Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bulgaristan Vize - Transit Sırbistan'a

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,
Bayram tatilinde araba ile Bulgaristan üzerinden Sırbistan'a gidelim diyoruz , sanırım ki BG için transit vize ihtiyacımız olacak di mi ? Bu vize yetişir mi bayram öncesine ne dersiniz ? Arabayla giderken sıkıntı çeker miyiz ?
Mesaj tarihi:
6-7 iş günü yazmışlar bi yerde, o şekildeyse yetişmez heralde. 60 eur alıyorlarmış , yok seyahat sigortası falan bi de. Arabaya da sigorta lazım heralde ? Asterı yüzünden pahalıya gelicek bu işin , BG kaybeder valla , allahın çapulcu ülkesi neyine prosedür çıkarıosa
Mesaj tarihi:
batuhan said:

Valla vize olayini bilmiyorum ama bulgaristanda otoyollarda gasp olaylari fln oluyodu son zamanlarda tabi benimde bilgim haberlerden fln tam net bilen vardir illaki.

her sene gidiyorum bulgaristan'a daha karşılaşmadım gasp falan.
babam 10 günde bir geçiyor bulgaristan'dan o'da gasp falan yaşamadı.yalan gibi o haber.

Odeon said:

60 euro hicbirsey. senelerdir bulgarlar bizden aldiklari vize paralariyla ekonomilerini ayakta tutuyorlar. simdi ueya girdiler ellerinde patladi.

çok doğru bir tespit.tr'deki bulgaristan göçmenleri sayesinde ayakta duruyor bulgaristan ekonomisi.askeri ücret 250-300 arası sanırım.eu'dan aldıkları paralar ile öyle saçma sapan yerlere yatırım yaptılarki bir taraflarında patladı açıkçası.
Mesaj tarihi:
kithnoss said:

Selam,
Bayram tatilinde araba ile Bulgaristan üzerinden Sırbistan'a gidelim diyoruz , sanırım ki BG için transit vize ihtiyacımız olacak di mi ? Bu vize yetişir mi bayram öncesine ne dersiniz ? Arabayla giderken sıkıntı çeker miyiz ?
Randevuyu yakın bir tarihe alıp exprees vize başvursu yaparsanız bir nebze ama sırbistan vizesi 10 günde çıktığından sırbistan vizesi yetişmez gidemezsin...
Mesaj tarihi:
Pijo said:

2-3 gün içinde başvurursanız yetişir sanıyorum ama multi olması gerek, tek giriş verirlere dönemezsiniz :) Yollar güvenli.
nasıl dönemez tek giriş alınca çıkarsın gelirsin o vizeyle bi daha çıkmazsın yanlış bilg seninki multi olursa vize süresi içinde istediğin kadar gider gelirsin...
Mesaj tarihi:
kithnoss said:

6-7 iş günü yazmışlar bi yerde, o şekildeyse yetişmez heralde. 60 eur alıyorlarmış , yok seyahat sigortası falan bi de. Arabaya da sigorta lazım heralde ? Asterı yüzünden pahalıya gelicek bu işin , BG kaybeder valla , allahın çapulcu ülkesi neyine prosedür çıkarıosa
Express vize 3 günde çıkar arabanın sigortası dediğin şey 15 dakika triptik adı verilen bir belge o ve 100 tl falan çok birşey değil...
Mesaj tarihi:
çok bişi değil ki yurt dışında tatil Türkiye'den daha ucuza geliyor çoğu zaman ben turizmciyim ve hergün bu iş ile uğraşıyorum emin ol yurt dışı için uygun tur bulursan daha ucuza geliyor...
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

karılar diyosun yani ?
Yok abi sadece karı değil çok eğlenceli öle bizdeki gibi Arto falan yok gayet başarılı solistler var bayağı iyiler yani alkol flanda çok ucuz..

@Turkce

Yunanistan demedim Bulgaristan dedim...
Mesaj tarihi:
bulgaristana sabah giderseniz tabi ki birsey goremezsiniz hayat 22 den sonra basliyor mesela cok uzaga gitmeye gerek yok hemen edirne kapıkuleden cıkınca 15km sonra svelingrad var bi gidin gorun begenmezseniz öm den sovebilirsiniz o kadar iddaaliyim.
Mesaj tarihi:
LucifeL said:

@Turkce

Yunanistan demedim Bulgaristan dedim...

LucifeL said:

atma bence ben gittim gördüm Bulgaristan ve Yunanistan gayet güzel yerler özellikle Bulgaristan daki gece hayatı hem çok iyi hemde çok ucuz...

düm düz okumuştum.pardon
Mesaj tarihi:
Bu sırbistan'a vize kalktı denildi , bizim resmi gazetelerde yayınlandı falan ama ekşi de yok öyle birşey demişler hala istiyorlarmış vize , ne diyorsunuz ? Turizmci dostlardan cevap bekliyorum :)
  • Yeni Oluştur...