-007- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesajında bilgi olan adam cevap versin gayet, geri kalanı zaten vasıfsız :) Cuce said: ahaha 007 surda 12309420934 yanlıl bilgi yazdın, hala diretiyosun, bide üstüne "eksik bilgin var uzatma bence" diye afra tafra yapıyosun. evet ötenazide de intahardaki gibi kişinin normal psikolojisinde olmaması dolayısıyla gözetimde tutulması gerektiği gibi durumlar var. oldumu şimdi? İntiharla ötanaziyi karşılaştırırsan ikisinde de psikoloji bozuk diyip geçemezsin ötanazide vakalar çok farklıdır psikolojisi gayet normal olup sadece fiziksel ağrılarla mantıklı ve normal olarak ötanazi isteyenlerin kendi kendilerine ötanazi yapması da yasak. Verdiğin cevap bu yüzden tamamen doğru değil yani, dediğim gibi bence daha fazla uzatma ve eğer mesajımdaki "yanlış olduğunu iddia ettiğin kısımları teker teker gösterirsen sevinirim." Kelimeleri bilmeyen adamlar fikir savunuyor şaka gibi.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 e böle daha keyifliki. kendimi kaslı hissediyorum. zaten kaslıyımda, daha bi kaslı işte, anladıznı siz onu.
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 xunn said: Adamın IQ çift digitlerde.
-007- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Tartışmadan ekarte edilenlerin kişisel ağlayışlarına hasta oluyorum :)
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 =) puan veren bi kurum mu var forumdaki tartismalara? elendik mi biz, noldu? sacmalamaca daha fazla puan aliyo galiba.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 kendimi kirli ve kullanilmis hissediyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 kapatayım mı artıkın huh? yoksa kan çıkacak lan aranızda.. ahuahuahah ışık sizinle olsun.
xunn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Abi adam bizi beyin kusmuguyla overwhelmledi.
Öne çıkan mesajlar