Dynun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bikaç program yükledim ama başarılı olamıyorum. virüs programı buluyor, karantinaya alıyor ama kaldıramıyor. dosyayı da görüyorum ama silemiyorum. bu autorun işine kesin çözüm var mı? help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Combofix, çözer kesinlikle. Çalıştırmadan önce antivirüsleri devre dışı bırak. Birde işletim sistemin orjinal değilse programı çalıştırdığında internet olup olmadığını jkontrol etmek için microsoftun sitesinden bişey çekiyor, o da şu yıldız olayını çıkarıyor. Ama soruyor denetleyeyim mi diye oku uyarı pencerelerini ona göre yanıtla bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 norton sildi bende. kaspersky de siliyodu. önce fix denedi, sonra lap diye sildi. çok başın dertteyse deneme sürümü filan kur istersen bir de öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 external disk ve optic okuyucular icin autorun fonksiyonunun kaldirin makinenizde. gerisi ise soylendigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 peki win7 için var mı combofix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 combofix ,xp, vista falan diye bi ayrimi yok, sadece 32/64bit ayrimi var. o da sadece 32 bit icin gecerli, 64 bit de bilgisayara bi tehdit olmadigi icin combofix kullanmak da mantiksiz. birde her ne kadar cogu seyi otomatik yapsa da combofix, aciklamalari iyice okuyup ciddi bisey yaptiginin farkinda olmak lazim, cok onemli dosyalar yedeklenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 64 bit benim sistem. çalışmadı. norton indireyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 abi bi linux live cdsi ile çalıştır diski abuk sabuk adfasdf.exe dosylarını uçur. bi de autorun.inf dosyasını editle. bişeyi kalmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 DonanimHaber abi şurda birkaç program var dene,düzelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mr_Hand said: abi bi linux live cdsi ile çalıştır diski abuk sabuk adfasdf.exe dosylarını uçur. bi de autorun.inf dosyasını editle. bişeyi kalmaz :D uğraştırır ama en temiz çözüm bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Knoppix öneririm o konuda temiz seri temizlik için birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Abi fotokopici virusuyse (ki autorun diyince direk yildizda PLC labaratuarlari dahil butun bilgisayarlara bulasan flash isc virusu oldugunu varsayiyorum) AVG bile temizliyo ya? Hic bi sorun cikmadi. Sadece sorun seyde olabiliyo. Temizlendikten sonra cift clickle acilmiyo external orda da explore ile acip icerdeki autorun txt mi ini mi ne eyse onu silince sorun olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 autorun virus degilki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ya haricide torrent autorunu vardı işte. NOD32 silmiyodu. combofixi başka makinede çalıştırıp hdddeki şeyi ordan sildim. oldu bi kötülüğü yoktu ama rahatsız ediyodu arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar