_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 harbi anlamadım ya, burda patide ödülsüz kaç tane turnuva yaptık mesela eğlendik geyik yaptık. adamlar uğraşıyor kaç aydır sponsor bulalım düzgün turnuva olsun community gelişsin diye neymiş efendim sürpriz hediye denildiği için yarım yamalak iş olmuş da hiç yapmasalarmış da falan filan. hayır eksiklerini belirtin eleştirin de turnuvanın size bi zararı olacakmış gibi davranmayın en azından. eleştirmenin de bir adabı var o kadar manner da manner diye konuşuluyor progamerlar hakkında burada ama basit bi konuda hemen olay çıkıyor, insanları kötülemeye gerek yok. ha 2 taraftan da saçma sapan tepkiler veren oldu okumayı falan beceremeyip de oralara girmeyeyim şimdi. bir de bilinçli tüketiciymişsin, sanki bir şey satmaya çalışıyor adamlar sana. madem sürprizlerden hoşlanmıyorsun, beğenmiyorsun turnuvayı katılmazsın olur biter yani gelip burda tartışma çıkarmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 süpriz ödül annem değilse turnuvada bir sakınca görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 sakınca görmediğinden dolayı sürpriz ödül tyrannus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 peki ben birşey merak ettim, amacım trollemek filan değil ciddi meraktan soruyorum. Blizzard sc2 ile birlikte organizasyonlarda özellikle arkasında firmalar olan sponsorluk olan olaylarda tournament licencing talebinde bulunuyor. Hdstarcraft ve husky'nin starcraftareana.net'in düzenlediği HDH invitational #2, bu olaya takıldı diye biliyorum. Bu konuda yaptığınız bir çalışma var mı? Keza şurada konu hakkında bilgi var: http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/283442813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Ben şahsen sizlere cevap vermeyi hiç uygun bulmuyorum (trolleyen arkadaşlar).Fakat 10 sayfa tamamen boşu boşuna yapılmış tartışmalar ile doluydu ondan yazmak istedim.Umarım bundan sonra en azından eleştiriler daha usturuplu ve hakaretsiz olur.Sonuçta hepimiz oyuncuyuz klavye delikanlısı değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bombilo said: peki ben birşey merak ettim, amacım trollemek filan değil ciddi meraktan soruyorum. Blizzard sc2 ile birlikte organizasyonlarda özellikle arkasında firmalar olan sponsorluk olan olaylarda tournament licencing talebinde bulunuyor. Hdstarcraft ve husky'nin starcraftareana.net'in düzenlediği HDH invitational #2, bu olaya takıldı diye biliyorum. Bu konuda yaptığınız bir çalışma var mı? Keza şurada konu hakkında bilgi var: http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/283442813 bunu ben de düşünmüştüm. tr de bi sıkıntı olmaz herhalde bu kadar korsan medya dolaşımdayken ama organizatörler yine de formu doldurursa hoş olur, sorun çıkaracaklarını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 8 sayfadır çoğu kişinin mantıklı bulduğu bi sisteme baya hararetle saldırıyosun. Adamlar kişiye özel invite atamıyacaklarına veya tek tek herkesin bulunduğu divisionın kalitesine bakamayacaklarına göre bu sistem kullanılacak. Hediye kısmına gelince de süpriz hediye için oynamak büyük bi külfetse oynama gitsin yani. Bu kadar takılmana ne gerek var? Daha öncede söylendiği gibi bi sürü turnuva var tl listesinde. Katıl birine göster kendini, parayla dön evine. edit: noldu ya ben yazarken postu silindi adamın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hacı uzatmıyım die siliolar msglarımı, halbuki ne guzel tartısıyodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheAlterRealm Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 çok sinirli gergin insanlar olmuşsunuz valla ne güzel yapıyorlar işte turnuva izleyin oynayın.trolleyenlerin de kafasına grack düşsün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 novandaz said: auhsdahds nie bu kadar sinirinize dokunuyo böyle şeyler ya :D marketing falan :) bu ligi galba sadce oymanla ben sevioruz die düşünmeye başladım :) ne de güzel küçük gsl imiz olcak die. bi hafta önceden rakibin belli, haritalar belli, ona göre build yapcan falan. çok zevkli olcak gibi gelio bana. konuşan arkadaşları oyundan tanımıorum, kusura bakmayın cidden laf sokmak için demiorum. ama bu da onların zaten ödül alma ihtimalleri düşük demek oluyo gibi. nie bu kadar taktınız kafaya ödül mödül. +1 Ben gsldeki gibi 80.000$ para istirem. Ayrıca o şirin suratlı koreli kızlardanda istirem. Bu nası turnuva arkadaş kazanırsak bizi aksaraya felanmı götürcükler açıklayın ödülleri :D . İşin şakasını geçersek beyler oyundan zevk almaya bakın , ödül için oynayanlar gitsin esl , zotac , gsle girsin . Elbette burdada ödül verilecektir ama insanları bu konuda sık boğaz etmeyelim. İşleri oluruna bırakalım biraz :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Memphis said: hacı uzatmıyım die siliolar msglarımı, halbuki ne guzel tartısıyodum :) seviyeniz Tuna gangamla tartışmaya yetmiyorsa tartışmayın adam olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borked Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ahmedinejad said: hukukta falan çok var senin gibilerden. mezun olunca geçer. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Ya ben neyse lan. (Şirin suratlı Kore'li kız istiycektim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 win ratio da döverim direk. top20'nin en az win'le top20 ye giren ve 2haneli loss'da olan tek oyuncusu olaraktan ben de division a++ istiyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 BaaL said: win ratio da döverim direk. top20'nin en az win'le top20 ye giren ve 2haneli loss'da olan tek oyuncusu olaraktan ben de division a++ istiyorum o zaman. BaaL'a bi divison a++ cekin ordan, yagsız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 benim de ligde istemedigim 3-4 isim war onları cıkartın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheAlterRealm Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Memphis said: BaaL said: win ratio da döverim direk. top20'nin en az win'le top20 ye giren ve 2haneli loss'da olan tek oyuncusu olaraktan ben de division a++ istiyorum o zaman. BaaL'a bi divison a++ cekin ordan, yagsız olsun hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 aramızda diamond ligde olan varmı ? platinumdan sonra beceremeyip bırakmıştım oyunu çok sapıklar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Alpawhezen said: aramızda diamond ligde olan varmı ? platinumdan sonra beceremeyip bırakmıştım oyunu çok sapıklar var aramızda diamond ligden olmayan var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Keşke diamond lige çıkmak bayaa zor olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borked Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 master league ve grand master league gelicek. onlara çıkmak zor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 desu ligi gelicek.kız arkadaşı iyi sc oynayanlar olucak sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borked Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Tyrannus said: desu ligi gelicek.kız arkadaşı iyi sc oynayanlar olucak sadece ahaha bi de tyrannus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TSL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 GENEL UYARI!! 1- Gruplara yerleştirme konusunda durumu kritik olan oyuncular aşağıdaki adreste profil detaylarının bulunduğu bölümünde "[Queue refresh]" linkini tıklayarak bilgilerini güncelleyebilirler. TSL Yerleştirme Listesi 2- Lige kayıt olan ve hala profilindeki Battle.Net Char ve Kod bölümünü doldurmayan tüm oyuncular lütfen profilindeki bilgileri kontrol etsinler 3- 7 Kasım Pazar gece 23:59 a kadar Check-in yapmayan oyuncuların kayıtları silinecektir. READY modunda olmayan tüm oyuncular lütfen en kısa süre içerisinde Check-in yapsınlar 4- sc2ranks.com/c/2000/electroworld-tsl adresi kayıt adresi değil gruplara yerleştirme için kullanılacak listedir. Tüm oyuncuların öncelikli olarak www.tslpro.com adresine üye olduktan sonra Lige Kayıt Ol ve Check-in yapmaları gerekmektedir. Bu işlemleri yapmadan sc2ranks adresine bilgilerini ekleyen oyuncuların lige katılma konusunda hiçbir geçerliliği olmayacaktır. 5- 7 Kasım 23:59 itibariyle kayıtlar kapanacak ve oyuncuların gruplara yerleştirilmesi başlayacaktır Not: TSLPro.com adresine daha önceden kayıt olmuş ve Battle.Net'in Nick değişimi programına katılarak ID lerini değiştiren tüm oyuncuların üye adları Battle.Net üye adları olarak değiştirilecektir. Siteye login olurken sorun yaşayanlar lütfen yeni nickleri ile giriş yapmayı denesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 soulhex ligi de olsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar