Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 gg da yok,wow marketimde yok 1 ay once 30-35tl ye satılan key,şimdi 35-40 dolar civarından satılıyor(gamersloot vs),g2playdede bayadır yok.Nedir bu stok sıkıntısı? Soyle mantıklı bi fiyata alabilecegimiz bi yer varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Kardes Blizzard store gıt orda var uye ol fılan parayı ver eyı alırsın oyunun varsa dwl etmene gerek kalmaz hem pıyasadan daha ucuza bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 wow-pazar da var. oradan bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 neyse 50 tl ye kutulu aldım,sorun halloldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 oha be ayıp bu eriflerin yaptığı. cata pre order fiyatı 52 tl zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 50 ye 3 paketide alırdın netden. Arkadaş sonrada niye türk firmalarından almıyorlar diye ağlıyorlar. Edit: bazı yerlerde fiyat fırlamış ne alakaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 sorun zaten lich king in stok sıkıntısında,diger paketler bende var zaten,piyasadada bol bol var,lich king key fiyatlari 30 dolar ile 40 arasında degişiyor,bende kutu-dvd li 50 ye buldum onu aliyim bari dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar