pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 adam eksiltme desen var topla dripling var alan bosaltma var vucudunu kullanma var finishing desen orta sahadan cakiyordu az kalsin daha ne yapsin bobo portonun hulkisinden daha iyi bir oyuncu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hızlı değil sadece bobonun posisyonda holosko olsa idi dün ordan sut yerine koşturmayı terci ederdi yada q7 de onu yapardı yaldır yaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 holosko kaleyi gördümü vurmalı malı malı mantığı olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 holoskonun bütün golleri nerde ise nihatın dün attığı yerlerden biraz daha yakınlardan youtube bak bak yaldır yaldır sonra vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Llama said: hızlı değil sadece bobonun posisyonda holosko olsa idi dün ordan sut yerine koşturmayı terci ederdi yada q7 de onu yapardı yaldır yaldır Daha hızlı olsa realmadridde oynardı (yapmadan duramadım:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ersan ı çok beğendim ben yalnız. Salmazsa kendini çok sağlam defans olur ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar