roket adam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ghost_boo said: İlk 4 şöyle , gerisine uşendim. 1. Ustunköru ve Yuzeysel Cazibe ; Telaşsız , sempatik , cazibeli , hoş ve sözel olarak yumuşak huylu olmaya eğilimli.Psikopat çekici , utangaç , içine kapanık veya bir şeyler söylemekten korkan biri değildir.Bir psikopatın asla dili tutulmaz . Psikopatlar kendilerini istedikleri gibi konuşma gibi sosyal özelliklerde özgurleştirmişlerdir. 2. Muazzam Özsaygı ; Kendi yeteneklerini , özsaygısıni ,kendine guvenini ,sabit fikirli bir şekilde kabaca abartarak kibir ve böburlenme yapmak. Psikopatlar kendilerini ust-insanlar olarak gören kibirli , kustah insanlardır. 3. Sıkılmaya karşı durtu ve eğilim ihtiyacı ; Aşırı bir tuhaf , heyecan verici , ilginç bir durtuye aşırı ihtiyaç; riskli şeyler yapmaya veya şans vermeye yatkınlık. 4. Normaldışı/Hastalık derecesinde Yalan söyleme ; Orta veya Çok olabilir. Orta derecesinde kurnaz , hin , sinsi ve akıllı olurlar. Aşırı derecede aldatıcı , dolandırıcı , alçakça , ahlaksız, çıkarcı ve sahtekar olurlar. 5 cikti. sagol kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 9 Yalnız okudukça şöyle birşey düşündüm, 30 40 civarı çıkması gereken insanlar zaten kendilerine bile yalan söyleyebilecek kadar ayvayı yemiş olduklarından sağlıklı veriler almak biraz zor o noktaya gelmiş ve geçmiş insanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Tyrannus said: 0-20 arası tehlike yok.20-30 arası profesyonel yardım gerekebilir.30-40 arası muhtemelen psikopat ve yardım alması gerekiyor.40=darth sidious 2+2+2+1+1+2+2+1+2+1+1+2+2+2+2+1+2+1+1+1=31. psikolog onerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 12.5 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 8-9 fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 17 falan çıktı da 0-20 aralığında yine bişey olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 teyzeme 50 cikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar