacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 kaç ders alıyorsun bence önce bunu sorgulamalıyız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 10 tane 1 i beden kaldı 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 dunyadaki tek universitelisin tabi sende haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bölüm ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 beden ne arar la üniverstede ne yapıyosunuz bedende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 turizm otel işletm. bişey yapmıyoz bedende, soruları önceden vericem dedi zaten gerçi ben almadım, o ayrı bi konu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 sınavdan önce yarım saat bak yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 çalışmayıp kaldığın dersleri eninde sonunda vermen gerektiğini anladığın vakit sen olmuşsun demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Lan bi tek ünide sıçmaya gidiyorum diye başlık açmadığın kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 en verimli çalısma son 15dk yapılan çalışmadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 nileppezdel said: Olur, ama nasıl olur bilmem :D Benden de olmazdı da oldu, senden de olur elbet. Her tembel bir gün ders çalışma mecburiyetini tadacaktır son sene alttan dersleri vericem mezun olucam diyip çalışmaya niyetleniliyor işte snra 1 sene uzayınca da bikaçına çalışıp bir tanesi falan verilebiliyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 sen halen liselisin sincap ve sinavlara her liseli gibi son gun calisacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 beyler adam dertli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 "ogrenci olur mu?" derken, son gun 1,2 saat falan calisip gecer miyim diyosan, olur. yok, "derslerden sonra yarim saat,1 saat bakar gercekten ogrenir sinav haftasi da azcik tekrar edip yuksek notlar falan alan bir insan olur muyum?" dersen, olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Silphatos said: beden ne arar la üniverstede ne yapıyosunuz bedende :D kardeşim kamu okuyor onunda beden dersi var çok garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 said: TURİZM VE OTEL İŞL. PROGRAMI 1/B VİZE SINAV TARİHLERİ (2010-2011 GÜZ DÖNEMİ) TARİH SAAT DERS ADI DERS SORUMLUSU 03.11.2010 09:00 BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ (BİLGİSAYAR-1) ÖĞR.GÖR.BEKİR ŞİMŞEK 03.11.2010 16:30 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKİLAP TARİHİ-1 ÖĞR.DAVUT ERTİRYAKİ 04.11.2010 11:00 KAT HİZMETLERİ (TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KULLANIMI VE DENT.) ÖĞR.GÖR.SAVAŞ AKTAŞ 04.11.2010 16:30 TÜRK DİLİ-1 ÖĞR.RAMAZAN ORHAN 05.11.2010 10:00 BEDEN EĞİTİMİ-1 S.ÖĞR.E.A.EMRE BÜYÜK 05.11.2010 10:00 GÜZEL SANATLAR-1 S.ÖĞR.E.A.ESER KÖPRÜLÜ 05.11.2010 16:30 GENEL TURİZM S.ÖĞR.E.GÖKÇEM ULTANIR 08.11.2010 10:00 YABANCI DİL-1 OKT.SEMAHAT AYSU 09.11.2010 16:30 YİYECEK İÇECEK SERVİSİ -1 ( BESLENME İLKELERİ VE MÖNÜ PLANLAMA) ÖĞR.GÖR.HASAN CİNNİOĞLU 10.11.2010 15:30 ÖNBÜRO HİZMETLERİ (ÖNBÜRO İŞLEMLERİ) ÖĞR.GÖR.BEKİR ŞİMŞEK 11.11.2010 16:30 YAŞAM BECERİLERİ VE SOSYAL ETK. ÖĞR.İDRİS GÜNDÜZALP dersler bunlar işte. bilgisayar sınavım 10 dakika bile sürmedi, herif winrar dosyası nasıl oluşturulur diye soru sordu lan AHAHAHAHAHA şimdi ders zamanı, kolay şeyler gelse bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Dünya üzerinde beden dersi olup, ondan da kalan tek üni. li sensin herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 biri şu çocuğu tokatlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 turizmle ilgili bölümler dünyanın en kolay bölümleri arasında. abartmıyorum sokaktan adamı çevirsen vizelere finallere soksan çok rahat geçer. hele 1. sınıfsa hiç kasma oluruna bırak kendi kendine geçeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 dreagloth said: Dünya üzerinde beden dersi olup, ondan da kalan tek üni. li sensin herhalde. pyro 4. ye alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bizde de vardı ama 1 kere gitmedim napıyolar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 barnacle said: dreagloth said: Dünya üzerinde beden dersi olup, ondan da kalan tek üni. li sensin herhalde. pyro 4. ye alıyor. onunki bi de halkoyunlari falandi di mi =b o deil de kat hizmetleri falan.. hani pek calismadan gecilmez gibi durmuyo. raadol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar