Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Fistan said: electroworldun haberı var mi acaba :d Ödüllerin bir kısmını onlar vericek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 sc2ranks bolumunden kendimi ekleyemedim. ama sitede ready yim sorun olurmu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 tamam ya ekledim ranks a da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzymoto Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Fistan said: electroworldun haberı var mi acaba :d Hayır yok, kimin ismi güzelse onu sponsor yapalım dedik... İnsan gerçekten hayret ediyor böyle yorumlar okuyunca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 sorunu halletti yazısını sonradan gördüm o yüzden editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 SnailBey said: tamam ya ekledim ranks a da. sen varsan bende varım, sonucda freewin freewindir, bitanede olsa girerim snailBEY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
methodrone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 herşey süper de Manage characters kısmından ekleme olayına biraz fransız kaldımda yardımcı olursanız sevinrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 şu musun http://sc2ranks.com/eu/1020342/Methodrone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
methodrone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 biber#705 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ekledim kk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
methodrone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 çok sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 np ne demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 yalnız nick değiştirme mevzuu geldi napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TSL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Soimyr said: yalnız nick değiştirme mevzuu geldi napıcaz? Nick değişimlerinin açılmış olması çok güzel haber. Bildiğiniz gibi bu konuda karışıklık olacağı düşüncesiyle daha önce ligi erteleme sebeblerinden birisiydi bu konu. Lig başlamadan önce açılmış olmasıda en güzel tarafı. 7 kasım tarihine kadar oyuncular büyük oranda nick değişimlerini tamamlarlar. Lig başladıktan sonra nick değiştirenler olursa profillerindeki battle.net char ve kod bölümünü güncellemeleri yeterli olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Türk usulü gsl başlasın artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 http://sc2ranks.com/c/2000/electroworld-tsl/ kiwikaki de türk vatandaşlığına geçmiş galiba. hadi hayırlı traşlar. (kesin sığırın teki eklemiştir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Bir de eNvious eklenmiş. EU 2.si, dünya 18.si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Divisonu açan adminler o 2oyuncuyu silsinler hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TSL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Oymanq said: Divisonu açan adminler o 2oyuncuyu silsinler hakkaten. 7 Kasıma kadar tüm oyuncuların ID eklemesine izin verileceği için tekrar ekleyecekler. Ama an itibariyle silinmiştir. Not : Bazı oyuncular www.tslpro.com kayıt işlemlerini gerçekleştirmeden direk TSL Division'a ID lerini kayıt etmişler. Bu tip kayıtlar geçersiz olacaktır. Bilgilerinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bende kaydoldum fakat benim puanım 1000 falan, ben simdi kotu divdenmi baslıcam? öle işmi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TSL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Memphis said: bende kaydoldum fakat benim puanım 1000 falan, ben simdi kotu divdenmi baslıcam? öle işmi olur? 7 Kasıma kadar ladder kasıp sıralamadaki yerini değiştirmek elinde. Şu an için elimizde Battle.net in sunduğu teknoloji dışında başka bir seçenek yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Memphis said: bende kaydoldum fakat benim puanım 1000 falan, ben simdi kotu divdenmi baslıcam? öle işmi olur? fıssın haju ==D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bana özel inv falan gelsin, bu 170 pingle ladder falan kasamam zaten midterm haftası.. öyle bişey yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ayrıca benim divimdeki 1600 adamlar, sizin divlerdeki 2200 adama falan denk seviyede oyuncular puana gore sıralama yapmak neymis yapın bi turnuva ona gore belirleyin divleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzymoto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Memphis said: ayrıca benim divimdeki 1600 adamlar, sizin divlerdeki 2200 adama falan denk seviyede oyuncular puana gore sıralama yapmak neymis yapın bi turnuva ona gore belirleyin divleri Blizzcon sc2 turnuvasına davet edilen oyuncularda Ladder puanlarına göre davet edilmişlerdir. Önümüzdeki sezonlarda oyuncular kendi klasmanlarıyla daha çok uyuşan liglerde oynama fırsatı bulacaklardır. Benimde önerim kayıt süreci bitene kadar ladder puanınızı yükseltmenizdir. Bunun dışında 2-3 kişi zamanında ladder puanlarını yükseltmediği için bu 2-3 oyuncu adına turnuva düzenlememiz söz konusu değildir. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar