Ravenloft Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Arkadaslar Ntvmsnbc de olesine gezinirken soyle bir habere rastladim. www.ntvmsnbc.com/news/281729.asp?0m=-22F&cp1=1 Sizce bu aranlar biraz az degilmi. fikirleriniz nelerdir? [Bu mesaj Ravenloft tarafından 22 Ağustos 2004 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Birde Turkiyede internet kullanicisida baya azmis www.ntvmsnbc.com/news/283591.asp?0m=T13Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bir kaç yı öncesine kadar resme şeyten iadı diyenler bir asır intereti rüyasında bile görmek istemez . Bence bu oranlar normal . Ama beklediğimdende az olması beni üzdü .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ehueh işi olmayan,yiyecek bulmakta zorlanan bu kdr insan olan bi ülkede çok normal bence.[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 +1[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bu kadar azmızaten %20 sı pati ye gırıo :P[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 aslında rakamlar baya küçük... genelde üniversite öğrencileri üniversitelerinde, memurlar da devlet dairelerinde, ya da ofislerinde internete giriyor. yani genelde internete para vermek yerine, ortak kullanım imkanı olan yerler tercih ediliyor.. en azından benim gördüklerim bunlar[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 zaten çok kapsamlı bi araştırma değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 O zman patilerden birini milletvekili edelim mecliste sesimiz olsun ilk iş interneti hızlandırsın[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Harbi baya düşük oranlar.[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar