Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rejim+Body

Goarth

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu sene tekrar öss maratonuna girecem ve haftanin 5 günün dershanede olucam.Evim şaşkin bakkalda ve dershanem erenköyde, hergün neredeyse 5-6 saat dershanede olucam akşam üsttü body 'ye gitmeyi düşünüyorum 2 saatlik bir çalişmayi düşünüyorum bodyde. Şaşkin bakkalda yada erenköy tren istasyonuna yakin bildiğiniz güzel spor salonlari var mi birde rejim yapmayi düşünüyorum bilgili arkadaşlarin yardimlarini rica ediyorum.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Yaparsın , hemde çok rahat
Ama x2 yorucu oluyor önceden belirteyim :)
15-dk Bisiklet
15 dk koşu bantı
10dk eliptic

Ve üzerine normal body hareketleri (butterfly , Dumbell side latera , benchpress vs..) harketlerini yaparsın. Önceden bir powerade veya redbull içmen tavsiyedir. Birde boy / kilo yazarsan daha çok fikir verebilirim...[signature][hline]-Krynn Online: International Dragonlance Roleplaying Server.
-Uo Planet: Ultima Online adına programlarınızı , projelerinizi ve sunucularınıza bedava web hosting , email , irc ve email hizmeti veren sistem.
Mesaj tarihi:
vücüt şekillensin istiyorsan rejim cok da gerekli değil, sadece ıvır zıvırı kes, cok tıka basa yememeye çalış yeter, cok fazlam var diyosan(10 kg min) hafif bi diyet uygulayabilirsin diyetisyenle görüşüp, 3-5 kilo fazlam vardı 1 ay gittim rejim fln yapmadım yukarda dediğim gibi dikkat ettim, cok guzel şekillendi vücüt sonra kolu kırdım yaz girdi göbek cıktı gene ama üstler hala cok ii duruyo :) eğer eşşek gibi kas yapcam diyosan yiyeceğini kısmak yerine daha cok yemen ama cok dengeli düzenli yemen gerekir, ama yeni başlıyosan ordaki hoca senin eşşek gibi çalışmaman için uyarır[signature][hline]Your Ad Here!
Mesaj tarihi:
Ben avrupa yakasında gidiyorum valla. Neyse kilon boyundan fazla onun için başlarda (1-2 ay) koşma ve benzeri kilo yakıcı hareketlere aban. Azar azarda kilo kaldırmaya başlaki bünyen alışsın. Kilonla boyun eşit veya az olursa yağsız proteinli besinlere(beyaz et gibi) aban

Kolay gelsin ;)[signature][hline]-Krynn Online: International Dragonlance Roleplaying Server.
-Uo Planet: Ultima Online adına programlarınızı , projelerinizi ve sunucularınıza bedava web hosting , email , irc ve email hizmeti veren sistem.
Mesaj tarihi:
Ne demek :)
Zorlarken nefes ver , normal durumda nefesini al. Kalp büyümesi yapar diğer türlüsü , Aman dikkat...[signature][hline]-Krynn Online: International Dragonlance Roleplaying Server.
Mesaj tarihi:
oha şaşkında oturuosun bi de bodyye mi gitçen ya..
bence direk sahilde koş iki saat öle spor salonuna gidiceine.. açık hava-manzara güzel-bol oksijen-...soracııma hem rejim yapmayı düşünüosan ztn bodyle aynı anda yapma direk yağ-kas dönüşümü olmasın..
bence en ideal spor koşudur rejim için de tavsiye almak kötü bişi aslında vücut dengene bağlı bişi..
kolay gelsin şimdiden bn de hazırlanıom valla össye nolcak bakalım kilo olayı(:
stres kilo yapıo muymuş kayıp mı ettiriomuş görcez(cümle düşük sanki ama..)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
Bencede rejimle spor yan yana gelmemesi gereken iki kelime. Spor yapıyorsan ve abur cubur yemiyorsan zaten hem kilo verirsin hemde vücudun zamanla şekle girer.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Ya yağı kasa çevirmek okadar kolay bişey değil malesef.
Hatta düz karına bile kas yapmak bukadar kolay değil direk yağ-kas dönüşümü fln denmiş.

Ben bi süre fitness a gittim hocanın verdiği programı uyguladım.
Şunu söyleyim ki yiyeceklerini düzenlemezsen kilo vermen mümkün değil. Öncelikle boğazını tutucaksın yoksa çektiğin mekikler çakı lar hepsi boşa gider =) Zaten göbeğin varsa başlı başına verilen karın hareketlerini yapman imkansıza yakın çok zorlayıcı olduğundan pes etme olasılığın okadar çok ki.
Kilo verip body e başlaman daha mantıklı olur. Ben fitness süresince kilo veremedim hiç sadece üst vücut hareketlerini yaptım birazda kaslandım sonra bu fitness bi halta yaramıyo diyip bıraktım =)
Evde oturduğum bikaç ay boyunca baya kilo verdim kendi kendime şu an 70 kiloyum =)
5 kilo verdim ama göbeğimde fazla kayda değer bi incelme olmadı bunun içinde body şart ama şimdi daha kolay yapabiliyorum karın hareketlerini.
Yakında tekrar başlicam.

Kilo vermek için tabiki bi diyetisyene başvurmak en sağlıklı seçenek ama kendimce edindiğim bilgilerimi paylaşiyim
Et yiyosan ekmek yeme direk etleri ye.
Örneğin tost yiyosun diyelim bi tost ekmeğini 5 ısırışta yeme 20 ısırışta ye küçük küçük ısır yawaş yawaş ye doyduğunu anlayacaksın. Kilo verememenin en büyük sebebi insanın karnı doysa bile gözü doymuyo yemek istiyo. Tabağında yemek bırakmaya başla. Doyduğunu anladığında 1 lokma dahi atma ağzına.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Mesaj tarihi:
ethem efendi cad. üstünde fitness form club var baya ciks bi yer ama güzel.

bi tane daha var öğrenince yazarım o daha iyi ve daha ucuzmuş öyle diyorlar, yine yaklaşık aynı yerde..[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Mesaj tarihi:
sanırım doğru kelime rejim değil diet olmalı, az karbonhidratlı (%50 civarı) bol proteinli ve düzenli 3 öğün beslenmeyle birlikte (akşam 7-8den sonra bişey yememek kaydıyla) spor yaparsan hem kalp-damar sağlığını artırmış, hemde sağlıklı kilo vermiş olursun.
ben 2 haftada 68den 64e indim, tavsiye edilir.
ama öss falan diyosun, şahsi fikrim bu spor olayını biraz seyreltip seneye üniversitende sıkılaştırmandır, ders ve sporda sana iyi çalışmalar ;)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Mesaj tarihi:
said:
screamer, 23 Ağustos 2004 00:01 tarihinde demiş ki:
Yaw sorması ayıp body kilo aldırır mı ben 1.90 olup 65 kiloyum acaip derecede kilo almam lazım

zaten kilo almak istiyosan spor yaparak (body de bi alternatif tabiiki) kilo almalısın, aksi takdirde aldığın kilo karın baldır kalça ve göğüs gibi bölgelerine orantısız bi şekilde dağılır ve pekte hoş olmaz, sorada dur bunu kasa çeviriyim diye baya bi yardırırsın, o yüzden spor yaparak kilo almaya çalış aldığın kiloyu kas olarak almış olursun.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Mesaj tarihi:
ya artık bi şekil yapıp alırsın madem alma şansın pek yok o zaman salla biara mutlaka alırsın kilolu olmaktan iyidir hem.
ha buarada hiç dikkat etmemiştim hatırlattığın iyi oldu ;)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Mesaj tarihi:
aynı sorun bende de var. ama body yapmayı düşünmüyorum. 1.77 boyum var. 5-6 ay önce 95 kiloydum. kasa kasa 80 kiloya düştüm. şimdi ama kişisel nedenlere bunalıma girdim bi baktım yine 82'ye çıkmışım. yine dizginleri ele almanın vakti geldi.

hala duba gibiyim. vücudum armut şeklinde, kalçalar çok geniş. 2 aydır her sabah şınav çekiyorum ama bir gelişme de olmuyor göğüslerde falan. ilk başladığım 15 falan yapıyordum, sonra 1 ay içinde 30 civarına çıkardım. 1 aydır da hala 30. artmadı en ufak şekilde. hala yapıyorum ama her sabah.

bir haftadır da jogging'e başladım. 5 dakika hafif tempoda koşup 1-2 dakika yürüyorum. burnumda kemik eğriliği olduğu için çok ciddi nefes sorunum var, o yüzden zorlamak da istemiyorum. toplam 20 dakka dayandım 3 seferdir (2 günde bir çıkıyorum).

gitgide arttırmak istiyorum ama bu 20 dakika hafif tempoda jogging'in yararı olur mu sizce? yani mahfoluyorum o 20 dakka sonunda, aşırı terliyorum nefes nefese kalıyorum. 5 dakka içinde anca düzeliyor nefes alışverişim. çok mu zorluyorum acaba.. da 20 dakkadan az da ne işe yarar ki. acaba bırakıp sırf yürüsem mi napsam.. daha 10-12 kilo vermeyi düşünüyorum.

bu jogging ve yürüme konusunda tavsiye verebilirseniz sevinirim.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
  • Yeni Oluştur...