glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Evet, ben bikaç öneride bulundum arkadaşa şimdi sizi dinliyoruz[signature][hline]The dream is true...
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bass[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 biraz eksik yazmışım; hayır elektro olucak gitar modeli anlamında öneri demiştim[signature][hline]The dream is true...
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 sen aramaya basıver, ben vakit bulursam yeni başlayanlara gitar hakkında bi guide yazcam bu gidişle eheh. her ne kadar adam gibi gitar çalamasam da, gitar fiyatları hakkında falan aşırı şey okudum vs.. ama her zaman söylenen şey doğru, gidip denemesi lazım vs..[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 jacksondan girsin bidaha çıkmasın :)
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 100 dolarlık ikinci el bişi alsın. bi de 15 vatlık bi amfi. ikisini beraber filan alsın mümkünse satan birinden. zaten o da en fazla bi sene sonra satıcak. ziyan olmasın parası onun için söylüyorum.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 aria nın böyle bir seti vardı gitsin onu alsın, gitar , amfi , askı , çanta vsvs herbirşeyi veriyor yanında. starter set işte 250$ dı sanırım.[signature][hline]..... [Bu mesaj Jarlaxle tarafından 21 Ağustos 2004 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 horasa kesinlikle katılıyorum. klavyesi idare eder bi gitar ile küçük bir anfi ya da zoom 505 tadında bi set alsın[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 cort x-2 ya da x-6 alsın bence. hem güzel gitarı olur, amfiyide düşünün işte.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 aria alsın washburn alsın sonra satar :)[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ikinci el alsın bence, satarken de aşağı yukarı aynı fiyata satar. perdeleri cızırtı yapmasın, klavyesi rahat olsun idare eder. ha derse ben bilmem kaç sene aynı gitarı kullanırım, o zaman öyle dandik bişey almasın tabi. ama bütçesini bilmeden tavsiye yapmak kolay değil.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ben 170$'a 2. el x-6 sattım bir hafta önce, temizdi, geç kalmış :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 arkadaşın bütçesi yaklaşık 500-600 dolar ve doğal olarak para olduğu için 1. el istiyo ben uzun uzun konuştum onunla sonuç olrak alternatif rock dinlio gitarı bırakma riski var açıkladım ama genede kararlı bu durumda ben bişey diyemiyorum fender önerdim 500'e iyi bi fender alıp hayatı boyunca altarnatif olarak çalabilir bence siz ne dersiniz?[signature][hline]The dream is true...
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 fender strat falan istiyorsa amfi alamaz o paraylan.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Aslında epey bi süre benim ibanez s'i istedi ama tabi satmadım :). Neden ibanez almaması gerektiğini anlatmam biraz uzun sürdü tabi: müzik tarzı, neden gitar çalmak istediği, kendini geliştirip geliştirmiyceği, vb anladınız nese işte bu yüzden uyduruk bişey de istemio o yüzden fender dedim[signature][hline]The dream is true...
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 arkadaşım fender satıyor, (sunburst mü neymiş ondan fiyatı biraz artıyor), stratcoaster, 450 dolar civarı. işte baksın. ama illa ki 0 alcam diyorsa bana kalırsa x-6 alsın ve düzgün bir amfi alsın. x-6 yla istediği türü çalabilir. hem kendini geliştirirse gitarı satar yenisini daha iyisini alabilir. hem x-6yı satmak çok kolaydır. amfiyide satar işte en kötü ses sistemi olarak kullanır. ya takılsın kafasına göre işte :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Ok anfi benden zaten geçen pazar bölümünde bi fender anfim vardı satılık onu aldı zaten 500'e gitar bi düşünsün senin ark'ın stratocasterını ama x-6 da olabilir nese gerisi ona kalıo :)[signature][hline]The dream is true...
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 izmirdeyse x-6 yı 250 - 270 dolar arası birşeye bulur sanırım.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 becne 500 dolara falan bi standard strat alsın onlar bu civarlarda oluyor.ancak bildiğim kadarıyla made in u.s.a olmuyorlar.[signature][hline]administrator error
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 evet bende öle düşündüm bakıcaz, hepinizee teşekkürler[signature][hline]The dream is true...
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 fender standart stratocaster dedimi zaten mexicodur american standart stratocaster usa dir bende bi tane mexico mevcuttur (sunburst) satılıktırda kendisi 93947743 nolu icqdan ulaşabilir isterse konuşup anlaşmaya çalışırız..[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 yeni ise cort öneririm.ibanez özentisidir.ama iyidir yani.yeni piyasaya çıktı 2 yada 4 yıl oldu çıkalı.çift yönlü vibrato falan.300 dolardı bu model .şimdi 450 falan olmalı.24 perde.bide bunlarin sduncan manyetiklileri var o birazdaha pahalı resim
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 yok cort yeni bir marka değil de yeni ünlü oldu.biraz ibanez özentisi haklısın ama performansları iyi bildiğim kadarıyla.tremolosu çift yönlü dediğin olay da floyd rose zaten.[signature][hline]administrator error
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 :)[signature][hline]The dream is true...
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 cort fena değil aslında yani bana signature model yapsalar kabul ederdim:) :D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]administrator error
Öne çıkan mesajlar