Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scout-Marksman yardım

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

said:
-MrBomb-, 19 Ağustos 2004 20:23 tarihinde demiş ki:
said:
hashmet, 18 Ağustos 2004 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence güzel bir newbie'lik yaşa Tatooine'de takıl bir kaç gün. Hatta ilk iki hafta buff falan yapma. ondan sonra yavaş yavaş kasmaya başla çünkü eski günler geri gelmiyor. Oyunu çabucak tüketebiliyorsun.
aynen katılıyorum. tatooinede takıl gez dolaş. bi de bi elite proffession a ulaşıncaya kadar onun için gerekli basic prof sütununu bitir (mesela pistoleer istiyosan marksman profundaki pistol sütununu bitir) sonra gittiğin her gezegende kolay npc questlerinden al onları yap. daha sonra dantooinede biraz skill kas we damage ini artır. bölece biraz daha zor questleri olan "quest npc"lerdeki we "theme park"lardaki questleri yapabilirsin

bunlar da mı bitti? gidip badge kas. zaten badge toplanan yerler merkezi bölgelerden uzak olduğu için baya zamanını alıcaktır.

ha unutmadan bi de tawsiye. oyunda insanlardan yardım al ama sakın abartma olayı. ilk armorunu almak için başka bi oyuncudan yardıma ihtiyacın olur bu normal ama mesela ilk aracını kendi kazandığın parayla al. weya ne biliim ilk kaliteli silahını kendi paranla al
[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

marksmande masterlayacaksan şu sırayı izle once pistols sonra carbines en son rifle kutusu aslıdna çok farketmez ama ben kolaylık bakımından soyledim... ztn obur kutu kendi doluyor ama marksmani commando ya da bounty hunter olacaksan masterla yoksa gerek yok overcharge shot 2 var ama salla... scoutta da once exploration ve hunting kutularını doldur onlar kolay gene ranger olmak gibi bir amacın yoksa bunu da masterlamana gerek yok ama diğer trapping ve survival kutuları zor sahiden survival için coronetin hemen dışına kamp kur millet motorlarla geçerken senin kampın içinden de geçiyorlar genelde boylece daha çk xp alırsın trapping hakkında pek bilgim yok ama... neyse ama ranger olma gibi bi düşüncen yoksa scoutta sadece exploration ve hunting treeleri yeterli bence... yani başlangıç olarak da coronet bolgesinde ilk 3 kutuyu doldurabilirsin butun marksmanlerde son kutuları buff alıp dantooine e git quenker gorevi al solo groupda boylece 2 gorev alıp bi kutu doldurabilirsin 70 k xp gerek ztn 2 gorev 80k+ veriyor... işte budur...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse

[Bu mesaj fortinbras tarafından 22 Ağustos 2004 14:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence başlarda yardım almama olayı da saçma direk al sen yardımı ne gerekiyorsa ne kadar hızlı gelişirsen o kadar iyi senin için şu durumda ilk starting profları çabuk bitirmen daha iyi... newbielik donemini zaten yardım alsan da yaşarsın...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse

[Bu mesaj fortinbras tarafından 22 Ağustos 2004 14:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben şimdi nabıorum annatam mı
çıkıom elimde pistolum war hoş bişi işte çıkıom rat flm kesiom tmm mı
ratlerden de bone topluorum böölece marksman dan 2 kutu artıo scouttan da 2 kutu artıo
buff lama nası oluo onu annatabilirmisin acaba zahmet olmazsa
bi de bnm amacım ranger-bounty hunter olmak olr di mi ööle?[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner
Ardenia|Arama
Sosyal ağlarda paylaş

hm ranger bounty hunter olamazsın 4 meslek var imkansız ya ranger olucaksın ya bounty hunter karar ver artık ranger olursan iyi para kırarsın ama pek savaslarda flm is yapmazsın
buff olayı da bak coronet sp onu veya dantooine mining outposta git bi master doctor bul are you buffing de zaten buffliyorsa o bağırıyordur buff yapılır diye sonra işte git buna işte /tip isim miktar bank yaz parayı ver sıra sana gelince bu da seni bufflar yani statlarını 3 saat kadar sure +2000 +2500 arası arttırır... boylece tank olursun ama abi bir de en azından ustunde bi ubese set olcak 70% kinetic korumalı flm onu da 50 60 k ya temin edebilirsin... ama dediğim gibi bak scoutu ranger olacaksan masterla marksmani bounty hunter ya da commando oalcaksan yoksa hiç gerek yok... bounty hunter olacaksan ki tavsiye ederim çok zevkli meslek ben hiç oynamadım ama duyduklarımdan soyluyorum çok zevkli o zmn scouttan exploration tree yi dolurman gerek bir de master marksman olcak ve 40000 combat xp tamamladığın zaman ki buna da ctrl-s den bakabilirsin solda yazar my skill points mi ne oyle bişidi sorna bounty hunter tariner bulacaksin ve novice bounty hunter olacaksın bundan sonrası sana kalmış ama ben oncepistol sonra carbine sonra light lightning cannon en son da investigation treelerini doldurmanı oneririm... commando olacaksan da gene master marksman ve bunun yanında da brawlerın unarmed treesini doldurman gerek sonra gene 40000 combat xp ile commando trainera git ve novice commando ol commandoda da once flame thrower treesi sonra acid rifle treesi sonra patlayıcılar en son da bi tane daha vardı onu unuttum ismini onu doldur :) ya da takıl kafana gore ama ilk flame thrower treesi... ama bana sorcak olursan commandoyu geç bounty hunter ol pvp de daha iyi bence... ranger olacaksan da master scout yeterli ama scout masterlamak zordur yani marksmanden ranger olursan da tracker ozelliği sayesinde milletin aradığı hayvanları bulursun mesela krayt dragon avına çıkanların sana ihtiyacı olur çok para kırarsın boylece master rangerla ayrıca creature harvestin de baya iyi oluyor resources satarsın iyi para kırarsın yani ranger olursan paraya para demezsin ama daha zor dediğim gibi diğer iki meslekten bence bounty hunter ol sen en iyisi yanına da pistoleerin pistol technique treesini doldur fan shotu al, üstüne alabiliyorsan pistol defense leri de al o zmn pvp de çok can yakarsın...
umarım yardımcı olmuşumdur...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse

[Bu mesaj fortinbras tarafından 22 Ağustos 2004 15:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Marksman çalışıyorsun ya

Once oldurdugun her hayvandan kemik ve hide cikar
Onlardan bol trap yap
Avlanirken bu traplerden firlat ates etmeye baslamadan ve arada, hide ve bone topla. sonra sehrin girisine cadir kur. kurdugun kampta makro yardimi ile topladigin hide ve bonelerdan cadir yap. 10 dk. da bir kurdugun cadiri sok yeniden cadir kur. Marksmeni bitirdiginde scout'u da bitirmis olursun.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -BH(devam)
Sosyal ağlarda paylaş

bivrip buff ın en iyisi master doctorlar tarafından 10k dan başlamak üzere yapılır (ki insanlar guild doctorlarını kullanıyorlar beleşe) 2.si ranger-bh(bounty h.) olabilirsin pek bi problem değil hatta yardımcı olsun
http://swg.allakhazam.com/ sitesinde sol aşşaıda character creator var orda bak olup olmadığına benm karakterim oluyo ki karakter
master marksman-master commando-master teras kasi-novice scout+doctor[signature][hline]www.wingchunturkey.com
aha ben bundanım işte
Sosyal ağlarda paylaş

toplam 250 skill puanın var.

öğrendiğin her kutu 2 ile 5 arası puan harcar. (1 sütun 14 puan eder 2+3+4+5)
her novice basic prof. kutusu 15 puan harcar.
her master basic prof. kutusu 6 puan harcar.
her novice elite prof. kutusu 6 puan harcar
her master elite prof. kutusu 1 puan harcar.

buna göre hesapla işte. ya da prof. calculator programcıkları var. onları kullan.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...