Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Electroworld Türkiye StarCraft Ligi!

TSL

Öne çıkan mesajlar

Soimyr said:

yalnız nick değiştirme mevzuu geldi napıcaz?

Nick değişimlerinin açılmış olması çok güzel haber. Bildiğiniz gibi bu konuda karışıklık olacağı düşüncesiyle daha önce ligi erteleme sebeblerinden birisiydi bu konu. Lig başlamadan önce açılmış olmasıda en güzel tarafı. 7 kasım tarihine kadar oyuncular büyük oranda nick değişimlerini tamamlarlar. Lig başladıktan sonra nick değiştirenler olursa profillerindeki battle.net char ve kod bölümünü güncellemeleri yeterli olacaktır
Sosyal ağlarda paylaş

Oymanq said:

Divisonu açan adminler o 2oyuncuyu silsinler hakkaten.

7 Kasıma kadar tüm oyuncuların ID eklemesine izin verileceği için tekrar ekleyecekler. Ama an itibariyle silinmiştir.

Not : Bazı oyuncular www.tslpro.com kayıt işlemlerini gerçekleştirmeden direk TSL Division'a ID lerini kayıt etmişler. Bu tip kayıtlar geçersiz olacaktır. Bilgilerinize
Sosyal ağlarda paylaş

Memphis said:

bende kaydoldum fakat benim puanım 1000 falan, ben simdi kotu divdenmi baslıcam?
öle işmi olur?

7 Kasıma kadar ladder kasıp sıralamadaki yerini değiştirmek elinde. Şu an için elimizde Battle.net in sunduğu teknoloji dışında başka bir seçenek yok malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

Memphis said:

ayrıca benim divimdeki 1600 adamlar, sizin divlerdeki 2200 adama falan denk seviyede oyuncular
puana gore sıralama yapmak neymis
yapın bi turnuva ona gore belirleyin divleri

Blizzcon sc2 turnuvasına davet edilen oyuncularda Ladder puanlarına göre davet edilmişlerdir. Önümüzdeki sezonlarda oyuncular kendi klasmanlarıyla daha çok uyuşan liglerde oynama fırsatı bulacaklardır. Benimde önerim kayıt süreci bitene kadar ladder puanınızı yükseltmenizdir. Bunun dışında 2-3 kişi zamanında ladder puanlarını yükseltmediği için bu 2-3 oyuncu adına turnuva düzenlememiz söz konusu değildir.

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...