anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 abicim siz çokmu bilimkurgu seyrettiniz banamı öyle geliyo yazk günah deilmi böyle bi aletle işkence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 mantıksız hakkaten :)[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Delikleri cam yapip horas'in avatardan modern bir caydanlik yapmayi dene mesela. Eminim cok hosuna gidecektir. *Bu arada sen bunu drowlara sat esprisi icin Ardeth'e tebriklerimi sunmak isterim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 valla. nası desem. düşünüp çalışıp hareket ettikten sonra ne yapsanız güzel. hepimiz ölücez sınırsız süremiz yok ve bişi için vakit harcıyosak.. değsin bari diye düşünüyorum. kızmayın bana üzmeyin beni.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Kizlilacak ve ya uzulecek birsey yok zaten :) Ya avatarinin kulp.. pardon kolundan esinlenildi caydanlik fikrinden ;) Hani o bayraklarida ince belli bardaklardan yapsak boyle avatarin gectikce dolsa cay :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Yahu gayette amntıklı ve yeni nesil bi icat kendimi tebrik ediyorum hatta. Ben bunu gelecekte dolu paraya satıp tatil yaparken bi msg çekerim buraya :))[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 1.begendim 2.fena değil 3.ne olduğunu anladı isem zenci olayim. 4.cok ucuk,postmodern enjector olmus , ayricene bir enjectore zehir doldurmana gerek yok. kurbanin vucuduna basit bir enjectorle sadece hava zerk etsen 20 saniye sonra geberir zaten.Hem ipucu da birakmaz hava kabarciklari beyin damarlarini tıkar. abow cok mu polisiye okudum nedir , ben nerden biliyorum bunu ya ?[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Yani şimdi hemşire bi b.k yese bizde rahmetle bütünleşcez öylemi? Yuh ben olmam iğne miğne bidaa. Durduk yerde fobi yaptınız tööbe.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 1. cok guzel cizmi$sin 2. pek ho$ el cizimine ragmen ama tahta parcalari pek bi yamulmu$ 3. eee ooo wtf? 4. i ih one ole be ole igneyi gorsem anan...$#%#^... olurum[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ben şimdi ne çizsem diye düşünüyom :)) portre çiz demiş horace usta bakam düşünüyüm aklıma bişi gelirse çiziyim e peki şey bakarak çizsem olurmu horace?[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bence jiletli bi biberon yapardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 [signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 öhöm bu ne lam? aslında üçgenin içi ilgi çekici[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 aslında sadece onu koycaktımda olmaz diye koymadım :) Bir tarih dersinde sıranın üsütne bişi ler karalarken keşfettim bunu yapması çok kolay ark arda üçgenler çiziyosun o kadar :).[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Oynatacağım bir senaryo için çizmiştim.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 dogru bolum secmişin, bunu derim anca. enjektör muabbeti hakkında yorum bile yapmıorum :) o nanotech 'den güzel bi şirket logosu çıkar :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Eski resimleride buraya koyayımda bir arada dursunlar :)[signature][hline]Alma? Mater?[Bu mesaj Lixad tarafından 23 Ağustos 2004 03:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Memeli resim! Har har =P.[signature][hline]Evlat : Hede şarkıyı çok kötü coverlamışlar bence, dinleme hatta duyarsan kaç. (23:50) Baba : Bu konuyu meclise götürebiliriz. (23:53) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 [signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 [signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3jA_wU Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 insan vücutlarını bakarak mı çalışıyorsun? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 gaste kağıtlarına bakarak modelim yok :) (olsa ehehe)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar