di Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 28 Eylul 2006'da acmisiz siteyi. 4 seneyi azcik gecmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ondan öncede hoplayanmandada vardı böle bir çalışma sanırım hatırlıyorum birşeyler hatta çıbıh yap çıbıh yapıyoruz diye bi polemik fln vardı çıbıh forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 hoplayanmandanın şu anki hali de güzelmiş ya. şimdi bi baktım nedir hala çalışıyo mudur diye forum olmasa da bu şekli de güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 manda zaten 2006? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Sitede de manda yöneticileri tarafından yapılmıştır yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 demek 4 sene olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ben pati'yi mandadan tanıdım bildim valla hey gidi hoplayan manda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ne güzel eskiden forumda resimli mesaj yapabiliyorduk. o zamanlar 36k dial up kullanıyoruz diye foruma avatar konulmamıştı, şimdi 10mbit internetimiz var, "sadeliğe alıştık" denilerek konmuyor ^^ userbar koymaya kalksam baya kalabalık olur... üşendim şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senkiminfeykisin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 imza da olmasın avatar da. ama isteyen insanlar kendilerine madalya seçebilsinler 1 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 madalya mı? isteyen olunca "abi geçeyim mi?" demeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 herkesin farklı farklı nicki var işte, yeter bence. cuceyle consu falan arada karıştırsam da dikkat edince nickler çok farklı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar