dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Yine ne drama dönmüş arkadaş, son zamanların en dram bölümü oldu burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 aslında düşündümde baya hoş olrudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Oynayın arkadaş arkadaş. Blizzard hepinize CD Key vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 NazgulTheGosu said: hahahah hey allahım tiplere bak ya =) hangi lige düştüm ne ödül alcam maubbeti yapıolar öff. hayat meselesi yapmışlar sc'yi =)) olm snail kacırdıgım büyük tartışma bumu lan bizim hayatımızda bundan ibaret işte . napalım egleniyoruz ezme bizi lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 top 10 dayım ve 1 rushla eminim ligdeki oyuncuların çoğunu yenerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 blizzard dan lisans alınmış, hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 novandaz said: blizzard dan lisans alınmış, hayırlı olsun Nerde yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 http://www.tslpro.com/index.php?l=1&s=1&fa=&mod=article&view=details&no=58 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 fikstürler açıklanmış. div a da her hafta 2 tur oynanıo sanırım. ilk haftanın mapi metalopolis. yenilen harita havuzundan seçecek. toplamda 3 oyun oynanıyor. bo3 deil yani. aldığın oyun kadar da puan kazanıosun. 3-0 da olabilir 2-1 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Zaten tüm zergleri de benim divisiona koymaları güzel olmuş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 hayırlı olsun, umarım centilmence ve çekişmeli bir sezon olur,katılan arkadaşlara bol şans diliyorum a se de fe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 benim favorim tempest ve swarm. hadi poll açın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 tek rakibim korean airlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 novandaz said: fikstürler açıklanmış. div a da her hafta 2 tur oynanıo sanırım. ilk haftanın mapi metalopolis. yenilen harita havuzundan seçecek. toplamda 3 oyun oynanıyor. bo3 deil yani. aldığın oyun kadar da puan kazanıosun. 3-0 da olabilir 2-1 de. İlk haritanın metalopolis olduğunu nereden gördün? Ben bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ilk hafta maçları: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Replaylerin olacağı bi site olucak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Sanguin said: novandaz said: fikstürler açıklanmış. div a da her hafta 2 tur oynanıo sanırım. ilk haftanın mapi metalopolis. yenilen harita havuzundan seçecek. toplamda 3 oyun oynanıyor. bo3 deil yani. aldığın oyun kadar da puan kazanıosun. 3-0 da olabilir 2-1 de. İlk haritanın metalopolis olduğunu nereden gördün? Ben bulamadım? hakkındaya girersen bütün kurallar yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 benim divisonda 5 tane zerg varmış sdşklfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 novandaz said: Sanguin said: novandaz said: fikstürler açıklanmış. div a da her hafta 2 tur oynanıo sanırım. ilk haftanın mapi metalopolis. yenilen harita havuzundan seçecek. toplamda 3 oyun oynanıyor. bo3 deil yani. aldığın oyun kadar da puan kazanıosun. 3-0 da olabilir 2-1 de. İlk haritanın metalopolis olduğunu nereden gördün? Ben bulamadım? hakkındaya girersen bütün kurallar yazıyor. Sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 o degilde maçları ne zaman oynıcaz o yazıyor mu bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 yazıyo aynı yerde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 diger division maclarinin tarihleri yazmiyor fiksturde.. ayni tarihlerde mi oynanicak ki div a ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Önceki sayfalarda hangi divlerin hangi günler oynayacağı yazılmıştı diye hatırlıyorum ama sitede ben de bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Tarih tamamda saatler kafamıza göremi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar