screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Galatasaray Mondragon Cihan Song Tomas Hakan Ünsal Hasan Volkan (Petre) Conceiçao Ergün Hakan Şükür, Necati (Arif) Ç.Rizespor Zdravkov Kürşat Alper Ahmet Gürol Koray Ünal Cem Baki Serkan Özdemir Murat Sözkesen Okan Stat: Ali Sami Yen Saat: 19.00 Yayın: Lig Tv Hakem: Metin Aydoğan Ewt tahminleri alalım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 galatasaray alır....inşallah :D[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Lol adamlar bizi 2 -1 yenmişti bir sene önce İstanbul da[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bende zaten inşallah dedim :)[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 fenerlilerin yeni şarkısı bu maçta solinecek gibi :D ne antep ne malatya nede denizli bu sene sensin 7.ci ... kümede kal kümede kal galatasaray...:D[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe [Bu mesaj Efecik tarafından 22 Ağustos 2004 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 unutmayalım ki geçen sezonda fener de kötü bi tabloyla başlamıştı ama şampiyon oldu daha ligin başındayız 3 maç hiç bişey belli olmaz daha son maçlara kadar[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: screamer, 22 Ağustos 2004 16:37 tarihinde demiş ki: Lol adamlar bizi 2 -1 yenmişti bir sene önce İstanbul da Kupadada 5 tane atmışlardı :P Ama sağlam kanat oyuncuları var hakkaten rizenin özellikle gürol Fabianoyu maymun etmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Hatırlatmak mı zorundasın[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 rizeyi yeneriz bence. geçen puan kaybı we fenerbahçenin ligde önde olmasından dolayı hagi sıkı baskı yapmıştır futbolculara geç karar werdim gitmeye biletixde bilet kalmamıştı gidemiyorum o yüzden. gelicek maça birlikte gidelim mi giden warsa? dynamick gidiyodu bi aralar şöle 2-3 kişi toplanıp gidersek gzl olur[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Saidou yu neden oynatmıyor adam iyileştide[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 necati uzaktan gercekten cok guzel bi gol atti,gs 1-0 onde cok iyi oynuyor simdiki dakikaya kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 cem baki atti 1-1 oldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 necati yine atti 2-1 oldu ilk yari bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 necatinin ilk gol süperdi topu aldıgı an dedim gol güzel döndü önü bosaldı süper vurdu valla :) 2. golde ise çalışılmış pozisyon ama baliç iyi vuramadı şansa ayagında kaldı vurdu sekti necati tamamladı güzelde oldu ilk yarı önde bitirmemiz 2-1 gs ilk yarı sonucu[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Necatinin ilk golü süperdi evet boşaldı önü ama çok düzgün ve sert vurdu.Rizenin golünde cem baki orta yapılmadan önce sanki bana ofsayt gibi geldi ama olmayadabilir 2.gol de ise tamam çok güzel çalışılmış ama şansa oldu :) Rize iyi kapattı orda baliçi yine önünde kaldı baliçin yine vurdu sekti necatinin önüne.İstediğini yapamdı gs 2. golde ama yinede gol oldu Gs bitanedaha atarsa fark atar ama yerse maç kitlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 güsel oldu 2-1 aldık 6 puandayıs ehe :P en azından hagi için sevindim yani birde tribünlerde hagi ye tezahürat yaptılar baya buda yönetime iyi bi baskı olmuştur nah gönderirler :p[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 dediğim gibi oldu....yolunda başarılar g.s[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 valla maçtaydım yeni geldim, özellikle belli bi süre baya bastırmış olsak da kanatlardan doğru düzgün top kesemedi bizimkiler. hele bi de 85. dakkada mıdır nedir o aralar bi tane yiyoduk o girse dönmezdi zaten maç. bi de hakanın sayılmayan golünü tekrar izleyemedim de bana pek ofsayt gibi gelmedi. neyse sonuç olarak 3 puan iyidir gayet :)[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Özhan üzüldü şimdi Hagi yenilcekti hani adam Fransız hoca getirmek için gün sayıyor bence[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 hangı hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ozhan bulur birini[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 o zamna o özhan hıyarının evini basarız... sokmayız kulüpden içeri[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Baykuşzade Özhan asıl dili olan Fransızca yı konuşabilceği bir dingili getirir lavuk Hagi yi aldım taraftarı susturdum diye seviniyor Ergün Gürsoy la Hagi yi de kapıştırdı zaten z Ergün Gürsoy u kulupte istenmeyen adam yapıyor giderek[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 necati gol nedir ya. saçmalamış bence bi daha öyle vurmasın =P[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 adam hayatının golünü attı işte :) adam resmen yürüyen odun abi... bweklenmeyecek bir performans gösterdi[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar