Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Electroworld Türkiye StarCraft Ligi!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Tüm dünyada strateji tutkunlarının fenomeni haline gelen ve strateji türünün en önemli yapımlarından Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen StarCraft II: Wings of Liberty"nin Türkiye ligi için geri sayım başladı.

Heyecanlı bekleyişin ardından, Electroworld, ARAL ve LEVEL gibi sektörün lider markalarının sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan organizasyon,"Türkiye`nin Strateji Devleri" sloganıyla geliyor.

Oyun ve Strateji meraklılarını bir araya getirecek olan etkinlikte 9 grupta toplam 100 oyuncu mücadele edecek. 1-7 Kasım tarihleri arasında kayıtlar tüm oyunculara açık olacak. Kayıtların ardından katılımcılar seviyelerine göre gruplara yerleştirilecek. Birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışacak katılımcıları etkinlik sonunda büyük sürpriz ödüller bekliyor olacak.

Dünyada Major League Gaming (MLG) ve Global Starcraft League (GSL) gibi uluslar arası organizasyonların canlı yayın sistemlerine benzer bir altyapı ile bu dönem TSL yeniden bir ilke daha imza atıyor. Belirli aralıklarla canlı ve çevrimdışı yayınlanacak bazı maçlar için TekJeton stüdyolarının kapılarını TSL ekibine açacak. Böylece dünyadaki örneklerine benzer olarak hazırlanmış stüdyolarda ve ileri teknoloji ekipmanlar sayesinde izleyiciler daha kaliteli bir yayın ile maçları TV izler gibi zevkle ve heyecanla izleyebilecekler.

TSL finali ve ödül töreninin Electroworld İstanbul mağazalarında yapılması planlanıyor. Electroworld Mağazalarında gerçekleştirilmesi planlanan bu buluşma ile Oyun ve Teknolojinin dünyasının önde gelen markaları ile oyun severler bir araya gelecekler. Etkinliğe katılamayan tüm hayran kitlesi de mağaza üzerinden yapılacak canlı yayınlar ile dakika dakika neler olup bittiğini izleme şansı bulacaklar. Etkinlik canlı olarak TekJeton tarafından yayınlanacak. Etkinlik ile ilgili diğer LAN buluşmaları da Adeks" in Beşiktaş şubesinde gerçekleştirilecek.

Uluslararası arenada boy göstermek üzere kurulacak olan TSL E-Spor takımı katılımcılar arasından seçilecek. TSL Community"i uluslararası turnuvalarda temsil edecek olan TSL E-Spor takımının sponsorluğunu ise LEVEL üstlenecek.

Etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgi için almak için TSL resmi sitesi www.tslpro.com veya LEVEL Online www.level.com.tr sitelerini ziyaret edebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Mithgor said:

bastan check in yaptik ama..
gruplar falan silinmis. onlar da mi bastan belirlenecek?

Ladder sıralamasında değişiklikler olduğu için yeniden yerleştirme yapılacak

Not : Lütfen kayıt olan tüm oyuncular http://sc2ranks.com/c/2000/electroworld-tsl/ adresindeki "Manage characters" bölümünden karakter kayıtlarını yapsınlar.
Mesaj tarihi:
Şöyle ki ;

Benim eski şifremi kabul etmiyor, tekrar mı siteye üye olmalıyım? Ben şifreyi yanlış giriyor olabilirm diye şifremi unuttum kısmını kullanıdm ama halen şifre gelmedi.

Oyuncu listesinde adım halen var.

Sanırım beklediğimiz değdi galiba, uğraşanların eline sağlık:)
Mesaj tarihi:
Sanguin said:

Şöyle ki ;

Benim eski şifremi kabul etmiyor, tekrar mı siteye üye olmalıyım? Ben şifreyi yanlış giriyor olabilirm diye şifremi unuttum kısmını kullanıdm ama halen şifre gelmedi.

Oyuncu listesinde adım halen var.

Sanırım beklediğimiz değdi galiba, uğraşanların eline sağlık:)

şifre girmene gerk yok.
Mesaj tarihi:
Sanguin said:

hmm yani sadece bu linke sc2ranks kayıt yapmak yetiyor?

Kayıtlar bölümünden Checkin yaptıktan sonra ID'nizin karşısında yeşil READY ikonunu görmeniz gerekiyor. Check-in yapmayan kullanıcıların hazır olmadığı varsayılarak yerleştirilmeye dahil edilmeyecekler
Mesaj tarihi:
TSL said:

Sanguin said:

hmm yani sadece bu linke sc2ranks kayıt yapmak yetiyor?

Kayıtlar bölümünden Checkin yaptıktan sonra ID'nizin karşısında yeşil READY ikonunu görmeniz gerekiyor. Check-in yapmayan kullanıcıların hazır olmadığı varsayılarak yerleştirilmeye dahil edilmeyecekler

Teşekkürler, listeye adımı ekledim ve check-in yaptım.

@Oyman : Check-in için sitede log-in olmak gerekiyor o yüzden şifre sormuştum sağolasın.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

pardon ben gerizekalıyımda çekini nerden yapıyoruz?

http://www.tslpro.com/index.php?l=1&s=1&fa=&mod=leader&view=signup

yukarıdaki adresten yapabilirsin. Login olman gerekiyor
Mesaj tarihi:
bendede aynı sorun var,"şifremi unuttumdan"yeni şifre almama ragmen yeni passwordu kabul etmio,sistemde bi bozuklukmu var acaba ?yoksa bendemi bozukluk, yoksa..............
  • Yeni Oluştur...