Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bold 2 vs Torch


Privhunter

Öne çıkan mesajlar

evet. öyle dedi capitol turkcell'deki bb yetkilisi. 1400 civarı olcakmış fiyatıda.

ben avea'dan aldım ama. Direk her hatla kullanmak için koduda orda hallettiler. Şu an turkcell'le kullanıorum ama ne bes ne bis aldığım için sadece wireless takılıyorum. Avea hattımı kurumsal hatta çevirdikten sonra bes almayı düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Privhunter said:

evet ekran icin koruyucu biseyler almak lazim. Bis zart zurt olmasina ragmen 2 gune yakin gidiyor sarji. (iphonedan aliskanlik her gece sarj edesim geliyor). haliyle biraz agir telefon sanirim 160 grammi neydide 30 gramin lafinimi yapicaz :P alet gayet guzel bold alicaginiza bunu alin daha iyi.


boyut olarak bold la aynı zaten. kalınlık boy vs :p ağırlık bilemem :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@khalad
iphone 3g den torch a gectim ve suan acayip memnunum. iphone ozellikle 4.0 os'inden sonra acayip yavaslamis geldi. Hem bu kadar 3gs ve 4 e bu kadar ozellik gelip bunlar iphone a gelmeyince ustunede yavaslayinca iyice sinir oldum. blackberry e gecmemin asil sebebi okulumdan dolayi neredeyse tanidigim 5 kisiden 4 unde bb olmasi ve bbm in kolayligi. 4 gundur kullaniyorum telefonu ve tek kotu yani diyebilecegim uzun vadede surgulu ekranin agirlasmasi. bu sorunu eski samsung telefonumda yasamistim bunda olurmu bilmemde gecmisim var sonucta :D. baska bi sorun varsa soyle cevapliyayim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

khalad ben boyutunun büyük olmadığını belirtmek için öyle demiştim :)

sürgülü kapakta bir sorun yok valla :) ben 3 senelik E65 maceramdan sonra torch'a geçtim. ama E65'in de slide kapağı sanırsam piyasadaki en iyisi :)

ben çok memnunum torch'dan valla. hayatımda ilk defa çıkan bir ürünü ilk gün aldım o derece :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@priv : aynı durum benim içinde geçerli bbm okul için çok kullanışlı birşey. ama iphone almadım diyerek sonradan yana yakıla bir durumada gelmek istemiyorum sonuçta bb daha önce storm çıkarmıştı ve kimse memnun kalmamıştı telefondan . Ama incelediğimde telefonu çok beğendim. Büyük ihtimalle alıcam zaten telefonu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaten şu an amerika'da filan beklenen satışlarının yapılmama sebebi strom. O zamanki fail yüzünden insanla güvenemiyor haklı olarak.

Sayfaları geç yüklemesinin sebebi işlemci mi internet mi? Bu konuda biraz cahilimde :) Çünkü wireless ile bağlıyken sorunsuz açıyor sayfaları, bis ile bazen kasıyor. Edge'den kaynaklanıyor olabilir bence.

işlemcinin tek yavaş kaldığı yer şu ana kadar yüksek çözünürlükteki fotoları elle zoom yaptığınızda anında tepki göstermiyor. 1-2 sn geciebiliiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...